slm emeğin için teşekkürler. ben klavye modu yükleyip flashladım güzel oldu ama bu seferde fm transmitter çalışmıyor. desteklenmeyen özellik yazıyor nasıl halledebilirim
Zaten anna ikonlu sürümünü kullanıyoruz. Son iki rakam değişik diye bir üst versiyon olmuyor. 3.07 olsaydı onuda gömerdim. Aynı şeyi neden tekrar gömelim? Bir fark var mı diğerinden? Yok.
Mod arşivinin adında ne yazıyor? Sormana gerek olmayan şeyleride soruyorsun. Sıkıldım ama!
Hayır bende öyle bir sorun yoktu.
Klavye yaması yayınlamamıştım. Nerden buldun?
Zaten anna ikonlu sürümünü kullanıyoruz. Son iki rakam değişik diye bir üst versiyon olmuyor. 3.07 olsaydı onuda gömerdim. Aynı şeyi neden tekrar gömelim? Bir fark var mı diğerinden? Yok.
Onun üzerinde çalışıyoruz. Henüz öyle bir yama yok. SP2'de klavye sorunu olmadan kullanabileceksin.
Kardeşim 10 defa yazmışsın
Hayır bu yamayı açıktan yayınlamayacağım. Sende yayınlama, sadece CFW'de olacak bu özellik.
rambo bluetoothun geç açıldığıni nasıl ispatlayacağım hatta openstara sordum bluetooth fix diye mi mod var onu uygula dedi 8 saniye geç açılıyor bluetooth mediabardan tema efektleri açıkken
Şuan telefonumda tema efektleri AÇIK.
Bluetooth simgesine Mediabar'dan basıyorum. 1sn içinde açılmış oluyor.
Tekrar Mediabar'daki simgesine tıklıyorum. Anında kapanıyor.
Şuan telefonumda tema efektleri AÇIK.
Bluetooth simgesine Mediabar'dan basıyorum. 1sn içinde açılmış oluyor.
Tekrar Mediabar'daki simgesine tıklıyorum. Anında kapanıyor.
Sırf bluetooth geç açılıyor mu açılmıyor mu öğrenmek için flaşlama mı yapacağım? Üstelik SP2'de bu sorun yokken? Dalga mı geçiyorsun. Senin soru sorma tarzın rezalet zaten. Sen kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun. Bir psikiyatriste görün bence.
Sırf bluetooth geç açılıyor mu açılmıyor mu öğrenmek için flaşlama mı yapacağım? Üstelik SP2'de bu sorun yokken? Dalga mı geçiyorsun. Senin soru sorma tarzın rezalet zaten. Sen kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun. Bir psikiyatriste görün bence.
@killer78 kardeşim adamlar zaten yorgun. 55 cfw yı yapmak bi yana. Bunları test etmek o kadar zorken sen hala sp1 e bak diyosun. Ki zaten sp2 çıktı çıkacak. Flashlarsın sp2 yi. Ohh rahat rahat açıp kapatırsın bluetoothunu. Kasmana gerek yok yani. Azcık beklemeye tahammülünüz olsun kardeşim.
@killer78 kardeşim adamlar zaten yorgun. 55 cfw yı yapmak bi yana. Bunları test etmek o kadar zorken sen hala sp1 e bak diyosun. Ki zaten sp2 çıktı çıkacak. Flashlarsın sp2 yi. Ohh rahat rahat açıp kapatırsın bluetoothunu. Kasmana gerek yok yani. Azcık beklemeye tahammülünüz olsun kardeşim.