PriZm
Üye
Yükledim denedim 10 numara olmuş taker kardeş fw çok hızlı üstelik şuan rastladığım hata yok eline sağlık![]()

Yükledim denedim 10 numara olmuş taker kardeş fw çok hızlı üstelik şuan rastladığım hata yok eline sağlık![]()

Kardeş 1. sayfada var nasıl kurulduğuben bunu yapamadım yardım edicek var mı bana ?

Gönderdimbaktım yapamadım kardesim ya bana özelden ulasabilirmisin acaba yardım etmek istersen

Ram en az 35 oluyor(ki oda bayabi zorlayınca)İyi herşey güzelde bi arkadaş Ram den haber verebilirmi en sade bi kullanımla geriye kaç mb Ram kalıyor. Eğer tatmin edici ise mesela 45 mb felan gibi. Bu fw yi kurmayı düşünüyorum. Ama yok değilse hiç indirmeyeyim.
en fazla ramblow ile boost yapınca 50 yi vuruyor

Ram en az 35 oluyor(ki oda bayabi zorlayınca)en fazla ramblow ile boost yapınca 50 yi vuruyor
Ama merak etme ram düşse bile hız kaybı olmuyor![]()
. bundan önce kurduğum bi c6 fw de ilk galeriye girdim yetersiz hafıza hatası almıştım
baya bi resim var telefonda sanırım ondan oldu ama ram e baktım ki 15 - 20 lerde sürünüyo.Spb mobile shell maşallah Operada 10 sekme açmışın gibi ram yiyorSağol arkadaşım. ben telefonumu spb mobile shell ile kullanıyorum malesef o ram yeterli olmuyor. diğer orjinal v52 fw lerde 70 e kadar çıkabilen ram le daha rahat oluyor. o yüzden sordum eğer bunda da o şekilde olursa bunu kullanacaktım . c6 yı tercih etmemin sebebide galerisinin hızlı olması başkada bişeyi cezbetmiyor beni. bundan önce kurduğum bi c6 fw de ilk galeriye girdim yetersiz hafıza hatası almıştım
baya bi resim var telefonda sanırım ondan oldu ama ram e baktım ki 15 - 20 lerde sürünüyo.
daha öncede kullandım ram 20 lere düşüyordu ama sevmemiştim kaldırmıştım
Şu anki kullandığım fw ile shell açıkken 45 mb ram im boşta duruyor. c6 nın ana ekranı spb shell in yanından geçemez. bu yüzden c6yı tercih etmiyorum. eğer yüklesem c6 yı suyunu sıksan 50 shell i aç geriye kalacak 35 bi kaç progarm aç kapa düşecek 20 ye![]()
T9 öteki c6 fw lerine göre biraz daha iyi ama orijinal 5800 kadar değil malesefçalışmalarınızın devamını diliyorum. çok güzelolmuş. symbian 5.4 sürümü zaten hızlı idi bunun daha hızlı olduğu yazıyo. birde t9 varsa çok mükemmel olacak. ama var mı yok mu anlayamadım. nedir durum t9 hakkında.

Searching for phone...Not found!!! diyor ne yapmam gerek ?