Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

ayarlar/telefon/telefon yönetimi . Sen anlatırsın

tayo01

Üye
Cfw Güzel Yapmışısnız Hata Bulamadım her Yere Baktm

ne kayar kapaga girilmiyoki ayarlaraa

girmiyorrrrr . Ayarlar/telefon/ telefon yönetimi .

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet yeni gördüm ama çok şaşırdım bu hataya. Menü >> Ayarlar >> Telefon >> Telefon yönetimi'ne girilmiyor. Yapabilirsem telefondan yüklenebilir bir yama hazırlayacağım.

xhelalim

Üye
herşey iyi güzel. Rambo kardeşim %100 hatalı bile olsa emeğine binlerce kez teşekkurler. Fakat hoşuma gitmeyen bişi oldu yeni tema yukleyince ikonlar dgşmiyor

Başarı ile yükledim neyse babam geldi iyi akşamlar

starter dosyasından bence bişiye kapattın sanırsam

xhelalim

Üye
rambo bende telefon yonetımine giriliyor sorun yok hatta telefon yonetimindeki tüm ayarları kullanıyorum 5800 model

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi telefon? Az önce yaptığım upload'ı mı yükledin?

üstadlar ellerinize ve emeğinize sağlık gerçekten çok güzel cfw olmuş afınıza sığınarak dün ilk yayınladıgınız gibi indirip kurdum rompatcer ve otoinstaler görünmüyor ve yükleyince dahili bileşen hatası veriyor birde cfw deki ikonlar çok şık linkini verebilirmisiniz teşekürler

virus19

Üye
5250 icinde oldumu ewe gdr gtmez dnemek istyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Diğer telefonlar yarın uploadlanacaktır.

yok sabah yukledim 5800

Şimdiki dosyalarda sorun varmış.

RomPatcher bende kuruluyordu. Tekrar bakacağım. Auto Installer gömmedim ben. Dahili bileşen hatası vermemesi gerekiyordu. İkonların adı E7 ikonları. Forumda paylaşılmış olabilir.

bide ayarlar /baglantı ya girince atıyor . Ama her zaman degil arada bi atıyor ilginç

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorunun kaynağını tespit etmiş bulunmaktayım. Silme işlemlerinde hata olmuş. Şimdi neyi yanlışlıkla sildiğime bakıyorum.