Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

yaw beyler bu hafta yeni versiyon gelebilir mi

şarj göstergesi calışmıyo bilginize

Tepkiler: anılbaran
arkadaşlar usb kablomu kaybettiğim için cfw atamıyorum. neyseki en son bu cfw yi atmıştım. 1 hafta oldu cfw de hiç hata yok sadece hassas parlaklık ayarı yok. ama gerisi takır takır. işliyor. yani başka cfw lerde doodle jump donarak gidiyordu . max 30000 yapmıştım dün netten indirdim. ve hiç kasmadan 90000 . anlayın artık ne kadar stabil. ve ilk 3 şarz işlemini bitirip doldurunca min. 2.5 gün gidiyor. usb yi bulursam atacağım diğer cfw bunun finali olacak kesinlikle...

strokee

Üye
final cıkış tarihi ne zaman olacak acaba uzun sürer mi

----------Eklendi @ 16:29:00 ---------- Yazıldı @ 16:27:15 ----------

final cıkış tarihi ne zaman olacak acaba uzun sürer mi

evet uzun sürecek. 15 gün içinde çalışmaya başlıcaz. Bu ara çok yogunuz.

arkadaşlar ben x6 kullanıyorum şunları ayrı ayrı mı yükleyeceğiz

bir de işlem bittikten sonra hafıza kartına format atılıyormuş içindeki fotolar vs. silinmez mi??

yedek al sende silinmesin. O cfw yi zaten jaf programı ile kuruyoruz.

teşekkürler anladım.

----------Eklendi @ 18:26:38 ---------- Yazıldı @ 17:42:38 ----------

SON ADIM OLMUYOR Telefon Araniyor... Bulunamadi!! YAZIYOR HERŞEYİ YAPTIM AÇMA TUŞUNA BASIYORM HİÇBİRŞEY OLMUYOR

ne yaptın her şey derken jafı açıp buraya bi ekran görüntü yolllarmısın

ne yaptın her şey derken jafı açıp buraya bi ekran görüntü yolllarmısın

indirdiğim dosyaları sildim baştan yükliycem bu arada ekran görüntüsü nasıl yollayabilirim?

----------Eklendi @ 23:34:02 ---------- Yazıldı @ 22:24:05 ----------

Tamam hallettim kardeş.Olmamasının nedeni telefon açıkken flash atmayı denemişim şimdi oldu elinize sağlık )

Anıl final ne zaman Çıkacak Belli Oldu mu?

helebar

Üye
Biri Yardım edebilir mi ?

c6v42 nasıl olacak finnalde artıları neymiş bakalım x6 için beta3 ü kurucam hatası varmı acaba

x6 ya ben cfW yaptım bi sorun yok..Finalde çesitlilık olacak

rambo_ft hocam bu profil ve saat widgeti c6-01 bellede nasıl kullanabilirim geride bıraktığıma üzüldüğüm bir özellik yardımcı olurmusunuz emeğinize sağlık