malesef msn gene aynı zaten hiç bir c6v20 fv sinde çalışmıyorkibenim merakımm msn giderildimi

evet kardeş fw yi attıktan sonra link verdim ordan indirecen onuda telefonuna atacaksın tel den yükleyeceksinhocam javayı nerden nasıl güncellicez telefondanmı

Java entegreli java oyunlarda ve operada sorun yok ama ovi mağazada sorun çıkartıyor güncelleyince düzeliyorguzel calisma olmus fakat java runtime entegre edildiyse neden guncelleme gerekli

041 kardeş zaten 042 de benim gördüğüm kadarıyla bir fark yokkardeş tebrik ediyorum, eline sağlık. bu c6v20'nin 041 sürümümü, yoksa 042'mi?

c6v20 lerin hiç birinde çalışmıyor sorunu daha çözebilen olmadıMsn'in çalışmama sorunu çok kötü en çok kullandığımız şey diğer mesajlaşma programları msn'in tadını vermiyor.

Kardeş java yükleniyor biraz bekle sonuna kadar doluyor orda biraz bekletiyor yükleme tamamlandı diyor ve yükleniyor.Hocam Java yüklenmiyor. Yükleniyor yazıyor. Sona kadar gelior sonda takılıyor.3o dk öyle bekliyor .( nasıl düzeltcez.
--------------- Ekleme ---------------
Ses sistemi hatası veriyor fw sürekli..

Real playerin açmama sebebi galeri modu var yani galeride gereksiz resimler videolar(Örneğin Ndrive resimleri) görünmüyor ama real playerinde görmesini engelliyor yani bu hata değilFark Ettiğim Hatalar;
Toplu Mesaj Gönderdiğimde
Mesaj zaten kullanılıyor diyor,
RealPlayer Video Açmıyor.
Bu sorunları yeni fark ettim kardeşim. ./

Real playerin açmama sebebi galeri modu var yani galeride gereksiz resimler videolar(Örneğin Ndrive resimleri) görünmüyor ama real playerinde görmesini engelliyor yani bu hata değil
evet bende şimdi fark ettim o hatayı bir bakalım![]()

Java güncellemesi yapmayı denedinmi?bende bir çok tema (daha evvelki cfw lerde kullandıklarım) hatalı çıkıyor bu fw da. Favori kartvizitlerde resimler arada kayıp oluyor anlamıyorum. Arama ekranında normalde tuşlara bastığımda rehberden harf olarak araması lazım, arama yapmıyor. V20 arama ekranı tam olarak aktfi değil. Bu yüzden benim için bu cfw out oldu.![]()

kardeş video sorunu dediğin video izlerken telefonun reset atma olayıysa yok kardeş düzeldi ovideo sorununu hallet gözünü seveyim![]()

kardeş video sorunu dediğin video izlerken telefonun reset atma olayıysa yok kardeş düzeldi o![]()
Kardeş video açıyor senin videoda sorun olmasın? açmasaydı şuana kadar bunu biri söylerdiyok abi video hiç açılmıorr .$

Java güncellemesi yapmayı denedinmi?
ben şuan 5 tane tema kurdum hiç bir hata yok sen nasıl bir hatadan bahsediyorsun söyle ona göre tekrar
inceleyeyim![]()