Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

esqalsiz

Üye
anıl baran kardes su lınktekı gıbı fw ıstıroum ama v52 ve ing birde anna okın olsa bana bu konu hakkında yardımcı olur musun?? bu sekıl bır fw ıstıyorum

o zaman onu yükle dostum

kardes yapma be yardımcı olsan az anlamıyom bu ıslerden

öyle olmuyo işte. Sade bi cfw istiyon. Ama port yani o. Hiç bişi silinmesin istiyon. Anna ikon istiyon.Anna ikon pakedi atcak yer yokki. 10 mb o kaplıyo zaten Üstelik portun bi sürü sorunu oluyor istesende sade bi cfw pek çıkmıyor

esqalsiz

Üye
rambonun fw sı lınkını attım fw ye benzıyor mu yazdım da pek ılgılenen olmadı kardesım işinras gelsın sen msj atıyon gene

rambonun fw sı lınkını attım fw ye benzıyor mu yazdım da pek ılgılenen olmadı kardesım işinras gelsın sen msj atıyon gene
rambo nun bi işi vardır. Gelince cevaplayacaktır. Portu o paylaştıgı için onun cevaplaması daha dogru olur kardeşim

esqalsiz

Üye
rambo nun bi işi vardır. Gelince cevaplayacaktır. Portu o paylaştıgı için onun cevaplaması daha dogru olur kardeşim
rambonun temiz v41 portunda sohbet gömülü mü diger adıyla oturumlar baloncuk sekılınde kısıye ozel bi şekil klasorleme gröevi yapıyo sanırsam o özellık c6-01 de var cok hos program

vardı sanırsam. Yada olmayabilrde

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
merhaba, bir sorum olacak. rambo nun temiz c6 v41'ini kullanıyorum. ancak cfw de sadece Nokia Theme White temasının kalmasını istiyorum. acaba private ve skin klasörlerinde hangi tema klasörlerini silmeliyim? teşekkürler.

esqalsiz

Üye
Aman kardeş o fw skntıyms yukleyenlerdn okudm da ısklar yank kalıymus senin fw atacam. Phonex ten v60 naviyi atmayı denedm bugun h.Kartı hatası verdi nafrm den kaldrmslar mı ne bulamadm..H.Kartı ıcergnı yklemem icın kartı bicimlendrp mı kurmam gerekyo anlayamadm?

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

bende sıkıntı yok. tam ham haliyle kullanmıyorum tabi. rambo nun modlarıyla orjinalliğini fazla bozmadan düzenledim. benim isteğim; cfw de sadece Nokia Theme White kalması için hangi klasörleri silmem lazım, onu öğrenmek istiyorum.

esqalsiz

Üye

Kardes o nu bende ögrenmek istyrm da yardm eden olur heralde? Ne gbi ekleme yaptn? Mesela

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ROFS2\private\10207114\import klasöründeki 20022F28 klasörü hariç diğer klasörleri sil.
ROFS2\resource\skins klasöründeki 20022F28 klasörü hariç diğer klasörleri sil.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Unuttuğum birşey var. Belirttiğim konumlardaki klasörleri silerken 101f84b9 isimli klasörüde silmeyeceksin.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Unuttuğum birşey var. Belirttiğim konumlardaki klasörleri silerken 101f84b9 isimli klasörüde silmeyeceksin.

eyvallah üstad. bende tam şu an silme işlemine başlayacaktım senin paylaştığın temiz port ve modları kullanarak hazırladığım sade cfw ile orijinal c6 keyfi yaşıyorum. emeğine sağlık

esqalsiz

Üye
Rambo kardesim su modlarn linkni tekrar atsana senin temiz portta az bi degısklk yapmak istyrm