CFW olduğu için uymuyor. Yani içeriğinde değiştirilmiş birçok dosya var. O yüzden uymayabilir. Yakında C6v42'ye geçeceğiz, onda daha az uyum sağlar. Belle modunu işte kararsız olduğu için, böyle sorunlar doğurduğu için kullanmıyoruz.
Merhabalar Rambo_FT ;
Ben Nokia 5800 kullanıyorum, ingilizce kullanırken sadece "Nokia Web Browser"da hata veriyor, yani çalışmıyor, türkçe kullanırken bu sorun yok... Format işlemlerinin hepsini yaptım ama olmadı... Bilginize, final sürümünde bu konuyada bakabilirseniz sevinirim...
Merhabalar Rambo_FT, anılbaran;
İngilizce kullanmayı seviyorum, türkçede kullanıyorum ama diğer dil seçeneğininde ekli olması güzel, ayrıca öneri ve tavsiyeleri dikkate aldığınız için teşekkür ederim... iyi çalışmalar dilerim...
merhabalar sizin daha önceki bir konunuzda dördünüzün ayrı ayrı vermiş oldukları cfw ler vardı. Onlardan anılbaran a ait olanı indirdim ve uzunca süredirde kullanıyorum. Ancak şimdi konuyu göremiyorum. Konu kapatıldımı acaba?
OF OF HERKES İÇİN Bİ ARALAR SYİMBİAN^3 HALAYDİ ANNA İMKANSIZ DENİLİYORDU OLDU AMA NEDEN BELLE OLMUOYR İNŞALLAH YAKINDA BELLEYİDE S60v5 TE GÖRMEK DİLEĞİYLE