Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

tamam şu anda telefona ve hafıza kartına format atıyorum. flash atınca yazarım.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
tamam şu anda telefona ve hafıza kartına format atıyorum. flash atınca yazarım.
Hafıza kartına format atmana gerek yoktu ama neyse
Sys,System,resource,private klasörlerini silmen yeterliydi

ilk izlenim oldukça güzel. rahat, şık ve hızlı. ilk mesajdaki resimlerdeki gibi standart font değil. N8 fontu var. tema efektleri çok güzel. menü dizaynı çok kötü ona uğraşacağım birde açılışta rehberi hiç açmasın istiyorum. bunun bir yolu varmı ? son olarak içinde auto installer varmı ben bulamadım ? yani otomatik yüklenecek programlar varmı ?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1)Konuyu güncellemeyi unutmuşum özür
2)Eyvallah
3)Bilseydim bende yapacaktım ama bilmiyorum işte elden birşey gelmiyor
4)onu bilerek öyle yaptım rehber hızlı açılsın diye
5)Auto installer yok sade olsun diye yüklenecek program koymadım

bazı fwlerin içinde gelen ramblow programını verirmisin ? forumda var ama imei istiyor ful.l yapmak için eski sürümüde sorunlu.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
buyur.

çok saol. ellerine sağlık fw süper. daha güzel fwlerile bizleri buluşturman dileğiyle iyi geceler

mrtstab

Üye
ya arkadaşım öncelikle yazın FW için teşekkürler,
ancak benim bir sorunum var ; bu firmwareyi kurdum ve menüye girdiğimde senin resimlerindeki gibi hack vb. bazı klasörlerin olmadığını farkettim . rompatcher vb. uygulamalar diğer klasörlerin içinde de değil . ne yapmam gerekir ?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o resimler eski konudan rompatcher yok eğer çok istek olursa bundan sonraki güncellemede koyarım

--------------- Ekleme ---------------

çok saol. ellerine sağlık fw süper. daha güzel fwlerile bizleri buluşturman dileğiyle iyi geceler
sanada

resimler eskiymiş. bende şaşırdım. o klasörler eklenemez diye biliyorum. (birdaha flash atmadan) rompatcher ide sen kurman lazım.

fatih982

Üye
teşekkürler emeğin için ama fw değiştirmekten bıktım çok zor geliyo yüklemek ama yinede saol yükleyen arkadaşlara hayırlı olsun

numan.tr

Üye
kardeş ellerine sağlık resimlere bakılırsa çok klas olmuş,
deneyip yorumumu yazarım, yorumlardaki sorunlar da hallolmuş zaten.
inşallah bana özel bi sorun olmaz.
teşekkürler.

selam kardeş güzel bi iş çıkartmışın çok güzel olmuş... senden bişey öğrenmek istemiştim wf ler arasındaki kendi web browserini değiştirmek istiyorum bunlar hangi klasördür nasıl yapabilirim birde wf ye kendimce biraç program gömmek istiyorum nasıl yapabilirim bana yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

ttpod hiç bir şeye yaramıyor bence gereksiz ....

Bu 10 Adet Resimde Benim Telefondan.
NOT : Menü Düzeni Kendime Göredir. CFW nin Orjinal Menü Düzeni Değildir.
Resme Tıklayarak Büyütebilirsiniz.

güzel bir FW olmuş ama hafıza kartındaki mp3leri çalarken GERİ deyince menüye atıyor,