Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
forumda anlatıldığı şekilde uygularsan hata olmaz olsada 1-2 defa daha dene sorun kalmaz bizde deneye deneye öğrendik şimdi canım sıkılsa telefona cfw yüklüyorum veya bilgisayara format atıyorum oolan tabi o gariplerime oluyor ama naparsın
onuraslan
Üye
aga bu widgetler bizmi ekliyeceğiz dosyanın içinde widgetler yokmuu
PriZm
Üye
Konu Sahibi
widgetleri kendin yükleyeceksìn
ali-ihsan-93
Üye
thank you
celalergul1
Üye
Yaaa Hepsini Yapıyorummmmmmmmmmmmmmm . Flash'a Basyrm . Search phone yazıyor acma dügmesine bi kere basıp cekyrm . Phone Found Yazıyor Sonra Altına Türkce Anlamı flash Dosyaları Bozuk Yada Hatalı Diyorrrrrr. Nerde Hata Yapıyorum Yardımcı Olun lütfennnnnnnnnnnnn :S
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Yeni yazılım yolda
rckay
Üye
c6 mı orjinal mi
PriZm
Üye
Konu Sahibi
c6 - v40
rckay
Üye
yeni mi başladın Hemen link falan atsan ne süper olur Hani şimdi
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Kardeş gelecek dedim şimdi gelecek demedimya
zaten bu son cfw olacak telefonu satıyorum
rckay
Üye
kurtuluyorsun yani eyvallaH süper bir sürüm olacağından Hiç süpem yok... iyi çalışmalar dilerim
PriZm
Üye
Konu Sahibi
cfw bitti zaten. Çok ufak modlamalar kaldı. onlar;
dosya yöneticisinden dosya gönderme
ovi store
hafıza kartında klasör yaratıp içine resim attığımızda açılış ekranında görünme modu
ram açılışta 60-65 mb civarı
normal kullanımda 40 ın altına inmiyor
bu mesajıda telefondan yazıyorum
rckay
Üye
101 mi ayrıca bir iki gün gelir mi çünkü orjinale döndüm ram için eğer ram 60 üzerindeyse dediğin gibi b fwyi kullanacağım
göüzünü seveyim opera mobileden atmayan donmayan rami aşırı azalmayan birşey olsun beklemedeyim
cafer-abi
Üye
Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir 5800 kullanıcısıyım. Çok sıkıldım ve hep orjinal modülünü kullandım bu telefonun. Şu sıralar yeni yeni jaf kullanmayı öğrendim. Ama yine de yardıma ihtiyacımın olduğu zamanlar oluyor. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bir pm atarlarsa çok sevinirim.
Şu an direkt fw yi kurdum tabi widgetları kuramadım çünkü nasıl kuracağımı bilmiyorum. Onun dışında uygulamalarda karşıma çıkan bir program var ne işe yaradığını bulamadım. ismi kill bişey bişey ama içerisinde bi sürü exe dosyası falan görünüyor.
PriZm
Üye
Konu Sahibi
o kill me programı telefonun arkaplanında çalışan programları kapatır
widgetler forumda dolu indirecen telefona atacan yükleyecen
sonra ana ekrana basılı tutup içerik ekle dedikten sonra o widgeti eleyecen
Kartepe41
Üye
Undertaker' ın symbian3 v6.1 cfw sinde denedim dediğin yöntemi ama malesef olmadı, yinde de Teşekkürler.