Round-Saturn
Üye
Ya Nokia N8 de de Flash lite 4.1 yazıyor ya ondan sordum. Senin fw dwki 4.1 ile N8 deki aynı mı?
birşey değil.ama hatırlatırım bu fw nin amacı hız.kötüköylü kızmasın ama Xpeed gibi değilUndertaker yükledim cfw yi kullandım hakkaten şuana kadar kullandığım cfw lerin içinde en iyilerinden birisi. Hız olarak falan çok iyi tek eskik olarak galeri var ama fotoğraflardan falanda hallediyorum o meseleyi. Bide telefona yüklü programlardan biride ramblow olsa daha iyi olurdu
Teşekkürler Under
birşey değil.ama hatırlatırım bu fw nin amacı hız.kötüköylü kızmasın ama Xpeed gibi değil(Xpeed i kullananlar dediğimi anlamışlardır
sbs yi atlatıyım ilk iş bu cfw yi yükleyeceğim
Hayır.Xpeed de çok fazla program vardı.amacım en yüksek hıza ulaşmak program tıkmak değilXpeed deki gibi değil derken daha mı hızlı ?
sbs yi atlatıyım ilk iş bu cfw yi yükleyeceğim
facebok widgetini yükledikten sonra ana ekranda basılı tutun içerik varsa kaldır deyin.hocam gerçekten güzel bi fw olmuş yanlız bir sorum olucak facebook widget nasıl ekliyebilirz ?
açılış müziği ve videosunu kaldırdım. daha hızlı açılış ve daha yüksek ram içinsana bir şey sormak istiyorum bunun açılış müziğinin dosyası nerde
Dostum bu küçük hatalar için final sürümü yada yeni sürümü bekliyoruz.. Bilgin olsun...
final 2-3 gün sonra çıkacak o zamana kadar sabredinşu an sitedeki hangi sürüm ve 4*4 menü ne zaman eklenir kaç gündür bekliyorum
Neyine katılmıyorsun anlamadım?DİKKAT:Arkadaşlar bu CFW en yüksek hız için ayarlandı batarya Optimizasyonu yoktur!!!
bu bölüme katılmıyorum
kullanıma bağlı.benim 2 gün gidiyorbatarya optimizasyonu yoktur demişsiniz; acaba bu cfw'yi kullananlar telefonlarının nasıl bir kullanımla bataryalarının kaç gün gittiğini yazabilirler mi acaba buraya
1.gün sonunda tam 6 saat nete bagladım pc yi hemde bluetut la 30 dk konuşmuşum yinede 1 diş kaldı
biraz daha sabredin versiyonu çıkacak5 çarpı 4 lütfen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?