anılbaran
Üye
şuan çalısmalara başlamadık .Sınavlar v.s kişisel nedenlerden dolayı .Ama inşallah dönüşümüz muhteşem olacak.Tamam kardes önerini dikkate alırm oyun oynayan bırısı dglm.sadece 58 i c6 ve c6-01 benzetmek ıstyrm o kadar. En son calsmanz ne zaman snuclanr.. Yazdklarınz heycan werci
ellerinize sağlık ama ben indirme linki göremedim
güzel çalışma rambo
benim x6 ya cfw nizi atmak için güncelledim fakat v40.0.003 yerine v40.0.002 oldu tel. şimdsi cfw atabilir miyim ? 003 yapacaksam teli nasıl yapıcam. bi yardımcı olun.
Anıl Baran Beye; merhabalar, emeğinize sağlık çok güzel olmuş... Ancak ben bi konu söylemek istiyorum. Bu cfw'yi kurduktan sonra, yedek bilgilerimi atmak istediğimde yedek aldığım hafıza kartımdaki yedek bilgileri yükleyemedim, bu konuya eğilirseniz sevinirim... Format vs gibi uygulamaları uyguladım ancak olmadı... Ayrıca ben daha önce Rambo_FT'nin "Nokia C6'nın yeni versiyonu V41'in" kullanıyordum oldukça iyiydi fakat Maxi Power 'de böyle bi sorun var. Düzeltebilirseniz sevinirim....
Anılbaran arkadasmz dogru söyluyor..Adamı cileden cıkartaynadam akllı bu ısten anlayn kanaatmce 2 ksı war bunlardan bride bu arkadasmz.
----------Eklendi @ 22:09:10 ---------- Yazıldı @ 22:08:47 ----------
Anılbaran arkadasmz dogru söyluyor..Adamı cileden cıkartmayınadam akllı bu ısten anlayn kanaatmce 2 ksı war bunlardan bride bu arkadasmz.
anıl sımdıye kadar bulduğum hatalar:
1-çalma listesi problemi
2-t9 telefonu kapatıp açınca hafızasındaki kelimeler silinyo
3-kamera kullanılıyor hatası
4-fotoğrafların hepsi sadece 3d fotoğraf göstericisınde gösterilyo, ayrıca cektıgım fotoları sılmeye calısırken ”Genel: sistem hatası" diye bişey cıkyo
yazdıklarınız doğru. her önüne gelen ofw yapamaz veya cfw hazırlayamaz. çünkü riskli bir iştir. ben yazılımcıyım, ama .Net yazılımcısıyım. symbian değil, o yüzden ilk önce hazır cfw ler kullandım. ama bir türlü memnun kalamadım. her taraf anna ikon cfw dolu, bende bir türlü sevemedim. normal olanlardaki özellikler hoşuma gitmedi. ikonları orjinal olan, widgetların arkası şeffaf olmayan, mesaj okuyucusu ve drawingi duran, hataları gideren modlar dışında accel switch, btswitch gibi ekstra birşey yüklenmemiş, mümkün olduğunca temiz bir c6 istiyordum. bende bt switch, phonetouch vs kullanıyorum. ama dedim ya; mümkün olduğunca orjinal olsun, ben sonradan yüklerim. o da benim seçimim. dün rambo nun maxi power yükledim. oldukça başarılıydı. ama dedim ki kendi cfw mi yapayım, ne istersem içinde o olsun. ve bugün rambo nun temiz c6 v41'ini, mod arşivindekileri kullanarak maksimum orijinale yakın bir cfw hazırladım. çok şükür tıkır tıkır çalışıyor. ram potcher vs. kullanmadan da 40-50 mb arası ram kalıyor. ama burda yayınlamadım. çünkü destek olayı apayrı bir iş. rambo_ft ye sonsuz teşekkürler.çünkü onun yazdıklarını tek tek okuyarak ve modlarını kullanarak sade c6 cfw mi yaptım. benim cfw de yukarıda bahsettiğim gibi ekstra bir program yok. sadece; hata düzeltme, video kodek, 4x4 menü ve 1-2 performans modu uyguladım.
rambo_ft; senin maxipower de bazı sorunlar yaşadım:
* ev ekranına fm olan radyoyu ekleyemedim, kısayollar menüsünde yoktu. aynı şekilde menüye de koyamadım. ancak müzik klasöründen girilebiliyordu.
* telefonu ilk açtığımda; 3 kez internete bağlanmaya çalıştı ve ben reddedince ingilizce olarak; 1 uygulama yüklenemedi hatası verdi.
Rambo_FT, bilgisayara yedek alınca mesajlar ve rehber düzeldi, teşekkür ederimm.... iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?