Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

hami0715

Üye
ben bunu yapamadım yardım edicek var mı bana ?

hami0715

Üye
baktım yapamadım kardesim ya bana özelden ulasabilirmisin acaba yardım etmek istersen

eerdogan85

eerdogan85

Üye
İyi herşey güzelde bi arkadaş Ram den haber verebilirmi en sade bi kullanımla geriye kaç mb Ram kalıyor. Eğer tatmin edici ise mesela 45 mb felan gibi. Bu fw yi kurmayı düşünüyorum. Ama yok değilse hiç indirmeyeyim.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
İyi herşey güzelde bi arkadaş Ram den haber verebilirmi en sade bi kullanımla geriye kaç mb Ram kalıyor. Eğer tatmin edici ise mesela 45 mb felan gibi. Bu fw yi kurmayı düşünüyorum. Ama yok değilse hiç indirmeyeyim.
Ram en az 35 oluyor(ki oda bayabi zorlayınca):) en fazla ramblow ile boost yapınca 50 yi vuruyor:)
Ama merak etme ram düşse bile hız kaybı olmuyor:)

sekolele

sekolele

Üye
ben yüklendim hiç bi sorun yok yükle :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Ram en az 35 oluyor(ki oda bayabi zorlayınca):) en fazla ramblow ile boost yapınca 50 yi vuruyor:)
Ama merak etme ram düşse bile hız kaybı olmuyor:)

Sağol arkadaşım. ben telefonumu spb mobile shell ile kullanıyorum malesef o ram yeterli olmuyor. diğer orjinal v52 fw lerde 70 e kadar çıkabilen ram le daha rahat oluyor. o yüzden sordum eğer bunda da o şekilde olursa bunu kullanacaktım . c6 yı tercih etmemin sebebide galerisinin hızlı olması başkada bişeyi cezbetmiyor beni :) . bundan önce kurduğum bi c6 fw de ilk galeriye girdim yetersiz hafıza hatası almıştım :D baya bi resim var telefonda sanırım ondan oldu ama ram e baktım ki 15 - 20 lerde sürünüyo.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Sağol arkadaşım. ben telefonumu spb mobile shell ile kullanıyorum malesef o ram yeterli olmuyor. diğer orjinal v52 fw lerde 70 e kadar çıkabilen ram le daha rahat oluyor. o yüzden sordum eğer bunda da o şekilde olursa bunu kullanacaktım . c6 yı tercih etmemin sebebide galerisinin hızlı olması başkada bişeyi cezbetmiyor beni :) . bundan önce kurduğum bi c6 fw de ilk galeriye girdim yetersiz hafıza hatası almıştım :D baya bi resim var telefonda sanırım ondan oldu ama ram e baktım ki 15 - 20 lerde sürünüyo.
Spb mobile shell maşallah Operada 10 sekme açmışın gibi ram yiyor:ehe daha öncede kullandım ram 20 lere düşüyordu ama sevmemiştim kaldırmıştım:)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Şu anki kullandığım fw ile shell açıkken 45 mb ram im boşta duruyor. c6 nın ana ekranı spb shell in yanından geçemez. bu yüzden c6yı tercih etmiyorum. eğer yüklesem c6 yı suyunu sıksan 50 shell i aç geriye kalacak 35 bi kaç progarm aç kapa düşecek 20 ye :D

ozanulu

ozanulu

Üye
Şu anki kullandığım fw ile shell açıkken 45 mb ram im boşta duruyor. c6 nın ana ekranı spb shell in yanından geçemez. bu yüzden c6yı tercih etmiyorum. eğer yüklesem c6 yı suyunu sıksan 50 shell i aç geriye kalacak 35 bi kaç progarm aç kapa düşecek 20 ye :D

İyi akşamlar arkadaşım. Kullandığın Fw. nin adresi veya indirme linkini verirmisin. Çünkü RAM olayı benim de sorunum. Şimdiden teşekkürler.

hami0715

Üye
Searching for phone...Not found!!! diyor ne yapmam gerek ?

sixfinger61

sixfinger61

Üye
eline sağlık deniyoruz ilk etepta hız güzel
yorumun olumlusunuda olumsuzunuda paylaşırız

hacker_127

hacker_127

Üye
çalışmalarınızın devamını diliyorum. çok güzelolmuş. symbian 5.4 sürümü zaten hızlı idi bunun daha hızlı olduğu yazıyo. birde t9 varsa çok mükemmel olacak. ama var mı yok mu anlayamadım. nedir durum t9 hakkında.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
çalışmalarınızın devamını diliyorum. çok güzelolmuş. symbian 5.4 sürümü zaten hızlı idi bunun daha hızlı olduğu yazıyo. birde t9 varsa çok mükemmel olacak. ama var mı yok mu anlayamadım. nedir durum t9 hakkında.
T9 öteki c6 fw lerine göre biraz daha iyi ama orijinal 5800 kadar değil malesef:(

hacker_127

hacker_127

Üye
çok teşekkrür ederim. t9 geliştirme için bir şey hazırlamışlar onu denicem bunu kurunca.

TheRock72

Üye
Searching for phone...Not found!!! diyor ne yapmam gerek ?

bu sorun pc nin telefon sürücülerini yüklelemiş olmasından kaynaklanıyor. bu sorunu çözmek için telefon açıkken usb sürücüsüne bağla ve sürücüyü yüklemesini bekle. sonra telefonu kapat ve usb ile pc ye bağlıyken sanki flah yapacakmışsın gibi açma tuşuna bir kez bas. pc tekrar sürücü yüklemesi yapacaktır. sürücü yüklenemedi hatası alırsan telefonu tekrar aç ve sürücü yüklemesi başarılı oluncaya kadar bu işlemi tekrarla.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bugün eğer bir sorun olmaz ise 2. fontlu versiyon geliyor bilgilerinize...:oke:

Solmaz67

Üye
Harika gorunuyor hocam acaba java sorunu var mi.yoksa bunu yuklemeyi dusunuyorum bu fw yi yukleyenlerden bilgi arz ediyoum

Üst Alt