Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
başka hata yoktu hocam görünür olarak sen çıkart artık şunu lütfen 3 gündür bekliyoruz :)
adam senin kullandığın cfw deki modların dışında modlarda kulllanıyor o yüzden hatalar çıkıyor yani underin şu anda yapmaya çalıştığı cfw yi kimse kullanmadı daha ve ondan iyi kimse bilemez şu an için hatalarını :oke:

warhacker

warhacker

Üye
adam senin kullandığın cfw deki modların dışında modlarda kulllanıyor o yüzden hatalar çıkıyor yani underin şu anda yapmaya çalıştığı cfw yi kimse kullanmadı daha ve ondan iyi kimse bilemez şu an için hatalarını :oke:

işte linkleri alalım bizde deneyip hataları yazalım daha kolay bulunur hatalar :D hatta tester olalım :D

güvercin

güvercin

Üye
bilmiyorum karşılaşan oldumu bende bu fw yükledim fakat bir hata gördüm umarım çözümü vardır hata şöyle şu ana kadar 4 tane uygulama şifreleyici program kurdum hepsindede mesajları kilitlemede sorun yaşadım diğer yerleri kilitlerken sorun yok rahat rahat şifre girip açılıyo fakat mesajlara giriş yapmak istediğimde şifreyi girmemle ana ekrana atması bir oluyo varmı bunun çözümü veya yeni fw de bu sorun giderilecek mi? iyi çalışmalar.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
beta2 Link geliyor

NOT:Ovi maps silinmiştir yer kapladığı için.isteyen sonra tekrar yükleyebilir:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
vay aga yolla gelsin =)) indirmiştim ovi maps allahtan:aha:

giray38

giray38

Üye
Sarj kaç gun arkadaslar ?

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
beklemedeyiz kardeş inş tekrar baktığımda eklemiş olursun :ehe

e|2hNx

Üye
hocam smdı qelıyor dıyon inş bu sefer qelıor demı .d takılmadı yolda

giray38

giray38

Üye
:ehe her insan fikir değiştirebilir.:oke:

ovi maps 15 mb yer yiyordu rofs da o yüzden sildim

kullanımına bağlı:oke:
Şu anda yükklüyorum Tüm hızı kullanınca çok gider gibime geldi ama deneyecegiz bakalım (;

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
upload tahmini kaç dk sürüyor?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
aslında benim imzamdaki internete yeni geçtim.normalde 10 dk civarında hemen yüklemesi lazımdı nedense 10kb saniye ile yüklüyor biraz bekleteceğim kusura bakmayın:(

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yenilikler neler peki ?

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
hangi interneti kullanıyorsun ve neden imzandaki upload hızından kat kat daha düşük hızda upload ediyor

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
saymakla bitmez:ehe ama şunu söyleyeyim ram 40 tan aşağıya inmiyor:oke:

ben v52.101 c6 olanı için yükledim bunu yükleyemem deme :hmmm bu arada benimde internetim çok düşük 50 kb ile indiriyo normalde 500 den aşağı inmezdi

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hangi interneti kullanıyorsun ve neden imzandaki upload hızından kat kat daha düşük hızda upload ediyor
multiupload sitesinde biraz yavaşlama var sanki.keşke ordan uploada başlamasaydım:(

İnternet ise Smile ADSL nin hediyesi:ehe 1 mb 2 yıl boyunca kullandık internet hızımızı arttırdılar:ehe

--------------- Ekleme ---------------

ben v52.101 c6 olanı için yükledim bunu yükleyemem deme :hmmm
:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur uda dosyasını 101 olanını kullanırsan yükler diye düşünüyorum:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
kaç megabit internetin? kaç para ödüyosun =) bende geçmeyi düşünüyorumda ondan soruyom ^^

Üst Alt