Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

Kartepe41

Üye
4*4 ya da 5*4 menü gelecek mi?

mor portakal

Üye
ben telefonumda cfw kullanmayı bırakın rom bile patchlememiştim şimdiye kadar biraz korka korka yaptım fakat telefon mükemmel derecede hızlı ve sorunsuz çalışıyor çoook teşşekkür ederim

PuGatorY

PuGatorY

Üye
Kullanıma göre değişir... açılışta ramblow 55 mb gösteriyor. normal kullanımda bende 40 ın altına düşmedi.

ama ram 40 iken bile eski symbian^3 versiyonları kadar hızlı:)

orijinal olduğu için düşük keşke biraz daha iyi olasaydı opera çok tüketiyor

cafer-abi

Üye
Gerçekten harikulade bir cfw olmuş. Bakıyorum bakıyorum kusur bulamıyorum. Mesaj saatleri de gayet tıkırında çalışıyor. Tebrik ederim ince eleyip sık dokumuşsun. Ama sana yalvarıyorum anna icon yerine başka bi ikon seti göm şu cfw ye. Tiksinmeye başladım iyice annadan...

----------Eklendi @ 21:13:02 ---------- Yazıldı @ 20:55:59 ----------

Ayrıca verdiğin linklerde, kurulum kısmında anlattığın 4. adım ve 6. adımdaki 2 dosya yok. Bu dosyaların linklerini de ekler misin?

astroerol

astroerol

Üye
101 dosyası için ne indirecem ve ? 101dosyasında 30 mb lık dosya gözüküo cor dosyası rtalama 70 olmuyomu :)

bihterberk

Üye
kardeş 101 in rofs dosyası yok mu

astroerol

astroerol

Üye
malesef yok yada ben göremedim yazıyor ama o linkteki cor dosyası 2 tane link aynı

by_mecho

by_mecho

Üye
Ben n8 kullancsym ama yinede tebrik ediyorm seni ...

xraicon

xraicon

Üye
hocam çok güzel bi cfw olmus telefon cok hızlı. tek sorun rom patcher de telefonu kapayıp actiktan sonra yamalar aktif olmuyor ona bi cozum bulursan on numara cfw olcak :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
4*4 ya da 5*4 menü gelecek mi?

Evet.Hele ilk önce bir nefes alayım:D
ben telefonumda cfw kullanmayı bırakın rom bile patchlememiştim şimdiye kadar biraz korka korka yaptım fakat telefon mükemmel derecede hızlı ve sorunsuz çalışıyor çoook teşşekkür ederim
:)

orijinal olduğu için düşük keşke biraz daha iyi olasaydı opera çok tüketiyor
opera için an az 200 mb şart oldu artık satın 5800 ınızı kurtulun benim gibi:D
Gerçekten harikulade bir cfw olmuş. Bakıyorum bakıyorum kusur bulamıyorum. Mesaj saatleri de gayet tıkırında çalışıyor. Tebrik ederim ince eleyip sık dokumuşsun. Ama sana yalvarıyorum anna icon yerine başka bi ikon seti göm şu cfw ye. Tiksinmeye başladım iyice annadan...
:ehe Moda böyle 6.3 Yaparmıyım bilmem o zaman farklı birşeyler kullanırız:)
101 dosyası için ne indirecem ve ? 101dosyasında 30 mb lık dosya gözüküo cor dosyası rtalama 70 olmuyomu :)
rarda sıkıştırdığımdan öyle:)

kardeş 101 in rofs dosyası yok mu

101 in sadece core dosyası var rofs her iki core ye uyumlu...

malesef yok yada ben göremedim yazıyor ama o linkteki cor dosyası 2 tane link aynı
101 in sadece core dosyası var rofs her iki core ye uyumlu...
Ben n8 kullancsym ama yinede tebrik ediyorm seni ...
:)
hocam çok güzel bi cfw olmus telefon cok hızlı. tek sorun rom patcher de telefonu kapayıp actiktan sonra yamalar aktif olmuyor ona bi cozum bulursan on numara cfw olcak :D

hmm ben az önce yamaları denedim gayet tıkır çalışıyor...:(

mor portakal

Üye
bugün kullanırken gözüme bir şey takıldı rehber de kişilere resim eklediğimizde yanında küçücük resim çıkıyor ya, o kişiyi ararken de ekranın ortasında aynı boyutta küçücük bir resim çıkıyor normalde ekranın üst kısmında kocaman gözükmesi lazım o resmin tabiki bu çok ufak bir ayrıntı :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bugün kullanırken gözüme bir şey takıldı rehber de kişilere resim eklediğimizde yanında küçücük resim çıkıyor ya, o kişiyi ararken de ekranın ortasında aynı boyutta küçücük bir resim çıkıyor normalde ekranın üst kısmında kocaman gözükmesi lazım o resmin tabiki bu çok ufak bir ayrıntı :)

o bütün c6 v40 larda var diye biliyorum:)

mor portakal

Üye
ilk mesajımda sölediğim gibi bu benim ilk denememdi o yüzden kusura bakmayın bilmiyordum öle olduğunu :D bu arada ışık sensörü de sanırım çalışmıyor. Bu arada şunu da belirtmek isterim ben bunları yazarken size şikayet olarak veya beğenmediğim için değil sadece bir sonrakinin daha iyi olmasına yardım etmek için yazıyorum. böle bir cfw için tekrar teşekkürler :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ilk mesajımda sölediğim gibi bu benim ilk denememdi o yüzden kusura bakmayın bilmiyordum öle olduğunu :D bu arada ışık sensörü de sanırım çalışmıyor. Bu arada şunu da belirtmek isterim ben bunları yazarken size şikayet olarak veya beğenmediğim için değil sadece bir sonrakinin daha iyi olmasına yardım etmek için yazıyorum. böle bir cfw için tekrar teşekkürler :)

tavsiyeleriniz iin saolun ama sonraki sürüm çıkmayabilir artık androide geçeceğim:(

ışık sensörüde dediğim gibi c6 larda çalışmıyor:ehe

• Beğen
Tepkiler: mor portakal

tariksim

Üye
ellerin dert görmesin şuan s60v5 fwler arasında en iyisi bu tekar teşekkürler

Ali Emre Çirik

Üye
yükledim fakat bazı sorunlar var.
1- ovi mağaza yok ve yükleyince bileşen hatası veriyor.
2-*0000# bastığımda seçeneklere tıklayınca güncelleri kontrol et kaldır eğer biri ona bilmeden tıklarsa yanabilir telefona.

bu arada en çok symbian benzeyen demişsin.
ama c6 tuş kilidi var.
2. ev ekranında saat widgeti var.

şimdilik sorunlar bu kadar ama uğraşmışsın tşk ederim.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yükledim fakat bazı sorunlar var.
1) ovi mağaza yok ve yükleyince bileşen hatası veriyor.

2)*0000# bastığımda seçeneklere tıklayınca güncelleri kontrol et kaldır eğer biri ona bilmeden tıklarsa yanabilir telefona.

bu arada en çok symbian benzeyen demişsin.
3)ama c6 tuş kilidi var.

4)2. ev ekranında saat widgeti var.

şimdilik sorunlar bu kadar ama uğraşmışsın tşk ederim.

1)bilerek kaldırdım.zaten mağaza gereksiz.birsürü dandik program var onun yerine maxicep forumdaki kaliteli uygulamaları yükleyebilirsiniz:)

2)cfw atmayı bilecek kadar tecrübesi olan bir kişi ona basmaz diye düşünüyorum:)

3)Symbian^3 tede bu var???

4)ne bu şimdi sorunmu?

Kartepe41

Üye
Müsait olduğunda 4*4 - 5*4 menülerü bekliyoruz üstad.

Ali Emre Çirik

Üye
kardeşim diyelim ilk kez biri bu fw yükledi ve *0000# bastı güncelleri kontrol et dedi olabilir. bak yanlış olarak algılama. güzel fw yapmışsın eline sağlık. bu arada ovi hakkındaysa bu sadece senin görüşün kardeşim. tamam maxiceptede iyi uygulamalar var. ama oviyi kullanan arkadaşlarımızda var.

Üst Alt