Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
mesaj ve aramalar ana ekrana gelmiyor :S

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl gelmez arkadaşım şimdi sırf sen öyle dedin babamın telinden bana mesaj attım tak ana ekranda çıktı hemen çaldırdımda:hmmm

toprak1990

Üye
Kardeş Bende Şuan Senin Cfw Yükledim Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş Ama Bi Sorum Olucak Şimdi Biz Bunu Hackledik C6 Cfw Oldu Buna C6 Uygulamaları Yüklesek Çalışırmı ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Başta c6 widgetleri olmak üzere hepsi çalışır:oke:

Swisyn

Swisyn

Üye
Eline sağlık arkadaşım CFW çok stabil ve çok güzel çok hoşuma gitti.

adil567

Üye
Tüm c6'lı fw leri denedim, 16.02.2011 tarihi itibariyle en iyisi bu. Teşekkür ederim.

ces5

ces5

Üye
Hocam yaklaşık 5-6 gündür fw(turbo olomayan) ni kullanıyorum gayet memnunum, fakat bu gün bir anormallik oldu müzik dinlerken garmin programını açtım tam açılma sırasında telefon geldi ve cevaplayamadım bir türlü 1-2 sn sonra telefon kapandı ve tekrar açmayaçalıştığımda nokia yazısı gelip uzun süre bekleyip tekrar kapattı, yani tel açılmadı hard format atmak zorunda kaldım ve o zaman açıldı, bunun sebebi nedir acaba.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Garip:hmmm garmin zaten en çok yoran navigasyon yazılımlarından biri ama genede bunu yapmaması lazımdı:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş garminin Yeniden başlat moduyla uyumsuzluğu varmış o yüzden öyle yapmış olabilir:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Openstar'dan alıntı:
* Kapatma tuşuna basılınca menüde gözüken "Yeniden Başlat!" modu eklendi..
(Bu arada yaşadığım bir sorun bunuda burada paylaşim.. Sisteminizde GARMİN MOBİLE XT navigasyon programı yüklüyse, az önce belirtiğim yeniden başlat özelliğini kullanırsanız, telefon açılmıyor...Hafıza kartını çıkarıp, açabilirsiniz..Normale dönmesi için GARMİNİ kaldırmanız gerekebilir yada Telefonun garmin yüklemesi ardından açılmama problemini yaşamamak için
telefonunuzu kapatmadan önce;
telefonu usb modunda sayara bağlayın.
1-"E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin.

bu işlemi yaptıktan sonra kartı çıkarmadan da telefonunuzu açabileceksiniz.

)
senin sorununda buna benzer birşey herhalde gariminin uyumsuzluğu:hmmm

enes3161

Üye
ŞU AN BU YAZILIMDA KAMERA zaten kullanılıyor hatası var mı???

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1. sayfayı okumadın galiba:S

Utk4n*

Utk4n*

Üye
iSim için teşekkürLer ^^. ELine sağLık kaRdeSim fw için ^^.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Herzaman^^:naughty:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
biRşey Lazim oLurSa buRdayım ben ^^.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kesin birşey çıkar c6 değilmi bunlar heryeri bug kaynıyor:ehe

5800 cı

5800 cı

Üye
valla inşallah güzeldir ben symbian turboyu deniyecem 60 mb ram var diyorlar 50 den yukarı çıkmıyor bazı cfw ler opera mobile dan bir anda atıyorlar inşallah bunda böyle sorunlar yoktur şimdiden teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
sen eskisi gibi operada 11 sekme açmaya çalışırsan bilmem:ehe

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Benim teLEfon hafızaSı 60 mb teLefon kaSmıyoR bunLar pc de ki gibi p4 hızı iStiyorLar heraLde :D.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
benim pc nin hızı telde olsun yeterli en azından Crysis'ta birilerini pataklarım:ehe:box

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Netten cS oynaRdım ya o yeteR bana :D.

Üst Alt