Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

harun12345

harun12345

Üye
Çok sağol:evet:

uygun4594

Üye
şarj az mı gidiyor bu hackte.?

giray38

giray38

Üye
Buraya bi final yada 6.2 sürümü geliyorudu noldu ona (;

Ali Emre Çirik

Üye
aynen pazar gününe kadar olacaktı ama hala bekleme modundayım :vur

ercan845

Üye
kardeşim cfw çok güzel sana teşekkür ederim on numara:yurusevdim çok sag ol

musetek

Üye
teşekkürler deneyelim hemen

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
+1 :oke:

----------Eklendi @ 15:16:42 ---------- Yazıldı @ 15:13:39 ----------

biraz bekleteceğim sabredin bu pazara kadar gelecek inşallah
Pazartesi oldu ses yok :) Cıktıgından beri kullanıyorum cok memnunum :oke::oke::oke::oke:

halilaykol

Üye
üstad emeğine sağlık yükledim çok güzel herşey fakat mp3ü zilsei yapmayı beceremedim nasıl olcak bu iş yardımcı olurmusun mp3ü telefon hafızasına falan mı taşımak gerekiyor.bu arada ovi haritalar bana kalırsa abarlılı olmus arka planı yazıları görmekte sıkıntı cektım.tekrar emeğine sağlık...

TheRock72

Üye
üstat bazı arkadaşlar da belirtmiş 5800 v52.0.101 üzerine yapman mümkün mü bir çok kişi 007 ye dönemediği için sorunlar yaşıyor.

manyag

Üye
smbyan latinyo yapmasi lazım arkadas sadece fw uzerinde oynams

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kardeş bunun temasını versene

PsyGhost

Üye
Gerçekten çok büyük bir başarı sağlamışsınız. Tebriklerimi sunuyorum. Şuana kadar FW'de herhangi bir problem çıkmadı fakat içinde vermiş olduğunuz widget dosyasında Facebook uygulaması çalışmıyor Error occurred, status undefined hatası alıyorum. Java uygulamasını da kurdum ama yine de aynı hatayı alıyorum aynı şekilde MSN içinde geçerli. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler...

Edit: FileBrowser ile yaptım çalıştı. Tekrardan tebrikler diyorum. Başarılar ;)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
üstat bazı arkadaşlar da belirtmiş 5800 v52.0.101 üzerine yapman mümkün mü bir çok kişi 007 ye dönemediği için sorunlar yaşıyor.

kardeş 101 versiyonu için daha doğru düzgün c6 yazılımı çıkmadı. çıkarsa bende ona uygun yaparım:)
smbyan latinyo yapmasi lazım arkadas sadece fw uzerinde oynams
o eskidendi Symbian latino başlığı varkendi bu tamamen kendi çalışmamdır:)
kardeş bunun temasını versene
vereyim kardeş ama fw ye gömmeden kuramassın.dahili bileşen verir
buyur,

Gerçekten çok büyük bir başarı sağlamışsınız. Tebriklerimi sunuyorum. Şuana kadar FW'de herhangi bir problem çıkmadı fakat içinde vermiş olduğunuz widget dosyasında Facebook uygulaması çalışmıyor Error occurred, status undefined hatası alıyorum. Java uygulamasını da kurdum ama yine de aynı hatayı alıyorum aynı şekilde MSN içinde geçerli. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler...

ben teşekkür ederim:oke::bigstar:

Edit: FileBrowser ile yaptım çalıştı. Tekrardan tebrikler diyorum. Başarılar ;)

warhacker

warhacker

Üye
final ne zaman çıkacak be hocam :(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
biraz sabredin be hocam:) en iyi hale getirmeye çalışıyorum.

bu arada ovi maps i sildim isteyen sonradan yükleyebilir çok yer kaplıyordu mübarek:ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz.

manyag

Üye
hocam husam n97 benzeyen c6 fw sinin tipi ve iconları ve teması sadeliğinde yaparsam cok guzel olcak

----------Eklendi @ 19:24:14 ---------- Yazıldı @ 19:22:57 ----------

yaparsan duzeltiyorum teşden yazıypmda ;)

Üst Alt