onu ben yaptımşimdi deniyorum dostum
--------------- Ekleme ---------------
malesef bu değil dostum ama buda güzelmişyalnız ikonlarda bi sorun var galiba.bende bi rofdan çekmeye çalışıyım olursa söylerim sanada dostum
tühneyse sende bir dene zaten ben bu symbian latino yu nasıl inşa etmişler anlamadım o temayı bulamadım bir türlü
core dosyasınamı entegre ettiler ne?
--------------- Ekleme ---------------
bide sana şeyi soracktım seçeneklerde açık uygulamaları gösteri kaldırmışsın dostum v52de rom patcher oluyor o ama sende cfw'nin kendisinde vardı onun için özel bişey yaptınmı yoksa c6 'nın mı özelliği

1)herkez zaten aynı şeyden şikayetçi tamam sonraki güncellemede sensörleri kısarımTekrardan teşekkürler böyle bi fw sunduğun için, senden ricam bi üst sürüm olarak tekrar fw paylaşırsan sensör hassasiyetini biraz daha kısabilir misin. Biraz fazla duyarlı gibi. Bunu şöyle örnek verebilirim dez avantajını. yolda yürürken telefonu elime aldığımda bi yana dönüp bi düzeliyor. bu da hoş olmuyor. Diğer bi nokta Mp3 Klasösrünü müzik klasörü adını verebilirsen daha güzel olur. tam ekran klavyede silmek için backspace tuşuna sürekli bastığımızda silmiyor. Ancak tek tek silebiliyoruz. Her iki türlü çalışırsa hem tek tek hem de Hepsini seri silmesi için daha iyi olur kanısındayım. Ve son olarak batarya süresini de modlaya bilirsen süper olacak. Üstüne başka fw tanımam. bundan da vazgeçmem. Allah razı olsun. emeğini bize sunduğun için. TEşekkürler.
Bi sorum olucak bu fwdeki ses codecleri en iisi mi sence, orjinal yazılıma döndüğümde karşılaştırma yapıyorum orjinalinde ses daha net gibi. Daha güçlü codeclerle bunun daha da iyileşeceği kanısındayım.

(örnek:m0zik buna benzer birşeyler ortaya çıkıyor aynı şeyler fotoğraflar içinde geçerli
)

5800 için kardeşim...kardeş bu nokia x6 v21,0,004 e yüklenirmi?

onu ben yaptım![]()
bende rof'gömdüm sorun halloldu
açık uygulamaları gösteri nasıl yaptığını buldum galiba
ama v52 de hata veriyor dll dosyası açılmıyor
tel rof3'e attım bide rof2'de deneyecem sen hiç denedinmi yada doğrumu yaptım
teşekkürler tekrardandostum temayı rofdan çıkardım ama dahili bileşen hatası verdi onuda hallettim ama bu sefer tema bozuk dedibende rof'gömdüm sorun halloldu
açık uygulamaları gösteri nasıl yaptığını buldum galiba
ama v52 de hata veriyor dll dosyası açılmıyor
tel rof3'e attım bide rof2'de deneyecem sen hiç denedinmi yada doğrumu yaptım
teşekkürler tekrardan

1)herkez zaten aynı şeyden şikayetçi tamam sonraki güncellemede sensörleri kısarım
2)malesef müzik klasörü adını veremiyorum binh24 bu n8 iconlarını nasıl kodlamış bilmem ama türkçe karakter desteği yok(örnek:m0zik buna benzer birşeyler ortaya çıkıyor aynı şeyler fotoğraflar içinde geçerli
)
3)maalesef c6 lardaki o kronik sorunu hala çözebilen olmadı bütün c6 larda var. çözen olursa hemen düzelteceğim
4)bataryayada bir el atacağım ben gayet güzel Turbo modunu 1,5-2 gün kullanıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz bu telefonu anlamıyorum yaw
5)bu fw deki codecler sesi biraz daha arttırır ama orjinal 5800 codecleri kadar kaliteli değildir istek çok olursa sonraki güncellemede orjinali eklerim
5800 için kardeşim...![]()
iyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin