Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
A.S:) bilgisayarı değiştirdiğim için(hele şükür:ehe) fw işleri ve foruma girememem biraz gecikti:) çalışmalar devam ediyor:)

giray38

giray38

Üye
A.S:) bilgisayarı değiştirdiğim için(hele şükür:ehe) fw işleri ve foruma girememem biraz gecikti:) çalışmalar devam ediyor:)
Hayırlısı heyecanla bekliyoruz değişen ikonları unutmazsın umarım iyi çalışmalar :oke: Bu arada Monitörüne Ölünür panpa :ehe

Ali Emre Çirik

Üye
arkadaşım 5x4 tam ekran mi olacak yoksa normal mi !

----------Eklendi @ 15:51:49 ---------- Yazıldı @ 15:50:54 ----------

tahminen ne zaman olacak ?

Ali Emre Çirik

Üye
ne dedik şimdi hayde sadece soru sordum hee ! Koydumdan dolayı diyosan o yanlışlıkla oldu.

giray38

giray38

Üye

Ali Emre Çirik

Üye
olabilir zaten yanlışlıklar yaptım ama yapmıcam konuda açmıcam ama yorum yazayim tabi saçma sapan değil

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı heyecanla bekliyoruz değişen ikonları unutmazsın umarım iyi çalışmalar :oke: Bu arada Monitörüne Ölünür panpa :ehe
:ehe:ehe:ehe:ehe tabi sadece oyun oynayacağım zaman bağlıyorum:D:ehe
Üslubundan hiç birşey kaybetmemişin dostum tebrikler.:off: Bu forumu bırakmamış mıydın sen :allalla:
:ehe:ehe:kop::kop:
ne dedik şimdi hayde sadece soru sordum hee ! Koydumdan dolayı diyosan o yanlışlıkla oldu.
Konumda olay istemiyom uleynn!:ehe
Belki de Ali Emre Çirik isminin bilinç altımızda oluşturduğu bi önyargıdır ne dersin değerli kardeşim ? :yuru
:d:
olabilir zaten yanlışlıklar yaptım ama yapmıcam konuda açmıcam ama yorum yazayim tabi saçma sapan değil
:hmmm

(E)snek

(E)snek

Üye
Sanırım RM-505 yani N97 ye Kurulmaz (Kurarım ama Telefon bida açılırmı bilmiyorum:ehe,5800 Olanlardan Sonra:d:)
Süperrr bir ROM Kesinlikle N97 'mde kullanmak isterim

Ali Emre Çirik

Üye
soruma cevap alamadım ne zaman olur ?

(E)snek

(E)snek

Üye
Söylemeden Duramayacağım bir Program veya vs birşey yazılırken süre verilmez. Program Bittikten Sonra Testleri Yapılırken Süre verilir çünkü Test belli bir süre yapılır , kaldıki bu CFW ve bunda hatalar çoook daha fazla olabilir. süre istemek pek uygun olmaz:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyorsun abi ben artık takmıyorum adamın huyu o :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: GLADYATÖR1581
(E)snek

(E)snek

Üye
Pardon SSlerdeki Font'un adı neydi :ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
N8 fontu:oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

yeni çıkaracağın cfw in ev ekranındaki kısa yolların arkası şeffat olsa 3-4 kısayol gibi ram bi n8 e benzetmesi olur bu modu çok arıyorum :hmmm

giray38

giray38

Üye
doğru diyorsun abi ben artık takmıyorum adamın huyu o :ehe:ehe
:ehe:ehe:ehe
Kardeş Heycanla bekliyorum fw ni artık cfw ortamı duruldu kimse çıkarmıyor tüm umutlar sende :d:
Bir tek Openstar ın çalışmalarına başladığı orj. fw var hakkını yemeyelim bilmiyorum çıktı mı :yuru

PsyGhost

Üye
Hafıza kartında Gizli klasörü oluşturuldu demişsiniz de ben bulamıyorum :S

Üst Alt