PriZm
Üye
Kendisinden java var ama sadece ovi mağazada problem çıkarıyor güncelleyince düzeliyorHarika gorunuyor hocam acaba java sorunu var mi.yoksa bunu yuklemeyi dusunuyorum bu fw yi yukleyenlerden bilgi arz ediyoum

Kendisinden java var ama sadece ovi mağazada problem çıkarıyor güncelleyince düzeliyorHarika gorunuyor hocam acaba java sorunu var mi.yoksa bunu yuklemeyi dusunuyorum bu fw yi yukleyenlerden bilgi arz ediyoum

5.5 gelsin Konu hemen güncellenecekYakında 5.5 i geliyor benden çalışıyorum üzerinde bitince yayınlayacagım 5800 V52 icin![]()

Yakında 5.5 i geliyor benden çalışıyorum üzerinde bitince yayınlayacagım 5800 V52 icin![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam.Herkese Selam
Symbian LATİNO CFW'sinin Editlenmiş halidir
Ram:40-50 arası
Menü biraz ayarsız duruyor nasıl ayarlayabileceğimi uzman birisi anlatırsa sevinirim
ŞİMDİLİK YALNIZCA 3*4 MENÜ VARDIR!!!
DİKKAT: JAVA ENTEGRELİDİR FAKAT OVİ MAGAZA'DA ARIZA ÇIKARTIYOR
KENDİNİZ JAVA GÜNCELLEMESİ YAPINIZ(İndirme linki mevcuttur)
Bu benim ilk CFW'im dir hata varsa gözümden kaçmış olabilir lütfen bug bulursanız yazın,
EKLENEN UYGULAMALAR:
Java entegreli
Hızlandırılmış Uİ
Kasmayan tema efectleri
Kamera daha net çekiyor
%100 N8 iconları
Müzik çalardan çıkınca menüye atma Fixlendi
Kamerada N8 sesleri var
Bağlantılardan atmıyor!!!
3 Tema bulunmaktadır (Symbian^3,Symbian Orange,Symbian Transparent)
5800 Ses codecleri
Müzik klasörüne TTPOD kısayolu eklendi
Medya tuşu herzaman çalışıyor!
Ovi Maps 3.06(b06)
Galeri modu eklendi
Wi-Fi daha iyi çekiyor
RomPatcher 2.6 ekli
Film izlerken kesinlikle reset atmıyor çok denedim
Telefon açılınca sadece Rehber çalışacak şekilde ayarlandı
12 Saat yüksek kaliteli ses kaydı
999 Adet gönderilen mesajı kaydetme
3*4 Menü düzeni
Müzikleri e:/Sounds klasöründen okuyor
08.01.2011 Güncellemesi
Artık uygulamalar kendi klasörüne yükleniyor!(Oyunlar-Oyunlara,Uygulamalar-Uygulamalara vsvs)
Ufak tefek hız Ayarı yapıldı
KALDIRILAN UYGULAMALAR:
Quick Office
AdobePDF
N8 Fontu kaldırıldı yerine 5800'ın fontu koyuldu(webdeki küçük yazı problemi düzeldi böylece)
Conversations Çıkarıldı(Bence gereksiz birşeydi)
Ovi contacts çıkarıldı(Ram yemekten başka bir işe yaramıyordu)
Aktif notlar(Ram yiyor nedense)
RESİMLER:
Menü
Ev Ekranı
Arama Ekranı
Dosya Yöneticisi
Müzik
CFW Linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
JAVA ve Widgetler:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelecek olan Farklı Fontlu CFW Resimleri
Font'un Türkçe karakterleri Yok link koyduğum zaman Düzgün Halde Olacak
Ev Ekranı
Menü
Dosya Yöneticisi
Müzik
YÜKLEME:
yüklemeyi MegalomaniaX'in anlatımı ile yapacaksınız.Kendisine teşekkürlerimi iletirim
JAF KULLANIMI1-Jaf'ı Emülatör ile Açın
2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.
3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin - Normal Mode seçin (CRT308 işaretli ise işaretini kaldırın.
4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Dosyasını Seçin.
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r Seçin.
5- PPM Tıklayıp
RM-356_52.0.007_prd.rofs2_.V19 Seçin.
6- Ape Variant Tıklayıp
RM-356_52.0.007_027_000_U001.uda.fpsx Seçin.
7- Şimdi FLASH'a Basın
8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)
9- İki Kere Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.
Bir teşekkürden mouse bozulmaz
Kardeş java güncelle o sorun çözülüyorkardeş ben bunu yukluyeli 1 hafta oldu eline megine koluna saglık gorus olarak vede başta hız olmak uzere cok guzel yanlız bendemı oldu bu hata yoksa benmı bır yerde yanlıs yaptım sorun şu telefonu tus kılıdıne aldıgım zaman bellı bır sure sonra uyarı ısıkları yanık kalıyor ve tefon acılmıyor bataryayı cıkarana kadar calısmıyor 2. nagavisyon donup kalıyor normalde orjınalş hacklı kullanıyordum 2 aydır kullanıyorum hıc sorun yok ama yınede emek harcamıssın teşekurler

bu sorun pc nin telefon sürücülerini yüklelemiş olmasından kaynaklanıyor. bu sorunu çözmek için telefon açıkken usb sürücüsüne bağla ve sürücüyü yüklemesini bekle. sonra telefonu kapat ve usb ile pc ye bağlıyken sanki flah yapacakmışsın gibi açma tuşuna bir kez bas. pc tekrar sürücü yüklemesi yapacaktır. sürücü yüklenemedi hatası alırsan telefonu tekrar aç ve sürücü yüklemesi başarılı oluncaya kadar bu işlemi tekrarla.
Kardeş bu fw 5800 için x6 için değiltelefonu bagladıgım zaman pc de yazıyor nokia x6 baglandı diye tanıyor yani telefonu pc suite görüyor fakat flash yaptıgım zaman gene aynı hatayı alıyorum ne yapmam gerek ?

Kardeş ev ekranı yok derken? anlamadımtamma denıcem bıde neden hıc ev ekranı yok vede ttpot kısayolu calısmıyor![]()

Var kardeş temalarda 3 adetev ekran teması demek ıstemıstım

kardeş onları bılıyorum mesela orjınalde soyle yazıyor
rehber çubugu
kısayol cubugu
temel yanı ev ekranı teması

evet kalkartammam sımdı ben bunu java ıle guncellersem harıtalarda donma sorunu ortadan kalkarmı

No Problem