Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
benim merakımm msn giderildimi

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
benim merakımm msn giderildimi
malesef msn gene aynı zaten hiç bir c6v20 fv sinde çalışmıyorki:(
MSN kullanacaklar c6v11 versiyonunu kullanabilirler onda sorunsuz çalışıyor:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

hocam javayı nerden nasıl güncellicez telefondanmı
evet kardeş fw yi attıktan sonra link verdim ordan indirecen onuda telefonuna atacaksın tel den yükleyeceksin:oke:

guzel calisma olmus fakat java runtime entegre edildiyse neden guncelleme gerekli
Java entegreli java oyunlarda ve operada sorun yok ama ovi mağazada sorun çıkartıyor güncelleyince düzeliyor:oke:

alper0642

Üye
kardeş tebrik ediyorum, eline sağlık. bu c6v20'nin 041 sürümümü, yoksa 042'mi?

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
Msn'in çalışmama sorunu çok kötü en çok kullandığımız şey diğer mesajlaşma programları msn'in tadını vermiyor.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tebrik ediyorum, eline sağlık. bu c6v20'nin 041 sürümümü, yoksa 042'mi?
041 kardeş zaten 042 de benim gördüğüm kadarıyla bir fark yok:hmmm

Msn'in çalışmama sorunu çok kötü en çok kullandığımız şey diğer mesajlaşma programları msn'in tadını vermiyor.
c6v20 lerin hiç birinde çalışmıyor sorunu daha çözebilen olmadı:hmmm

5*4 Menü eklenmiştir. 4*4 hazırlanıyor...:oke:

4*4 Eklendi.

kraldost

kraldost

Üye
eyvallah deneyek görek

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
Hocam Java yüklenmiyor. Yükleniyor yazıyor. Sona kadar gelior sonda takılıyor.3o dk öyle bekliyor .( nasıl düzeltcez.

Ses sistemi hatası veriyor fw sürekli..

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Java yüklenmiyor. Yükleniyor yazıyor. Sona kadar gelior sonda takılıyor.3o dk öyle bekliyor .( nasıl düzeltcez.

Ses sistemi hatası veriyor fw sürekli..
Kardeş java yükleniyor biraz bekle sonuna kadar doluyor orda biraz bekletiyor yükleme tamamlandı diyor ve yükleniyor.
Ses sistemi hatasını ilk defa senden duyuyorum:hmmm

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
Fark Ettiğim Hatalar;

Toplu Mesaj Gönderdiğimde
Mesaj zaten kullanılıyor diyor,
RealPlayer Video Açmıyor.

Bu sorunları yeni fark ettim kardeşim. ./

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Fark Ettiğim Hatalar;

Toplu Mesaj Gönderdiğimde
Mesaj zaten kullanılıyor diyor,
RealPlayer Video Açmıyor.

Bu sorunları yeni fark ettim kardeşim. ./
Real playerin açmama sebebi galeri modu var yani galeride gereksiz resimler videolar(Örneğin Ndrive resimleri) görünmüyor ama real playerinde görmesini engelliyor yani bu hata değil
evet bende şimdi fark ettim o hatayı bir bakalım:hmmm

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
Real playerin açmama sebebi galeri modu var yani galeride gereksiz resimler videolar(Örneğin Ndrive resimleri) görünmüyor ama real playerinde görmesini engelliyor yani bu hata değil
evet bende şimdi fark ettim o hatayı bir bakalım:hmmm

Tamam Kardeşim. Ne zaman Halledersin?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda uğraşıyorum kardeşim halledebilirsem zaten haber vereceğim ama bunun nedeni symbian latino yu yapanın çünkü orjinalindede aynı sorun var:hmmm

Erman_

Erman_

Üye
bende bir çok tema (daha evvelki cfw lerde kullandıklarım) hatalı çıkıyor bu fw da. Favori kartvizitlerde resimler arada kayıp oluyor anlamıyorum. Arama ekranında normalde tuşlara bastığımda rehberden harf olarak araması lazım, arama yapmıyor. V20 arama ekranı tam olarak aktfi değil. Bu yüzden benim için bu cfw out oldu. :(

İskenDer™

İskenDer™

Üye
teşekkürler..:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bende bir çok tema (daha evvelki cfw lerde kullandıklarım) hatalı çıkıyor bu fw da. Favori kartvizitlerde resimler arada kayıp oluyor anlamıyorum. Arama ekranında normalde tuşlara bastığımda rehberden harf olarak araması lazım, arama yapmıyor. V20 arama ekranı tam olarak aktfi değil. Bu yüzden benim için bu cfw out oldu. :(
Java güncellemesi yapmayı denedinmi?
ben şuan 5 tane tema kurdum hiç bir hata yok sen nasıl bir hatadan bahsediyorsun söyle ona göre tekrar
inceleyeyim:oke:

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
video sorununu hallet gözünü seveyim :D

Erman_

Erman_

Üye
Java güncellemesi yapmayı denedinmi?
ben şuan 5 tane tema kurdum hiç bir hata yok sen nasıl bir hatadan bahsediyorsun söyle ona göre tekrar
inceleyeyim:oke:

Teşekkürler şimdi tekrar yüklüyorum FW yi, java güncelleyip deneyeceğim birde. Hallolursa buradan yazarım. Dediğim sorun, fw da ana ekranda içeriği düzenle deyince artı işaretleri çıkıyorya, o kısımlarım hepsinde büyük kocaman ünlemler vardı ana ekranda içeriği düzenle demeden önce. İçeriği düzenle dedinmi o ünlemler artı oluyordu. Ama her temada yapmıyordu bunu.

Üst Alt