Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
patlamaya az kaldı doktorum nerde :ehe:kop:

dogan64

Üye
bekliyoruz hocam.

e|2hNx

Üye
Hocam nasıl beta :( bak şimdi olmadı kaç gündür bekliyoruz şimdi beta sürüm için mi bekledik :(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş beta sürümü sizin görüşleriniz için sunuyorum sonra siz hangi bileşenlerin çıkartılmasını istiyorsanız fw yi ona göre tekrar düzenleyeceğim:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
valla ben beta meta bekliyorum sonrasına bakarız :oke:

e|2hNx

Üye
modlamalar tamam yani hız filan bu yani demi ? sadece uygulama cıkartma olayını bıze bırakıyorsun ama zaten cıkarttıkların bundan 3 4 sayfa once demıstın bence onların harıcı bı cıkartma yapman qerekmes

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hayır.hız modları tamam ama birde bileşenlerin ram kullanma olayı var:S
yedikleri rama göre büyükten küçüğe doğru sıralıyorum:

Ovi contrats(bunu kimsenin kullanmadığını herkez biliyor ve ayrıca ram yemek için üretilmiş)
Etkin notlar(kullanılmadığı halde ram yiyor)
E-Mail(baya ram yiyor)
yazılım güncelleme
Podcasting
burada ve şimdi
Ovi senk.
aylin
Ovi maps
drawing

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bence ovi maps,e-mail ve drawing haricinde hepsi gereksiz hiç birini kullanmıyorum

e|2hNx

Üye

Ovi contrats(bunu kimsenin kullanmadığını herkez biliyor ve ayrıca ram yemek için üretilmiş)
E-Mail(baya ram yiyor)
yazılım güncelleme
Podcasting
burada ve şimdi
Ovi senk.
aylin
Ovi maps
drawing

bu dedıklerını cıkartmadın mı hocam ? cıkarttıysan sorun yok kı bence bunların hıcbırını de adam gibi kullanan yok

Hocam bi bu dedıklerın hepsını cıkartıp upload yap birde sadece e-mail maps dursun ole upload yap cunku ben bu dedıklerını kullanmıyorum ve istemiyorm da :(

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
uploada başladın mı

--------------- Ekleme ---------------

sen at biz çıkarırız fw den

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
çıkartmadım kardeş. son olaylardan sonra(widget ve web olayı) fw ye baştan başladım yapmaya.o yüzden hepsi olduğu gibi duruyor.

evet görüşleriniz neler e mail ram yiyor ama onuda kullananlar var.yani sadece kendimizi düşünmeyelim arkadaşlar

e|2hNx

Üye
çıkartmadım kardeş. son olaylardan sonra(widget ve web olayı) fw ye baştan başladım yapmaya.o yüzden hepsi olduğu gibi duruyor.

evet görüşleriniz neler e mail ram yiyor ama onuda kullananlar var.yani sadece kendimizi düşünmeyelim arkadaşlar

kardesım dedıgım cok mantıklı benım bak e-mail,maps gibi kullanılanları 1 upload yap birde o butun saydıklarını cıkartıp upload yap cunku kendımızı dusunmeyelım tamam ama ben e-mail kullanmıyorum ve baya ram yiyor dıyorsun qereksız benım ıcın o acından dedm 2 upload yap 4*3 normal menü olarak

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ok:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
kardesım dedıgım cok mantıklı benım bak e-mail,maps gibi kullanılanları 1 upload yap birde o butun saydıklarını cıkartıp upload yap cunku kendımızı dusunmeyelım tamam ama ben e-mail kullanmıyorum ve baya ram yiyor dıyorsun qereksız benım ıcın o acından dedm 2 upload yap 4*3 normal menü olarak
programları minimum tutarak modla yani en az 2 uygulama örn:e-mail ve ovi maps bulunsun diğer uygulamaları kendimiz yükleyebilmemiz için bi dosyada topla veya auto installer a ekleyebilirsin
ayrıca en çok kullanılan ve en şık duran menü stili 4*4 menü kanımca :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

E-Mail(baya ram yiyor)
yazılım güncelleme
Podcasting
burada ve şimdi
Ovi senk.
aylin
Ovi maps
drawing

bunları kaldırman süper olur hem rosftan kazanç sağlarsın hemde ramdan ne var ne yok temizle abi hepsi gereksiz

e|2hNx

Üye
4*3 orjinal menü daha iyi ayrıca dediğim şekilde daha mantıklı isteyen ya tum cıkartılmıs olan 4*3 indirir isteyen sadece e-mail maps gibi şeyler olanı indirir

ve zamanı olunca 4*4 menü yapıp koyar zaten

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
4*3 orjinal menü daha iyi ayrıca dediğim şekilde daha mantıklı isteyen ya tum cıkartılmıs olan 4*3 indirir isteyen sadece e-mail maps gibi şeyler olanı indirir

ve zamanı olunca 4*4 menü yapıp koyar zaten
sen diyorsinki kardeş bana uygun olanı çıkartta geri kalanların istediğini sonra yaparsın yanlışmıym?

e|2hNx

Üye
sen diyorsinki kardeş bana uygun olanı çıkartta geri kalanların istediğini sonra yaparsın yanlışmıym?

bilader adam 4*4 menu zaten koymucaqını solemıstı yalnıs hatırlamıyorsam 1 arkadasa kızmıs

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bilader adam 4*4 menu zaten koymucaqını solemıstı yalnıs hatırlamıyorsam 1 arkadasa kızmıs
valla şimdiye kadar hep vardı bundan sonrada olmayacağını düşünmüyorum

dengesiz74

Üye
televizyona aktarma gibi bileşenler kaldırılabiiyormu çok kullanan olduğunu sanmıyorum benzer içeriklerde kalkabilir

Üst Alt