Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Anıl n'aptın yav Adam Belle Shell + Opera Mobile + ev ekranı kullanırken telefonda 'hafıza dolu' uyarısı verirse biz hallederiz Bir sonraki versiyona 1GB RAM koyarız ne dersin

kullanmayı bilecekler arkadaş 1 GB ram çok gelir 500 mb yeterli .İşlemciyi yükseltmek lazım ben hemen 1 GHZ olan modu deniyorum gayet hızlı ve sorunsuz

esqalsiz

Üye
way arkadas ya bu belle guncellemesi dehset bsy bısuru widget ekleneblyr 58 ın ustune 40 tl ile gecyrm insallah pazartesı alablrsem c6 yı manyak olacak

esqalsiz

Üye
yok kardes o benm basta 100 tl den kactk smdi 40 takla atyrm almaya 18 ay garantili 330 a ablama takstle verdm 370 e arkadastan dusurdm oda 18 ay garantıli android alacakms gecen de belle guncelledk cok super oldu 5 6 tane widget war kullanm super sybiana pek benzemyr klask olana

dogrudur hayırlı olsun şimdiden

esqalsiz

Üye
saol kardesm satmasam bu cfw yi de deneycektm baya i yorumlar war etklendm

başkan neuropol adında bi türkçe font var bu fontun boyutu büyük olduqu icin fontzoomer vs proqramla kücülttüqün zaman bozulmalar oluyor onu nasıl yaparız, aslında cwfye uyarlayp qömsekte 1o numara.. neyse

strokee

Üye

kardeş kulaklık için olan mod verir misiniz menü çıkmıyor ben CFW ye atarım açıp rambo_ftin arşiv de bulunan sorun çözüm mod da vardı attım ama olmadı ya kulaklık takınca hiç bir menü çıkmıyor ya sağol iliği için tsk sanırım tema odan kaynaklaniyor sorun değil n8 ikon attım ben cfw ye böyle de güzel oldu sağolun yardım ve cevap için

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
başkan neuropol adında bi türkçe font var bu fontun boyutu büyük olduqu icin fontzoomer vs proqramla kücülttüqün zaman bozulmalar oluyor onu nasıl yaparız, aslında cwfye uyarlayp qömsekte 1o numara.. neyse

Android fontu bile CFW'ye büyük geliyor, Seçenekler kısmı Seçenek... oluyor. Senin dediğin fontun büyüklüğüne bakar mısın:

Soldaki Neuropol, sağdaki android.

Bu yüzden CFW'ye ekleyemem.

Ben de kendi arşivimdeki modu kullanıyorum. Ben ve anılbaranda kulaklığı taktığımızda seçenekleri çıkıyor. Sorun senin telefonda. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atar mısın yedek alıp?

Tepkiler: strokee

Carino

Üye
Merhaba;
Bir küçük sorunu ileteceğim, "Nokia Browser" çalışmıyor, üzerine tıklanıldıgında çalışıyormuş gibi gözüküyor ama hiçbir işlem yapmıyor... İyi günler, iyi çalışmalar. Birde c5-03 tuş kilidi koysanız süperolacak..

Android fontu büyük tamamda belle bar kullanın o zaman sorun kalmaz

strokee

Üye
hemen yapıcam en kısa sürede sonucu bildireceğim size sagolun yardımlarnız için birde şey sorucam bu CFw Ye o arşivden attıgım bazı modlar var cakışma olmaz degilmi cakşma olup fw bozulma olmaz degilmi birde kardeşim hatılatma yapıyım v41 di ya v42 cıkmış biginize e atarsınız artık dün forum sitesinde gördün adı lazım degil güncellmelere baktım orda gözüküyo sagolun şimdiden rambo kardeş

eyi güzel yapmışsınız elinize sağlık ama bunun sim kart gözükmüyor mobil imza kullandığım için olmassa olmazı tekrar önceki modu yükremem gelekir sağolun.................

kmesne

Üye
Finalde son sürüm rompatcher ve önemli yamaları ekleseniz open4all ve c2z vb. Bu çok önemli bence

ve sizin önemli yararlı bulduğunuz programlardan 2-3 tane de gömseniz

5800'da güç düğmesine basınca ev ekranına atıyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Final için sorun rapor etmelisiniz. Ama bu tür sorunlar kişisel sorunlar. Hafıza kartını biçimlendirip telefona hard format at. Önce yedek al tabi.

Android fontu büyük tamamda belle bar kullanın o zaman sorun kalmaz

Belle bar çalışması yapacaktık. Vazgeçtik. Nedenini başka birine cevap olarak yazmıştım:

Sorun bildirmen iyi olur.

C6-00'a v42 güncellemesi gelmiş fakat tüm s60v5 cihazları için C6v42 portlaması yapılmamış. Yapan olursa bizde kullanacağız. Senin bahsettiğin site sadece X6 ve 5800'a port yapmış ve bir sürü reklam atmış içerisine

eyi güzel yapmışsınız elinize sağlık ama bunun sim kart gözükmüyor mobil imza kullandığım için olmassa olmazı tekrar önceki modu yükremem gelekir sağolun.................

Sim kart görüyor.

Finalde son sürüm rompatcher ve önemli yamaları ekleseniz open4all ve c2z vb. Bu çok önemli bence

ve sizin önemli yararlı bulduğunuz programlardan 2-3 tane de gömseniz

Böyle bir çalışma yapmayacağız.

5800'da güç düğmesine basınca ev ekranına atıyor

Konuda açıklaması vardı zaten: