Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Mrt045

Üye

Tamam. Bence boyuta göre değerlendirme adam rastgele kafadan kelimeler yazarsa kimin işine yarayacak ki ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Tamam. Bence boyuta göre değerlendirme adam rastgele kafadan kelimeler yazarsa kimin işine yarayacak ki ?

Haklısın. En iyisi içine bakarak karar vermek. Öyle yapacağız, hem boyutu büyük hem mantıklı kelimeleri içeren Predic klasörünü seçeceğiz.

Mrt045

Üye
Haklısın. En iyisi içine bakarak karar vermek. Öyle yapacağız, hem boyutu büyük hem mantıklı kelimeleri içeren Predic klasörünü seçeceğiz.

Benim t9 da amma kelime varmış haa odada otururken gördüğüm herseyi yazdım neredeyse hepsi ekli

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet. Bundan sonra devamlı T9'u E'ye alacağız. Böylece fw atarken T9'un yedeğini kolayca alabileceksiniz.

T9 da kelime önceliği ayarları yapılabiliyormu mesela kanka yazmak istiyorum kalma çıkıyor ilk defa ve kelime seçeneğini açtıktan sonra ileri geri okları olmuyor sanırım ortadan yada baştan harf değiştiremyiorsun zor oluyor

Mrt045

Üye

mesela mesaj yazmak istersen ılk önce merak çıkar ama 1-2 kere mesaj olarak seçtiğinde otomatik mesaja dönüşür birinci.

killer78

Üye
butun stillerin yazı tipi android olacak degilmi orjinal yazı tipi çok dandikde...

Furkan bu bele saat widget olayı ne oldu kullanacakmısın

virus19

Üye
keşke bir stilde kullanılsaydı saat stil 3 e güzel giderdi aslında

Denedim bide kelimesini yazmadı haberiniz olsun.

Tepkiler: Silinen Üye 94869
Valla yaa predice attım bideyi T9 da yazmaya çalıştım olmadı

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Valla yaa predice attım bideyi T9 da yazmaya çalıştım olmadı

Bu özellik T.C.K v1 Final'den itibaren gelecek. Daha yokki Ancak ben deneyebilirim

---------- Eklendi @ 22:34:55 ---------- Yazıldı @ 22:33:37 ----------

Ha bu arada, sende bide yazmaması çok güzel. Böylece, C6v42 portunda olmayan kelimenin, sonradan Predic klasörünü kopyalayınca gelmesi sevindirici. Sen farkında değilsin ama muhteşem bir test yapmışsın