Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

killer78

Üye
5800 da sorun olmayabilir ama 5230da var dostum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 da sorun olmayabilir ama 5230da var dostum

5230 kullanıyorum, sertifika hatası, işcep hatası, sensör hatası, kırmızı tuş hatası, mediabar hatası, kamera hatası, tema efektleri hatası, tuş kilidi hatası, telefonun açılmama hatası.... BU SORUNLARIN HİÇBİRİ YOK. LÜTFEN KONUDAKİ ANLATIMI HARF HARF KELİME KELİME OKUYUP UYGULAYIN.

Ekibime de söyledim, olmayan hataların olduğunu iddia edenler olursa kaale almasınlar.

killer78

Üye
rambo tema efektlerinde problem kesinlikle var ayrıca video çekip yollayacağım işte o zaman ne cevap vereceksiniz çok merak ediyorum iphone tuş kilidini kullanıp kilidi açınca tema efektleri pasif oluyor bu sorun c60v40-41-42 cfwlerinizin hepsinde var işte kabul edin

hiçbir sorun yok cfw de arkadaşlar . emeğinize sağlık

---------- Eklendi @ 16:08:20 ---------- Yazıldı @ 16:05:25 ----------

arkadaşım hafıza kartına ve telefona hard format at. fw yi 4 gündür kullamıyorum. herhangibir sorunla karşılaşmadım.

ha madem sorun var diyorsun . ozaman ya ofw kullan yada kendine bir cfw yap.!!!

Aws- Me.

Üye
Tebrik Ederim Mükemmel Olmuş. Ben 5800 stil 3 ü Kurdum ama Bkaç Sorum Var

-Bu Cfw nin Yazı Stilini Değiştirsem Sorun Çıkartır mı ? Diğeri ise Batarya Kalibrasyonunu Yapmazsam Bi Sorun Çıkar mı? (Şarjın Çabuk Bitmesi Gibi.s ) Çünkü Baya Bzaman İstiyo Telefonu Okadar Süre Kapalı Tutamıyorum ..

Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimdiden Teşekkür Ederim. Başarılarınızın Devamını Dilerim ..

ben yazı stilini değiştridim herhangi bir sorun çıkmadı. tabi ekstra program kullanarak yaptım bunu yani cfw üzerinden edit yapmadım. ayrıca gerçekten format öncesi ve sonrası hafıza kartına ve telefona format atılmadığında sorun çıkıyor ama atarsanız bir sorun yok 5800 ile ilgili 5 stilide denedim şu an stil 1 kullanıyorum yine. hiçbirinde bir soruna rastlamadım

bir sorun çıkmaz.Batarya kalibrasyonu size kalmış istege baglı

l0l0l0l0

Üye
oncelıkle herkesın ellerıne saglık gercekten cok buyuk bır ıs yaptınız,

n97 stıl 5 yukledım 2 gundur kullanıyorum
ufak tefek hatalar var onları soylemek ıstıyorum

1-Webte "Genel hafıza dolu bazı uygulamarı kapatın ve yenıden deneyın" hatası verıyor,telden
bu sayfaya gırerkende bırkac sefer aldım bu hatayı

2-Su anda telden yazıyorum goruldugu gıbı klavyede bazı harfler karsılık gelmıyo ama bu buyuuk bır sıkıntı degıl benım ıcın

3-2, ev ekranı bos denılmıstı ancak bos degıl

4-en onemlı hata bu benım ıcın mesaj yazarken dokunmatık hızı yavas geldı bana telefonun hızı cok ıyı ancak mesaj yazarken yavas basıyor harflerı

Bu arada sarjın duzenlenmesı harıc flash atarken bu sayfada yazılanları bırebır uyguladım

1. Girdiginiz web sayfası ile alakalı bir sıkıntı oldugumu düşünüyorum. Opera mini next 7 kullanın derim .

2. Onun şimdilik bir çözümü yok
4. Kişiden kişiye degişir o bir hata degil.
3. Önce telefona hard format at . Sonra karta format at. Düzelmiyosa bakarız

l0l0l0l0

Üye

Dedıklerını yapacam sonra yazarım tekrar sonucları, eyw sagol yardımın ıcın

Serkan``

Üye
3 gün oldu hâlâ hiçbir sorunla karşılaşmadım, CFW oldukça başarılı (5530 Stil 3).Özellikle performans süper.
sertifika hatası, sensör hatası, kırmızı tuş hatası, mediabar hatası, kamera hatası, tema efektleri hatası, tuş kilidi hatası, telefonun açılmama hatası gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım.

ZaZuM

Üye
bende go ya bastıkdan sonra ...odenon/jaf.txt dosyası bulunamadı hatası verdi win7 64 bit kullanıyom dediklerinizi yaptım hatta antivirısü bile kapattım fw yi phoneix ile yüklesem olur mu

killer78

Üye
stil 2yide stil 3üde denedim stil 2çok daha güzel

---------- Eklendi @ 00:55:04 ---------- Yazıldı @ 00:49:32 ----------

zazum anlatıma uygun kur aynı sorunu bende yaşadım ama sonra anlatıma göre denedim oldu

virus19

Üye
5250 kullanıyorum beta 3 de de aynı sorun vardı bunda da fotoğraflara girmeye çalıştığımda hafıza dolu hatası alıyorum. Arka planda hiç bir program çalışmıyor,formatta attım bunun çözümü nedir?

Rambo kardeşş bak flipfont kuruyorum ama çalışmıyor açılmıyor. Araştırdım cfw le ilgili bi sorun var. Senin still 1 cfwende flipfont çalışmıyor kardeş