Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

cihat-45

Üye
ardaşlar bende yapmak istiyomda nasıl yapcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

memo326

Üye
Pooling phone diyor sonra yes ve no cıkan bi hata geliyor ne dersem diyim fw olmadı ayrıca telefonu da acamadım .

kaiser802

Üye
selamlar.
v51.0.006 pirated c6v1 kurmuştum 5800 a uzun zaman önce.
üzerine sonra 5800 ın kendi v52 si çıktı.cfw lerde bu versiyona göre hazırlanıyo şimdi.
biz v52 ler için çıkan cfw leri nasıl kullanılırız.
ben bu cfw yi v51.0.006 pirated c6v1 5800 a atsam problem olur mu.

worm1234

Üye
la olum sizin fw bozuk ben size söyliyem az daha pipiyi tutuyodu telefon zor kurtardım adam gibi yapın ne yapcaksanız

Crixus07

Crixus07

Üye
cok tsk elıne saglık bnde bu aralar cfw ıslerıyle ugrasıyormda bu cfwnın ıcındekı browserın lınkını verebılırmısın rıca etsem

ahunha

Üye
teşekkür

----------Eklendi @ 11:41:02 ---------- Yazıldı @ 11:30:55 ----------

elinine sağlık güzel gözüküyor ama( RM-356_ Symbian^3 TURBO v6.2.V01 ) bu dosya yok
nereden indirecez

----------Eklendi @ 12:14:40 ---------- Yazıldı @ 11:41:02 ----------

turbo link yok

dagnomels

dagnomels

Üye
Kardeş 5530 v32 içinde türkçesini yapıp 1 zahmet koyarmısın...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
cok tsk elıne saglık bnde bu aralar cfw ıslerıyle ugrasıyormda bu cfwnın ıcındekı browserın lınkını verebılırmısın rıca etsem
Olmuyor kardeş daha önce denemiştim.:)
Kardeş 5530 v32 içinde türkçesini yapıp 1 zahmet koyarmısın...
kardeş artık Symbian telim yok yani kör gözle yaparım:)

----------Eklendi @ 19:43:51 ---------- Yazıldı @ 19:43:25 ----------

la olum sizin fw bozuk ben size söyliyem az daha pipiyi tutuyodu telefon zor kurtardım adam gibi yapın ne yapcaksanız

.......

Yapamaman senin beceriksizliğin.

floast002

Üye
Tşkler

rocky_maraz

Üye
ismi gibi turbo gerçekten:) öncelikle teşekürler güzel bi çalışma olmuş.. yanlız! şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla ışığa duyarlı ekran parlaklık sensörü, tuş kilidi titreşimi ve medya tuşu çalışmıyor sorunlar sadece bendemi? genel mi? çözümü varmı ? şimdiden teşekkürler kolay gelsin...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Işığa duyarlı parlaklık malesef c6 portlarında çalışmıyor...

tuş kilidi titreşimini ben kapattım:D

ve medya tuşunun bazen açılmama nedeni kurduğunuz bir programın engel olmasıdır örneğin ramblow kurulu ise kaldırın teli yeniden başlatın bakın bakalım düzelecekmi?

rocky_maraz

Üye
demek tuş kilidi titreşimimin katili sendin :D medya tuşunu hallettim kardeşim ışık sensörüde çalışsa iyi olurmuş.. ama sağlık olsun şimdi bir kaç sorum daha var :)
yazılım güncellemelerindeki güncellemeleri yapayımmı ?
t9 da eskiden kullandığım çok basit sözcükler yok ?
saygılar..

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bu cfw yi yükledim gayet güzel çalışıyo ama bi kaç sorum olacak 1.saat alarmında mp3leri alarm olarak ayarlayamiyorum 2.tv out kablosu bağlıyorum orijinal olmadığı için kulaklık olarak görüyo 3.çüsü telefon yan dururken klavye yi rakama aldığımda harflere geri gelmiyo 4. Ovi mağazayi yüklerken dahili bileşen hatası alıyorum bunları düzeltirsen çok iyi olacak

lasta

lasta

Üye
Teşekkürler.

celalergul1

Üye
Merhaba . Ben bi cfw ykledm . memnun kalmadım . sonra sizinkni yüklcktm. her tamamdı . Pooling Phone.. De kaldı. telefon kendine ardı ardına reset atıp duruyor. Hiç bisey yükleyemyrm. Yardım edersiniz diye Tahmin ettm . smdiden tesekkürler . :):)

pEacEheLL

Üye
Merhaba . Ben bi cfw ykledm . memnun kalmadım . sonra sizinkni yüklcktm. her tamamdı . Pooling Phone.. De kaldı. telefon kendine ardı ardına reset atıp duruyor. Hiç bisey yükleyemyrm. Yardım edersiniz diye Tahmin ettm . smdiden tesekkürler . :):)

Telin flaşhını yakmışsın servise götür ama orjinal bir yazılım kurup öyle ver servise çünki aynı şeyi bende yaşadım servise verdim ve 1 ay bekledim yapıldı
ve hala yinede hackliyorum yine bozulursa yine vericem :D....

celalergul1

Üye
Saolun :) Servise vermek yerine. Bir telefon tamircisine götürdüm . Yaparız ddiler. Verdim bakalım :) Olmassa Servis :)

pEacEheLL

Üye
Saolun :) Servise vermek yerine. Bir telefon tamircisine götürdüm . Yaparız ddiler. Verdim bakalım :) Olmassa Servis :)

Tamam inşallah düzelir benim telefonda 5 dk da bir reset atıyordu verdim servise 25 gün bekledim birde baktım telefon komple değişmiş olduğu gibi yeni sıfır telefon verdiler

pctg

pctg

Üye
ilk cfw den sonra 3-4 tane şey denedim hiç biri sıcak gelmemişti yine ilkine dönücem sanıyodum bu cfw yi gördüm gerçekten çok başarılı emeğine sağlık teşekkürler.

Üst Alt