Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Tamam kardes önerini dikkate alırm oyun oynayan bırısı dglm. sadece 58 i c6 ve c6-01 benzetmek ıstyrm o kadar. En son calsmanz ne zaman snuclanr.. Yazdklarınz heycan werci
şuan çalısmalara başlamadık .Sınavlar v.s kişisel nedenlerden dolayı .Ama inşallah dönüşümüz muhteşem olacak.

elit7534

Üye
ellerinize sağlık ama ben indirme linki göremedim

benim x6 ya cfw nizi atmak için güncelledim fakat v40.0.003 yerine v40.0.002 oldu tel. şimdsi cfw atabilir miyim ? 003 yapacaksam teli nasıl yapıcam. bi yardımcı olun.

Carino

Üye
Anıl Baran Beye; merhabalar, emeğinize sağlık çok güzel olmuş... Ancak ben bi konu söylemek istiyorum. Bu cfw'yi kurduktan sonra, yedek bilgilerimi atmak istediğimde yedek aldığım hafıza kartımdaki yedek bilgileri yükleyemedim, bu konuya eğilirseniz sevinirim... Format vs gibi uygulamaları uyguladım ancak olmadı... Ayrıca ben daha önce Rambo_FT'nin "Nokia C6'nın yeni versiyonu V41'in" kullanıyordum oldukça iyiydi fakat Maxi Power 'de böyle bi sorun var. Düzeltebilirseniz sevinirim....

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
güzel çalışma rambo

Sadece benim çalışmam değil ama yinede arkadaşlar adına teşekkür ederim .

benim x6 ya cfw nizi atmak için güncelledim fakat v40.0.003 yerine v40.0.002 oldu tel. şimdsi cfw atabilir miyim ? 003 yapacaksam teli nasıl yapıcam. bi yardımcı olun.

Sorun olmaz, linklerde ve klasör ismi yanlış olabilir. Malum X6 kullanmıyorum . Tamamen güvenlidir, versiyon düşürme sorunları yaşamazsın.

Ben cevaplayayım: Eğer orjinal FW'den yedek alıp C6 ya geçmişsen (yani burdaki CFW lerden birini flaşlamışsan) böyle bir sorun oluyor. Hafıza kartındaki gizli Backup klasörünün yedeğini bilgisayarınıza alırsanız, eski yedekleriniz silinmeyecektir. Daha sonra tekrar OFW ye dönüp yedekleri geri yükleyebilirsiniz. Bu OFW'nin yedeği ile C6'nın yedeklerinin uyuşmamasından kaynaklanıyor.

son mesajlar hiç hoşuma gitmiyor. Arkadaşlar isteklerinizi buraya yazın. Her önüne gelen cfw yapmaya başlıyor. Sonra anılbaran yetiş. (ben elbette size önerii sunucam benden yardım isteyeni asla yarı yolda bırakmadım) ama özellikle bizim cfw leri atıp. Sonra bende cfw yapmaya başladım gibi mesajlar geliyor.Bu işler zor diyoruz. Mod atmakla bitmiyor diyoruz yine anlamıyorsunuz.Sonra telefon açılmıyor diyosunuz. Eeee anılbaran size bunu dedi ama. Sanki biz isteklerinizi red ettik te siz inadına başlamış gibi geliyonuz. Ben burda enayimiyim ? Bir dediginizi iki etmemeye çalışıyoruz. Kimin için bi düşünün bakalım kim için ??? . Sizler için arkadaşlar .Kimse öylesine cfw yayınlamaz. O zaman gidelim biz. Niye ugraşıyoruz ki ? Sizin için önemi yoksa. Sizler o işlerle ugraşmayın yorulmayın diye burdayız biz. Biz size cfw yapıyoz sonra ertesi gün gidip Ben cfw yapmaya başladım diyonuz. Ayıp yani niye yaptık o zaman ? . Begenmediginizi söyleyin işte. Ona göre yapam diyoz. Ses çıkmıyor. Çıksada yaptıgımız zaman sizler olmuyosunuz. ...... Bekleyin ozman 5-6 ay sonra T.c.k ekibi degişik bi projeye imza atabilir.Artık herkes istedigi fw yi kullancak. Noktasına virgülüne kadar kişi ne istiyosa o olacak. Bu kadar yeterli sanırım . Dedigim gibi yardım isteyenleri yarı yolda bırakmam. İyi forumlar.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

esqalsiz

Üye
Anılbaran arkadasmz dogru söyluyor..Adamı cileden cıkartayn adam akllı bu ısten anlayn kanaatmce 2 ksı war bunlardan bride bu arkadasmz.

----------Eklendi @ 22:09:10 ---------- Yazıldı @ 22:08:47 ----------

Anılbaran arkadasmz dogru söyluyor..Adamı cileden cıkartmayın adam akllı bu ısten anlayn kanaatmce 2 ksı war bunlardan bride bu arkadasmz.

hayır. Bu cfw işinde benden daha tecrubeli insanlar bi sürü usta var onların hakkını yememek lazım .Ayrıca ben cfw işlerinden adam akıllı anladıgımı düşünmüyorum. Neyse eyvallah kardeşim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu nokta maalesef iş azmimizi kötü etkiliyor. Herkes CFW çıkaramaz demiyoruz, her isteyen çıkaramaz. Madem ki CFW yapmak çok kolay neden sayılı CFW ler kullanılıyor? Biz bir CFW yapana kadar en az 30 defa telefona flaş atıyoruz. Yemin ediyorum ki OmegA çalışmalarım bittiğinde en az 500 flaş atmışımdır telefona. Siz bu kadar cesaretli misiniz? Düşünün ki (eskiden forumda olanlar bilir) Omega'yı 0.1 BETA versiyonundan 4.6 Ultimate versiyonuna kadar (arada 4,5 versiyon fark var) kademe kademe yükselttim. Hepsi sizler içindi arkadaşlar. En iyi CFW yi bulmak için.

Bu ekibi oluşturmanın amacı çeşitli CFW ler çıkması içindir. Kişisel FW yapıp kullanabilirsiniz ancak işi daha da büyüterek CFW yayınlamaya getirmek çok zor bir iştir.

Tepkiler: anılbaran

esqalsiz

Üye
Anlyrm kardesin haklsn ben arastrdm da zor bu is mod atmakla bitmyrmus ama emegnze saglık calsmalar guzel ilgi alaka güzel hersey guncel ben inanyrm calsmalarnz iyi ve daha iyi olacak

bluemai

Üye
x6 cfwye quick office ile adobe modlarını attım. Haritaları güncelleyip qt yükledim süper oldu.. Derken media barı çalıştıramadım ne yaptıysam olmadı.

*-king-*

Üye
anıl sımdıye kadar bulduğum hatalar:
1-çalma listesi problemi
2-t9 telefonu kapatıp açınca hafızasındaki kelimeler silinyo
3-kamera kullanılıyor hatası
4-fotoğrafların hepsi sadece 3d fotoğraf göstericisınde gösterilyo, ayrıca cektıgım fotoları sılmeye calısırken ”Genel: sistem hatası" diye bişey cıkyo

*#0000# yap model kısmında ne yazıyor ?

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
yazdıklarınız doğru. her önüne gelen ofw yapamaz veya cfw hazırlayamaz. çünkü riskli bir iştir. ben yazılımcıyım, ama .Net yazılımcısıyım. symbian değil, o yüzden ilk önce hazır cfw ler kullandım. ama bir türlü memnun kalamadım. her taraf anna ikon cfw dolu, bende bir türlü sevemedim. normal olanlardaki özellikler hoşuma gitmedi. ikonları orjinal olan, widgetların arkası şeffaf olmayan, mesaj okuyucusu ve drawingi duran, hataları gideren modlar dışında accel switch, btswitch gibi ekstra birşey yüklenmemiş, mümkün olduğunca temiz bir c6 istiyordum. bende bt switch, phonetouch vs kullanıyorum. ama dedim ya; mümkün olduğunca orjinal olsun, ben sonradan yüklerim. o da benim seçimim. dün rambo nun maxi power yükledim. oldukça başarılıydı. ama dedim ki kendi cfw mi yapayım, ne istersem içinde o olsun. ve bugün rambo nun temiz c6 v41'ini, mod arşivindekileri kullanarak maksimum orijinale yakın bir cfw hazırladım. çok şükür tıkır tıkır çalışıyor. ram potcher vs. kullanmadan da 40-50 mb arası ram kalıyor. ama burda yayınlamadım. çünkü destek olayı apayrı bir iş. rambo_ft ye sonsuz teşekkürler. çünkü onun yazdıklarını tek tek okuyarak ve modlarını kullanarak sade c6 cfw mi yaptım. benim cfw de yukarıda bahsettiğim gibi ekstra bir program yok. sadece; hata düzeltme, video kodek, 4x4 menü ve 1-2 performans modu uyguladım.

rambo_ft; senin maxipower de bazı sorunlar yaşadım:

* ev ekranına fm olan radyoyu ekleyemedim, kısayollar menüsünde yoktu. aynı şekilde menüye de koyamadım. ancak müzik klasöründen girilebiliyordu.
* telefonu ilk açtığımda; 3 kez internete bağlanmaya çalıştı ve ben reddedince ingilizce olarak; 1 uygulama yüklenemedi hatası verdi.

Carino

Üye
Rambo_FT, teşekkür ederim ancak daha önce sizin yaptğınız cfw kullayordum yani telefon orjinal değildi, yedeklemede böyle sorun olunca tekrar eski cfw'ye döndüm... Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.... Çalışmlarınızda başarılar dilerim, iyi günler

Carino

Üye
Rambo_FT, bilgisayara yedek alınca mesajlar ve rehber düzeldi, teşekkür ederimm.... iyi günler

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Rica ederim. Ayrıca sizin isteklere bir tane de ben ekleyeyim: SIP profili kaldırılmayacak . Bu sorunları not alıyorum, CFW de düzeltmeye çalışacağım. Henüz CFW çalışmamız yok. Fakat yeni CFW çalışmamız yeni ekip sistemiyle hazırlanacak (her modder telefonun belli bölümüyle ilgilenecek). Çaprazlama aynı CFW yi hazırlayacağız. Böylece unutulan/görülmeyen hata oranı %90 azalacaktır.

Rambo_FT, bilgisayara yedek alınca mesajlar ve rehber düzeldi, teşekkür ederimm.... iyi günler

Rica ederim. Size tavsiyem telefona kayıtlı rehber kullanıcılarını sim karta taşımanız ve eğer çok yoksa notlarıda bir yere yazmanız. Bunları C6 da iken 1 kereye mahsus oluşturursanız hem orjinal hem de C6 fw lerinde yedekleriniz olur.

Tepkiler: Silinen Üye 511859