emirberkcelik
Üye
herkese günaydın
Emir Berk'in dedigi sorunlar ;
model x6
stil 5
sorunlar
1-Media bar da ve tabiki telde Accel switch yok yüklersek eğer dahili birleşen hatası veriyor
2-Office dahili bileşen hatası veriyor
3-Ekran parlaklık hassas değil
4-hiçbir tuş kilidinin kısayolu yok
5-tuş kilitliyken müzik lerde ve radyoda ses ayarı yapılmıyor
6-RAM zaman geçtikçe hiçbir prog ve oyun çalıştırmasakda 30 mb kadar düşüyor ilk açılış 50 mb
7-sarj çok çabuk bitiyor
Beta 3'ten kalan bir sorun. Qt sorununu çözdüğümüz için uygulamalar dahili bileşen hatası veriyordu. Beta 3'te sadece birkaç programın dahili bileşen hatasını gidermiştik. Finalde ise, aklımıza gelen gelmeyen programların bütün artıklarını bütün stillerden temizledim. Bir işi yapıyoruz tam olsun değil mi
Yani şöyle de yapabilirdim: Sorunları kökünden halletmek yerine, dahili bileşen hatası veren uygulamaları yüklemeyin derdim veya bir sürü yama verirdim. Siz yapardınız. Direkt sorunu kökünden hallettim.
---------- Eklendi @ 00:46:07 ---------- Yazıldı @ 00:44:45 ----------
SP1 yapmamızın diğer sebepleri:
- Tüm telefonlarda Stil 4'te Ovi Mağaza bozuk.
- N97'lerde bazı hatalar var. Önceden tester yoktu, tespit edemedik. Şimdi hallediyoruz.
- Nokia 5235 Stilleri tamamen bozuktu, yeniden yapıldı.
Benim telefonum 5800 stil 5 +5 adet yama yaptım
Şimdi benim telefonuma sp1 yüklemem gerekirmi
Lütfen söyle eğer bana kazandıracğı küçücük birşey bile olsa yüklemek istiyorum
Birde şu yamalara 6 sayfa karakter eklermisin
SP1 yüklemen gerekmez. Stil 1,2,3,4 düzenlendi sadece.
6 sayfa karakter + Orjinal C6 temaları yamalarını ekliyorum
SP1 yüklemen gerekmez. Stil 1,2,3,4 düzenlendi sadece.
6 sayfa karakter + Orjinal C6 temaları yamalarını ekliyorum
---------- Eklendi @ 09:16:58 ---------- Yazıldı @ 09:12:52 ----------
Dediğim yamaları ekledim.
Yani tek bir şey bile düzenlenmedi mi stil 5 te
1-Mediabarda üstten 3. simgeye basıldığında sensör açılıp kapanır. 4. simgeye basıldığında bluetooth açılıp kapanır. Accel switch menüden gizlenmiştir.
2- T.C.K v1 Final SP1 ile bu hata giderildi.
3- Ekran parlaklığı hassasiyeti yok çünkü ışık sensörü aktif. İkisi bir arada olmuyor.
4- Easy KeyLock uygulamasını kendin yüklemelisin, CFW'ye eklemedik.
5- Tuş kilitliyken ben zaten ses ayarı yapamıyordum :billmm OFW'de bile böyle.
6- RAM'in düşmemesi için, yoğun kullanımdan sonra telefonu kapatıp açmalısın. Böylece arkaplanda çalışan gereksiz uygulalamalar kapanır, RAM artar.
7- Şarjın düzene girmesi için tıkla.
---------- Eklendi @ 08:56:42 ---------- Yazıldı @ 08:53:32 ----------
Telefon şarjının düzene girmesi için: kısmı konunun en alt kısmına, anlatımın sonuna eklenmiştir
kardeşim
1- telde accel switch çalışamdı yani mediabarda tıkladığım zaman hiçbir işlem yapmıyor
6-işlem yapmana gerek yok ark aplanda çalışan uygulama zaten olmuyor denedim zamanla düşüyor böyle bir mod olsa keşke
7-hangisini uygulasam daha iyi ilk anlatımmı 2.cimi
bu arada eski den bahsediyordum ben su sp1 olayı nedir tekrar dosya indirip flash atmayacakmıyız kardeş
Ben n97 mini kunllamıyorum ve telefona adam akıllı cfw arıyordum çoğu ingilizceydi sizin yapmanız açıkcası beni baya bir sevindirdi daha yapım aşamasında sanırım benim birkaç işteğim olacak
1 Tek ana ekran yerine 3 tane olabilir
2 Tuş Kilidi Belle Gibi Olabilir
3. Sanal Klavye S3 gibi
4 Birde Xpres Simgesi OLabilirmi Tuş yok ama ona tıklayınca gelecek
kardeşim ama stil 5 te dediğim hatalar var 3 defa flash attım hatalar aynı bu sp1 olayı nedir düzenlemekmi oluyor anlamı bunu x6 için yaparmısısn lütfen
[T.C.K] Nokia N8+E7+N8 Mediabar İkon Pakedi bunu rofs attım simgeler değişti güzel oldu
Su çevrimiçi paylaşımı kaldırmışsınız biz nasıl ekleyeceğiz
Yamasını yapayım, onu kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?