Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Banada müzik lazımHafıza kartını biçimlendircektim bilgisayara müzik dosyasıyla sis dosyaları bide videoları kopyaladım. ama benimki akıllı pc kopyalamış gibi gösterip koyalamamış (asıl pc bozuldu 15 yıllığı kullanıyorum) gitti 115 müzik ona yanıyorum diğerleri önemli değil
ah be dostum kurarken hiç dikkat etmemişim..
meğersem 5530 için v40 mış..
v32 olan başka bi cfw kurayım dedim tel açılmaz oldu tırstım.
navi firm dede v40 a ait benim kodda olan firm bulamdım..
mecburen yine senin tck yı yukledim.
birde 2 tavsiyem var. metin boyutu çok küçük hareket halindeyken goremek okumak çok zor.
yazı tipi ayarıdna büyük seçtim halen o bi küçük. şu yazı tipi boyutuna bir dokundur biraz daha büyük olsun.
diğer bir husus allah aşkına sürükle açtan kurtul. her seferinde tırnağım ekranı çiziyor sürüklerken. bas aç olalyı daha ideal yaf..
tırnağınla çekme parmağınla çek
bende yok öyle bi sorun
ya hu sizde öyle yapmayın o zamanNe yani, sen tuşları kilitleme mandalını aşağıya çektiğinde telefon kilitlenip tekrar geri açılmıyor mu?
Not: Kilitleme mandalını aşağıya çekip basılı tutacaksın.
Kırmızı tuşa basıldığında programları kapatma özelliğini iptal edeyim mi?
Rapor ettiğiniz sorunlar hakkında son durum:
- [Üstünde çalışılıyor] Tema değişince ikonlar değişmiyor.
- [Üstünde çalışılıyor] Rehber arkaplanda çalışmıyor bu yüzden hızlı girmiyor.
- [Bu sorunun olmadığı tespit edildi] Kulaklık takıp çıkardıktan sonra kulaklık takılı görünüyor ve gitmiyor.
- [Çözüldü] File Browser dahili bileşen hatası veriyor.
- [Çözüldü] Tuş kilidi titreşimi yok.
- [Üstünde çalışılıyor] Qt kurulurken pips hatası veriyor, kurulum devam edip yüklüyor. GPS yerini tam göstermiyor.
- [Çözüldü] Müzik çalar müziklerin tamamını görmüyor. [Çözümü: Şarkı sayısını az gösteriyor, aslında bütün şarkıları görüyor.]
- [Çözüldü] Telefonun kırmızı tuşuna basınca programları kapatıyor. [Çözümü: Artık kırmızı tuş sadece ev ekranına atıyor, program kapatmıyor.]
- [Çözüldü] Dokunmatik titreşimi hissedilmiyor. [Çözümü: Dokunmatik titreşimi 2. seviyeye çıkarılacak.]
- [Finale kaldı] 'Çift ok sürüklemeli tuş kilidi' modunda, arama geldiğinde 'Kilit aç sürüklenen işaret' görünmüyor.
- [İmkansız] Güç düğmesine basınca programları, aramaları kapatmıyor.
- [Çözüldü] Mesajlardaki butonların bazıları yanlış.
Tekrarmı flash atıcaz
FW'de final aşamasına gelinmediğinden yüklemedim, finali bekliyorum, şu an kullanmadım fakat;
1.tema efektlerini C7 efekleriyle değiştirirseniz güzel olur, yorumlarda anladığım kadarıyla efekler pek güzel değil.
2.sürüklemeli ve ilk defa gördüğüm bu tuş kilidi yerine bildiğimiz mavi sürüklemeli tuş kilidi daha iyi olur.(tuş kilidinde arama esnasında hatalar olduğu yorumları var.)
3.Tema ikonları değişmese de olur güzel görünüyor.
4.Müzik kütüphanesinde atma sorunu var deniyor.(varsa büyük bir hata çünkü 5800 kullanıyorum)
5.Ev ekranını hiç tamamen şeffaf denemedim güzel de görünmüyor bari saati şeffaf yapmasaydınız ama önemli değil.
6.Klavyeleri çok beğendim.
7.Ses ayarlarıyla da oynanmış da inşallah kötü olmamıştır çünkü kaç fw yükledim bazılarında kaliteli 5800 sesi yerine farklı ve daha kötüsü çıkıyor.
8.sistem uygulamlarının arkaplanda çalışmaması güzel olmuş.
9.Birde internet radyoyu müzik'in içine gömebilir misiniz ? İnternet radyo lazım oluyor her uygulama ayrı bir yerde karışıyor ozaman da.
photo browser dahili bileşen hatası veriyor
Hayır güncellemedim. Bunlar Beta 3 için
1. C7 tema efektinide beğenmeyenler var. Başka tema efekti gömmeyeceğiz. Toplama kasmayan tema efektleri mevcut. İstemeyen kullanmaz, isteyen c7 efektlerini kendinis CFW'ye gömer.
2. Bilip bilmediğimiz bütün tuş kilitlerini finalde vericem zaten.
3. Tema ikonlarının çeşitlerinide finalde vericem.
4. Müzik kütüphanesinde sorun yok.
5. Ev ekranı şeffaf ancak sorun değil. Şeffaflığa uyan sade arkaplan resmi kullanılırsa hiç sorun olmaz hatta çok şık durur. Zaten tema arkaplanı siyah.
6. Bu klavye çeşidini hiçbir CFW'de görmedim. İlk ben kullanayım dedim.
7. Orjinal 5800 ses kodeklerini attık.
8. Sadece rehberi arkaplanda açık bırakacağız.
9. İnternet radyo ve diğer hiçbir bileşeni gömmeyi düşünmüyoruz.
Artık beta 3'te hiçbir uygulama (accel switch, btswtich, btreceiver hariç) dahili bileşen hatası vermeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?