Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açması lazım 5250'nin. Niye açmıyor ki . Bu CFW ile hayli hayli açar

----------Eklendi @ 00:23:29 ---------- Yazıldı @ 00:19:18 ----------

Ayarlar/Bağlantılar ve Ayarlar/Telefon/Telefon yönetimi hatalarının giderildiği Nokia 5230 ve 5800 CFW'leri tekrar upload edilip konuya eklenmiştir.

virus19

Üye
bilmiyorum herseyi denedim yok aciliyor gibi oluyor acilmiyor sabirsizlikla bekliyorum artik ruyalarma giriyor bir hayal kirikligi daha kaldirmaz ama kalbim

tamamda ben 5800 ı indiriyorum sen daha upload yapmadım diyosun?

Luck1

Üye
ıste sımdıkı halı cok iyi widgetler felanda ekledım cok tesekkürler T.C.K ekibi )))

kardeşim piyasadaki bütün cfw lerde arka planda açık kalan rehber ve işlem kaydı acaba bundada kalırmı sabah x6 için olanı yüklemeni bekliyorum kardeşim bu arada istersen konudan betaları sil
bu arada yarın ki v1 kararlı sürümmü betamı

E:\Images ve E:\Videos ve E:\Music
bunları degiştirmek istiyorum ikgili 3 text dosyanın yerlerini söylermisin acaba kardeş

Rambo en yeni versiyonu şimdi kurdum ellerine sağlık MÜKEMMELSİN!!!

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, yine saçma hatalar tespit ettim. Ama bu sefer çözümleri çok kolay oldu.

RomPatcher ve AutoInstaller dahili bileşen hatası veriyor.

Bugün Beta 2'yi yayınlayacağım. Beta 2'de bahsi geçen hiçbir hata bulunmamaktadır.

Rambo en yeni versiyonu şimdi kurdum ellerine sağlık MÜKEMMELSİN!!!

Teşekkür ederim, sadece ben değil, modları yapan ekibimizede teşekkürler

ROFS2\private\10202be9\102828AC.txt
\private\10202be9\200009FE.txt

Bugün Beta 2 çıkacaktır. Daha kararlı.

virus19

Üye
Kardeşim bugün 5250 içinde yayınlayacaksın dimi valla yarın yolcuyum bugün yükleyemem diyorsan ben orjinale döneceğim artık

5800 indirme linki ölmüş bi indiremedim

rambo indirdim ben ama . Yüklemeyimmi yani 3 günden beri hayattan sagudum artıkın

Luck1

Üye
Rompatcher benim bi işime yaramıyor dün kü güncellemenı tekrar yuklemıstım ben hataların gıderılmıs oldugu cfw'yı. bugun uploadlayacagın cfw de performans ve gorsellık acısından degısıklık olmayacaksa sadece Rom patcher hatası duzeltilecekse ben sonuncusunu yüklemeyeceğim ?

fettahh

Üye
kardeşim büyük adamsın evelallah ellerine sağlık. tabi diğer arkadaşları da unutmamak lazım bu bir ekip işi kutluyorum. bu arada beta2'yi bugün kaç gibi yüklersin akşam otobüsüm var ve internete pek bağlanamayacağım tahmini bir zaman verebilirsen ona göre bi cfw yükleyeceğim? ya da seni bekleyeceğim.

kulaklık takıp çıkardıktan sonra kulaklık takılı görünüyo ve gitmiyo

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v1 Beta 2 Nokia 5235, 5530 ve X6 hariç diğer tüm indirme linkleri eklenmiştir. İndirme linki eklenmeyen telefonların linkleri saat 14:30'a kadar eklenmiş olacaktır.

rambo kardeş kulaklık sorunu çözüldü mü bu yeni versiyonda