central2000 Üye Rambo hocam; 5800 e bu Cfw yükledim fakat internete girdiğimde bir tane sayfa açıkken bile, "Hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın" uyarısı veriyor. tamama basıyorum sonra internetten atıyor. bunun bi çözümü varmı?
Rambo hocam; 5800 e bu Cfw yükledim fakat internete girdiğimde bir tane sayfa açıkken bile, "Hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın" uyarısı veriyor. tamama basıyorum sonra internetten atıyor. bunun bi çözümü varmı?
anılbaran Üye cfw attıktan sonra karta telefona hard format atın . Girdiginiz sitete göre degişir. Arka planda açık bişi bırakmayın.
cfw attıktan sonra karta telefona hard format atın . Girdiginiz sitete göre degişir. Arka planda açık bişi bırakmayın.
central2000 Üye hard format attım ama yine aynı sorunu yaşıyorum. yükleme aynı söylediğiniz gibi yapıyorum. orijinalinde bişey olmuyor. anlamadım. yinede teşekkürler.
hard format attım ama yine aynı sorunu yaşıyorum. yükleme aynı söylediğiniz gibi yapıyorum. orijinalinde bişey olmuyor. anlamadım. yinede teşekkürler.
virus19 Üye birşey soracağım msj geldiğinde msjı açınca mesaj kutusu yerine sohbeti otomatik açamaz mıyız acaba?
esqalsiz Üye sohbeti otmatk acmyr acsa cok super olurdu en azndan acaba önceki msj da ne attm die dusunmyn orda gösteryo
sohbeti otmatk acmyr acsa cok super olurdu en azndan acaba önceki msj da ne attm die dusunmyn orda gösteryo
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: müzik kütüphanesı yenilenmiyor Genişletmek için tıkla ... Finalde Müzik Çalar'ın yeni versiyonunu koymayacağız. Herşey düzelir.
metalci melek' Alıntı: müzik kütüphanesı yenilenmiyor Genişletmek için tıkla ... Finalde Müzik Çalar'ın yeni versiyonunu koymayacağız. Herşey düzelir.
emirberkcelik Üye Rambo_FT' Alıntı: Finalde Müzik Çalar'ın yeni versiyonunu koymayacağız. Herşey düzelir. Genişletmek için tıkla ... kardeş o zaman şarkı sözlerini göremyeceğiz öylemi olsun olsun kardeş allataki linkde quickoffice pro 7 var sorunsuz kurulacaktır değilmi kalıntıları sildiğğin için http://www.maxicep.com/symbian-3-of...7-00-39-symbian-3-unsigned-turkce-570935.html
Rambo_FT' Alıntı: Finalde Müzik Çalar'ın yeni versiyonunu koymayacağız. Herşey düzelir. Genişletmek için tıkla ... kardeş o zaman şarkı sözlerini göremyeceğiz öylemi olsun olsun kardeş allataki linkde quickoffice pro 7 var sorunsuz kurulacaktır değilmi kalıntıları sildiğğin için http://www.maxicep.com/symbian-3-of...7-00-39-symbian-3-unsigned-turkce-570935.html
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Şarkı sözlerini görmek için hatalı versiyon sizlere sunmak istemedik. Çözümünü bilende yok. İngilizce forumlarda duyurdum ses çıkmadı. Quick office'i kurabilirsin.
Şarkı sözlerini görmek için hatalı versiyon sizlere sunmak istemedik. Çözümünü bilende yok. İngilizce forumlarda duyurdum ses çıkmadı. Quick office'i kurabilirsin.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi virus19' Alıntı: birşey soracağım msj geldiğinde msjı açınca mesaj kutusu yerine sohbeti otomatik açamaz mıyız acaba? Genişletmek için tıkla ... Sohbet uygulaması 3. parti bir uygulama. Sistemin bir parçası değil. O yüzden olmuyor.
virus19' Alıntı: birşey soracağım msj geldiğinde msjı açınca mesaj kutusu yerine sohbeti otomatik açamaz mıyız acaba? Genişletmek için tıkla ... Sohbet uygulaması 3. parti bir uygulama. Sistemin bir parçası değil. O yüzden olmuyor.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi virus19' Alıntı: anladım peki kısayola ekleyemez miyiz daha kolay açmak için Genişletmek için tıkla ... Baktım kısayollara eklenmiyor. Sanırım programın dışardan çalışmasını engellemişler
virus19' Alıntı: anladım peki kısayola ekleyemez miyiz daha kolay açmak için Genişletmek için tıkla ... Baktım kısayollara eklenmiyor. Sanırım programın dışardan çalışmasını engellemişler
virus19 Üye Rambo_FT' Alıntı: Baktım kısayollara eklenmiyor. Sanırım programın dışardan çalışmasını engellemişler Genişletmek için tıkla ... Çalışsa iyi olurdu aslında neyse teşekkürler cevap için ----------Eklendi @ 14:53:35 ---------- Yazıldı @ 13:02:08 ---------- peki bir soru daha soracağım alttaki seçenekler,rehber yazan çubuğu şeffaf yapabilir miyiz?
Rambo_FT' Alıntı: Baktım kısayollara eklenmiyor. Sanırım programın dışardan çalışmasını engellemişler Genişletmek için tıkla ... Çalışsa iyi olurdu aslında neyse teşekkürler cevap için ----------Eklendi @ 14:53:35 ---------- Yazıldı @ 13:02:08 ---------- peki bir soru daha soracağım alttaki seçenekler,rehber yazan çubuğu şeffaf yapabilir miyiz?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Tema editlemem gerekiyor. Tema editörlüğünü çok beceremiyorum. Başka şeffaf temalar kullanabilirsin.