Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet bencede Müsait bir zamanda bununda konusunu açacağım.

virus19

Üye
Nokia bildirimleri biliyorum içerik eklede malesef o yok.. Wifi yok ama içerik ekle dediğimde Wlan sihirbazı çıkmakta silinmemiş yani.
Yinede testeriniz test etsin ama isterseniz kaldırın 5250 için görüntülerle hiçbir ilgisi yok çünkü. Anlıyorum pek kullanan olmadığı içim cfw konusunda çok sıkıntımz var. Birde ingilizceyi indirip deneyeceğim belki Türkçe paketinde sorun oluşuyordur.
smartgo nedir onu nasıl silebilirim ana menüden

kmesne

Üye
Speedy i mi önerirsiniz TCK v1 beta yı mı ?

anılbaran ve Rambo_FT ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

smartgo'yu silmek için, smartgo'nun üzerini basılı tut 'Ayarlar'a gir. Ordan ayarlanıyor herşey. Sanırım Türkçe versiyonuna hiçbir mod uygulanmamış. Bilgisayardaki hatadan olabilir. Beta 2'de daha düzgün bir 5250 ile karşılacağın kesin. Bu hataları not aldım.

Speedy i mi önerirsiniz TCK v1 beta yı mı ?

anılbaran ve Rambo_FT ?

Deneyip gör derim. Böylece hata varsa rapor edebilirsin. Bizde düzeltiriz.

kmesne

Üye
Deneyip gör derim. Böylece hata varsa rapor edebilirsin. Bizde düzeltiriz.

Yani deneyerek görebilirim ama Siz bu ince ayrıntıları daha iyi bilrisiniz özellik olarak stabillik olarak sizin önerinize göre davranmak daha mantıklı olur

Siz hangisini önerirseniz ona devam ediceğim ?

Lütfen bir cevap verin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Speedy denemediğim için bilmiyorum Anılbaran daha iyi bir cevap verecektir.

pm dm atmışın performans degişiklik göaterebilir . Deneyecen yani baska yolu yok. Hangisi sana göre iyi ise onu kullan .

virus19

Üye

LoDoS.

Üye
Emeğinize Sağlık Bişey Soracaktım İlk Etapta 5800 Türkçe Linkinde Sorunmu Vardı Acaba?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5250 için sanırım hiçbir mod uygulanmamış. Tekrar uygulayıp upload yapacağım en kısa zamanda.

tüh ya 100mb üstü ücretliymiş indiremiyorum neyse emeğinize sağlık yinede

virus19

Üye
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için umarım en kısa zamanda upload edersiniz çünkü artık beklemek de beni bunalttı buradan haber verir misiniz nereden takip edebilirim?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet buradan haber vereceğiz

tüh ya 100mb üstü ücretliymiş indiremiyorum neyse emeğinize sağlık yinede

100 MB üstü ücretliymiş derken? Uploaded.to mu ücretliymiş?

----------Eklendi @ 21:35:11 ---------- Yazıldı @ 21:33:46 ----------

Yeni baktım, ücretsiz indirme slotları dolmuş diyor. Biraz bekleyip öyle indirmeyi denemelisin.

premium paket al dedi bende "oldu görürsem söylerim" dedim

virus19

Üye
Evet buradan haber vereceğiz
Teşekkür ederim Pm atmak istedim ama almıyorsun sanırım ortalama birgün verebilir misin ona göre orjinale döneceğim yarın falan yapıcaksan uğraşmayacağım kalsın şimdilik böyle tekrar uygulamaları indir yükle sonra tekrar silinsin tekrar yükle zor oluyor eğer hemen olmayacaksa bana fw önerebilir misin bildiğin

LoDoS.

Üye
Bende İndirmede Sıkıntı Yaşıyorum Malesef Bekleyecez Artık

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
premium paket al dedi bende "oldu görürsem söylerim" dedim

Site cıvıtmış

Yarın düzeltip upload yapacağım.

Bende İndirmede Sıkıntı Yaşıyorum Malesef Bekleyecez Artık

Uploaded.to sitesi sizleri böyle mağdur etmeye devam ederse başka bir siteye geçeceğim. Önerebileceğiniz dosya yükleme siteleri var mı?

----------Eklendi @ 21:41:38 ---------- Yazıldı @ 21:41:05 ----------

Önceden multiupload, megaupload vardı hepsi kapandı