Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bekliyoruz indiricem ama hemen yükleyemeyeceğim malesef. Eve gidince anca. Ama yine de belli olmaz

bakalım T.C.K V1 Finalde kusur bulacakmısınız? Eminin ondada bulursunuz

Mert045

Üye
Bende bulurum isterseniz sizin tek isteğiniz kusur olsun

arkadaşlar final v1 ne zaman çıkıyo dört gözle bekliyorum beta harika olmuş ⡒

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşimiz falan çıkıyor gün veremiyoruz. Ama çıkış aralığında çıkacak. Son gün 26 Nisan

rambo;
>menü cubuqunu kaldıran modu
>yazı ortalama iptal modunu da paylasırmısın final cıktıqında, aslında menü cubuqunu sen kaldırsaydn ıyı olurdu ama bakalım,
birde DM'de 15.2 musıc player fıx mod cart curt diye bir mod var baktınmı ona menüye atma,silmeme vs buqları çözen modmuş

çok güzel eline sağlık yaptım sonunda local modda kaldı . dedğin adımları takip etmedim telefonu local moddayken bilgisayardan çıkardım telefonun bataryasını çıkarıp taktım ve açıldı

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Menü çubuğunu kaldıran mod çalışmıyormuş.
Yazı ortalama modunu iptal eden modu kullanırsak telefon bozuluyor ne yazıkki.
Müzik çalar için fix diye birşey var ancak o, ev ekranından şarkıya girilip "geri"ye basıldığında şarkı listesine gitmek için.

---------- Eklendi @ 18:06:32 ---------- Yazıldı @ 18:06:05 ----------

Yani hepsinden haberimiz var.

çok güzel eline sağlık yaptım sonunda local modda kaldı . dedğin adımları takip etmedim telefonu local moddayken bilgisayardan çıkardım telefonun bataryasını çıkarıp taktım ve açıldı

Güle güle kullan, finalede bekleriz.

peki üstad acıkladıqın icin tesekkürler,

Adımları takip ettiğimden olsa gerek, sorunsuz bir şekilde kurdum. Gayet başarılı buldum emeğinize sağlık, teşekkürler..

Şimdilik elimden gelen teşekkür etmek, malum öğrenciyiz Diplomayı alınca 3-5 kuruş da biz atarız artık

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Düşüncen için teşekkürler

Tepkiler: -LiveYourLife-
Cfw yi yayınlamasak vaz geçtik diger fw leri yükleyin desek ne olur acaba ?

ogzhnoTr

Üye
Kapina dayanirim. Burda 5230 Furkan abinin kafasina firlatirim forumun sunucularini yakip dunyayi ele geciririm.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v1 Final yapımı durdurulmuştur. Artık CFW yapmayacağız. Beta 3'ü kullanın veya diğer CFW'lere geçin.

ŞAKA GENÇLER