Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

esqalsiz

Üye
kardeş c6-01 aldık o bölüm terk edilmiş gibi flaş kısmına baktım o kısımla ilgilenen yok muhatap bulamadım yahu phoneix eski sürümü bu cihazı görmüyor yeni sürümü indirme dim bakamıyorum o konu hakkında bilgisi olan var mi s^3 belle flas yapıp tekrar guncelleme yapacagm

esqalsiz

Üye
format atılmayacak mis ben normalde phoneix te ovi suit modu ile flash atabiliyor dum furkan sen bilirsin yardımcı ol

esqalsiz

Üye
neyse kardeşim gene de sağol çalışmalarını takip ediyorum başarılarının devamını dilerim

bilen varsa bana mesaj atabilir mi ? yardımcı olacak istanbuldan biri.

Bu arada bu çalışmanın final sürümünün çıkış tarihi ile ilgili netleşen bir durum var mı arkadaşlar?

kemal_gs

Üye
Karşılama ekranı ben yuklemek istiyorum modu atarsan rofsa sallalrım tşkler..

kemal_gs

Üye
yok benim açılış boot dosyam var onu yapacagımda ama ekliyorum boot klasorune startup.gif ile startup.aac ile değiştiriyorum çıkmıyor kapalı heralde nasıl acarız geri..

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok benim açılış boot dosyam var onu yapacagımda ama ekliyorum boot klasorune startup.gif ile startup.aac ile değiştiriyorum çıkmıyor kapalı heralde nasıl acarız geri..

101F8763.txt dosyasında düzenleme yapman lazım. O kadar basit değil. Saniye ayarları falan var. İşte ayarları:

kemal_gs

Üye

nasıl değiştirim şimdi içeriğini ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açıklamaları var bir sürü. Google translate kullan. Uzun uzun yazıyor

kemal_gs

Üye
baska bi fwdek, rofstan aldım aynı dosyayı oyle değiştiririsem olurmu bi deneyim ?

kemal_gs

Üye
ustad bole duzenledim hem el çıktı hemde benim açılış dosyam çıktı..

----------Eklendi @ 23:34:11 ---------- Yazıldı @ 23:04:46 ----------

tamam yaptım Ustad.... )

xhelalim

Üye
herşey iyi güzelde tuş kilidini nasıl değişiriz