Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

rambo soyle bisiy kesfettim tap to unlock atip tusu hep ordan acinca efekt kacmio

killer78

Üye
evet dostm da slide to unlock kullananlar ne yapcak☺

Tarayıcı da seçenekler de açılmıyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biraz daha açar mısın? Seçenekler derken?

Sağ alt köşedeki seçeneklere tıkladığım da açılmıyor çift ok olan.

----------Eklendi @ 18:30:58 ---------- Yazıldı @ 18:28:58 ----------

Tarayıcı alt barında ki hiçbir şey açılmıyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende herşey açılıyor Yani ben ve Anılbaran'da bir sorun yok. Anılbaran 5800, ben 5230 kullanıyoruz. Sanırım telefonunun hafıza kartını biçimlendirip hard format atman gerekiyor

killer78

Üye
tuş zaman aşımının 0.5 sn olması
nette sorun çıkarabiliyor tuşa basılı tutup sayılar
yazıldığında. tekrar 1 snye cıkaracakmısnz?bide final hangi ayda cıkacak?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tuş zaman aşımının 0.5 sn olması
nette sorun çıkarabiliyor tuşa basılı tutup sayılar
yazıldığında. tekrar 1 snye cıkaracakmısnz?bide final hangi ayda cıkacak?

0.5 sn yi bırakmayı düşünüyorum. Ne gibi bir sorun oluyor? Final bu aya yetişebilir. Bu ayın sonu diğer ayın başı çıkış tarihi olabilir. Belirsiz.

killer78

Üye
gerçekten internette sorun yaratıyor mesela 3 sayısını yazmak için basılı tuttugumda "d3" diye yazıyor yani hem 3 yazıyor hemde d her zaman olmuyor ama 15 defa filan denk geldi aynı durum omegadada vardı bundada var 1 snye geri çekin.

killer78

Üye
ayrıca 4x3 menü düzeni yapacakmsnız? Ve bu simgelerle devam mı edeceksıniz yoksa anna simgelere mi geçeceksiniz anna simgeler daha şık sanki?

killer78

Üye
en son bır soru sordm ama görmedın herhalde? ☺

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ayrıca 4x3 menü düzeni yapacakmsnız? Ve bu simgelerle devam mı edeceksıniz yoksa anna simgelere mi geçeceksiniz anna simgeler daha şık sanki?

Menü düzenleride olacak. İkonlar sabit kalacak. İsteyen başka ikonlar kullanabilir.

killer78

Üye
tam olarak anlamadım dediğini? Bu ikonlar hangi telefonun ikonu herkes anna yı tercih ediyor ayrıca bu ikonlarda problemli konudaki resimlerde mesajların içindeki simgeler farklı telefona gelen simgeler farklı?

killer78

Üye
"hesaplama" ikonu kocaman diger ikonların boyutu normal çok hata var ya☺

----------Eklendi @ 23:45:43 ---------- Yazıldı @ 23:45:21 ----------

komik hatalar

büyük olması iyi çabuk bulursun.

killer78

Üye
anılbaran bütün simgeler normal boyuttayken hesap makinesinin büyük olması normal mi sence?

----------Eklendi @ 23:56:42 ---------- Yazıldı @ 23:55:26 ----------

kafa mı buluyorsun sen benimle ☹

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok şık duruyor diyenlerde var

İkon pakedini anna yapma yanlısı değilim. Olursa N8 ikonu kullanırız. Temalardaki ikonları ayrıştırabilsek çok güzel olurdu. Bu alana yoğunlaşmalıyım belki güzel ve özgün ikonlar elde edebiliriz.