merhabalar Anılbaran bey;
Sizin yapmış oldugunuz cfw'yi kullanıyorum, bu cfw'ye ingilizce dil desteği yükleyebilirmiyim, nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim ... iyi günler dilerim..
merhabalar Anılbaran bey;
Sizin yapmış oldugunuz cfw'yi kullanıyorum, bu cfw'ye ingilizce dil desteği yükleyebilirmiyim, nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim ... iyi günler dilerim..
Merhaba;
Kontrol ettim, sadece, "Türkçe ve Otomatik" seçeneği var... Bi soru daha sorayım, tema efektlerini açtığımız zaman telefonda menu geçişlerinde bi yavaşlama oluyor, tema efekti çok güzel kapatmak istemiyorum, bu menu geçişlerini biraz daha hızlandırma imkanı varmı, siz bu konuda bi çalışma yapacakmısınız... Teşekkür ederim.. kolay gelsin...
Merhaba;
Kontrol ettim, sadece, "Türkçe ve Otomatik" seçeneği var... Bi soru daha sorayım, tema efektlerini açtığımız zaman telefonda menu geçişlerinde bi yavaşlama oluyor, tema efekti çok güzel kapatmak istemiyorum, bu menu geçişlerini biraz daha hızlandırma imkanı varmı, siz bu konuda bi çalışma yapacakmısınız... Teşekkür ederim.. kolay gelsin...
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Error sending Secondary binary data to Boot Server, 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
Unable to get PHONE_INFO for Algos. 0x84009427
Unable to get phone info from update server 0x8401F163
Unable to get phone information from Update Server
All operations completed
Product flashing failed.
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15232 bytes
Error sending Secondary binary data to Boot Server, 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
Unable to get PHONE_INFO for Algos. 0x84009427
Unable to get phone info from update server 0x8401F163
Unable to get phone information from Update Server
All operations completed
Product flashing failed.
furkan bişey sorcam profil tercihlerini düzenliyoruz ya ben genel profil tercihinde uyarı sesleri kapalı yapıyorum flash atıyom profil düzenlemeye giriom uyarı sesleri kapalı yazıyo ama uyarı sesi çıkıyo tekrar açık yapıp kapalı yaptımmı ses kesiliyo nerde yanlış yapıom başka nereyi düzeltmem lazım o txt dosyasında
tmm furkan çok önemli değil tema efktini kapatmak için napcam bide hadi soruyodum ya mesajlarda rapor alı nasıl ewet yapıcam diye onun hangi dosyada olduğunu buldum