anılbaran
Üye
müzik kütüphanesi yenilediğimde hafıza kartındaki müzikleri bulmuyor.
Arkadaşlar öncellikle emeğinize sağlık benim bir sorum olacak son yaptığınız beta3 ün kilit kodu kaç?açılırken kilit kodu soruyor da !
Değişik istekler varFinalde tüm istekleri karşılamaya yönelik CFW çeşitlendirme yapacağız. Ancak isteklerin kesinleşmesi lazım. Sadece rehberin arkaplanda çalışmadığı ve tuş kilidi titreşiminin olmadığı bir versiyon hazırlarsak ve bunun gibi çeşitleri kombinasyon halinde sağlarsak 100 lerce çeşit çıkar.
Finalde sadece 4 çeşit CFW çıkacaktır. Ona göre seçimlerinizi iyi yapın.
Bence omegadaki gbi performans pil standart modları olsun bunun yanında görsellik kalite veya işlevsellik lerden biri olmalı
Fakat bu modlar için telefonun önemli özelliklerinden ödün verilmemeli yani performans yada pil için müzik kamera vb. Gibi önemli özelliklerden ödün verilmemeli
---------Eklendi @ 23:50:54 ---------- Yazıldı @ 23:49:35 ----------
Performans ve pil bir arada bulunamaz. P pil P performans ancak en idealidir. Onun dışında mutlaka biri baskın gelir.
bluetooth bağlantısınla yapabilme imkanımız var mı
sabah bir sıkıntı oluştu telefonda alarm kurmam genelde ama sabah kurayım dedim alarm çalmadı üstüne telefon kilitlendi açık ama hiç bir tuş basmadı bataryayi çıkarıp tekrar taktım 2-3 defa en sonunda alarm çaldı ve telefon kendine geldi 5250 kontrol ederseniz sevinirim
evet
----------Eklendi @ 11:51:38 ---------- Yazıldı @ 11:50:57 ----------
bende alarm kurdum sabah ama bı sıkıntı olmadı
Rambo kardeş
genel olarak soruyorum sorun diye değil bilgi edinmek için teli açıyorsun atıyorum 50 mb ram var ramblow da kullanıyorsun bir kaç birşey 30 mb ye düşüyor rmblow la şıkıştırp bütün uygulamalrı kapatsan bile asla 50 mb olmuyor
peki hocam benim de çok istedeğim bir şey var 5800 in v 60 sürümüne belle simgeleri yapılmış bunu 523x lerde özellikle de rm 588 v 51.6.002 için çıkarmanizı bilhassa istiyorum bu seçenek yazısı yerine simgele olsun lütfen
vee bir de (www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/5800-symbian-belle-final-604563.html)buradaki tuş kilidi ekranı da çok hoş bunları yapabilir misiniz demeyecem zaten bunları yapabilme yeteneğinizin olduğunu herkes biliyo bunlar için de uğraşırsanız çok mutlu olurum bunları isteyen çok arkadaş da vardır eminim
Yazdığıma bakarsan zaten bir arada olmasını istememiştim yani dedin ya 4 CFW çıkartacağız diye 3 ü Performans Pil Standart olsun
1 tanesi de görsellik veya işlevsellik olsun Bir arada olsun dememiştim
Fakat bu modlar için telefonun önemli özelliklerinden ödün verilmemeli yani performans yada pil için müzik kamera vb. Gibi önemli özelliklerden ödün verilmemeli
----------Eklendi @ 09:26:32 ---------- Yazıldı @ 08:45:30 ----------
açılış ve kapanış ekranını değişterek kurdum sounda oh be
bilmiyorum 2. Defa kurdum alarmı yine aynı şey oldu
Ayrıca silme tuşu bağzen takılıyor.Ben 10 kere basıyorum ama tuş 2 karakter siliyor.
RAM genel bir sorun ancak 50'nin üzerine çıkamamak telefondan telefona değişir. Bizde çıkıyor. Yaptığımız ekstra birşey yok.
Belle navibar özelliği tamamen BETA ve bir çok hatası bulunmaktadır. Ekibimiz bunun için uğraştı ancak telefonda bazı yerlere belle özelliğinin eklenemediği, bazı yerlerde hatalar olduğu tespit edildi. Belle Shell uygulamasını öneriyorum. Telefon tamamen belle görünümüne kavuşuyor.
Finalde 4 çeşit tuş kilidi vereceğiz, içerisinde bu tuş kilidi de var.
Final versiyonunda performans veya pil için özel versiyonlar çıkmayacak, sadece görsel ve işlevsel yönden çeşitlilik yapılacak. Eğer dediğin gibi yaparsak:
- Performans CFW'sine iphone sürüklemeli tuş kilidini koyarsak, bir üye keşke c6 dokunmatik tuş kilidini koysaydınız diyecek.
Böyle olmaması için çalışıyoruz. En iyi pil ve performans üzerine görsel çeşitlilik getireceğiz.
Bende de sorun yok.
Nasıl ki tuş kilidi mandalını aşağıya çekip telefonu kilitlemeye çalışınca, bu mandalı basılı tuttuğunda kilit tekrar açılıyorsa ve bu C6 CFW'lerin genel çözülemeyen bir sorunuysa, aynı şekilde QWERTY klavyede de silme tuşu basılı tutunca silmiyor, teker teker silmek gerekiyor.
----------Eklendi @ 14:29:01 ---------- Yazıldı @ 14:17:40 ----------
Müzik çalarda silme işlemi sırasında yaşanan hata ile ilgili henüz bir çözüm bulunamamıştır.
Telefonun boş RAM'ini arttırmak için DailyMobile forumlarında proje yürütülüyor. Bu projeyi kendi CFW'lerimizde kullanmakta kararlıyız. Ancak proje henüz sadece deneme aşamasında ve yeni şekilleniyor. Stabil olmayan RAM arttırımları kötü sonuçlar doğurabilir. Mesela GPS, usb bağlantısı, bluetooth, menü çalışmaz ve telefon kullanılamaz hale gelir.
yaw moddercanlar sizde gps sorunu varmi gecen gun konum bulamadi ama konturum yok o yuzden mi tam cozemedim
Silme hatası halen var. Çözümü yok. Eğer böyleyse Müzik Çalar 15.2 yi CFW'den çıkaracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?