giray38
Üye
Oo UnderTaker Sonunda kardeşim ne mutlu seni aramızda görmekDEADMAN WALKİNG!!!![]()

Oo UnderTaker Sonunda kardeşim ne mutlu seni aramızda görmekDEADMAN WALKİNG!!!![]()

Hayırlısı heyecanla bekliyoruz değişen ikonları unutmazsın umarım iyi çalışmalarA.Sbilgisayarı değiştirdiğim için(hele şükür
) fw işleri ve foruma girememem biraz gecikti
çalışmalar devam ediyor
![]()
Bu arada Monitörüne Ölünür panpa 
Üslubundan hiç birşey kaybetmemişin dostum tebrikler.arkadaşım 5x4 tam ekran mi olacak yoksa normal mi !
Bu forumu bırakmamış mıydın sen 
Belki de Ali Emre Çirik isminin bilinç altımızda oluşturduğu bi önyargıdır ne dersin değerli kardeşim ?ne dedik şimdi hayde sadece soru sordum hee ! Koydumdan dolayı diyosan o yanlışlıkla oldu.

Hayırlısı heyecanla bekliyoruz değişen ikonları unutmazsın umarım iyi çalışmalarBu arada Monitörüne Ölünür panpa
![]()

tabi sadece oyun oynayacağım zaman bağlıyorum

Üslubundan hiç birşey kaybetmemişin dostum tebrikler.Bu forumu bırakmamış mıydın sen
![]()

Konumda olay istemiyom uleynn!ne dedik şimdi hayde sadece soru sordum hee ! Koydumdan dolayı diyosan o yanlışlıkla oldu.

Belki de Ali Emre Çirik isminin bilinç altımızda oluşturduğu bi önyargıdır ne dersin değerli kardeşim ?![]()

olabilir zaten yanlışlıklar yaptım ama yapmıcam konuda açmıcam ama yorum yazayim tabi saçma sapan değil

doğru diyorsun abi ben artık takmıyorum adamın huyu o![]()

YA KARDEŞİM NE DENİR BİLMİYOM AMA NEYSEdoğru diyorsun abi ben artık takmıyorum adamın huyu o![]()