Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

e|2hNx

Üye
ya hocam senin pc de netide değiştirme zamanın gelmiş

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yazıyor ama sallama o 2 saat 17 dakika diyor

hata benim görebildiğim kadarıyla yok siz bulursunuz artık

che72

Üye
Benim en son yüklediğim cfw de sorunsuz du sözde ama java sorunu ve hız sorunu vardı =) inşallah bu 0 hata sorunsuz olur. Bütün heyecan ve temennim bu yönde UNDER!!!!!!!!!!!!!

neyse ben yatacam ya yarına kaldık desene

che72

Üye
UNDER bak bazı arkadaşlar mesajlarının sonuna öpücükkoymaya başladı Bence sen bi an önce yükle yoksa bü öpücükler pek hayra alamet değil hacı

12 ye kadar burdayım o zaman a upload edebilirsen hemen yüklerim

bu arada gene 4*3 menü mü yaptın :S 4*4 menü bekliyorum haberin olsun

--------------- Ekleme ---------------

UNDER bak bazı arkadaşlar mesajlarının sonuna öpücükkoymaya başladı Bence sen bi an önce yükle yoksa bü öpücükler pek hayra alamet değil hacı
muhahahahhahaha hiç güleceğim yoktu

che72

Üye
Dostum bende şu anda PANDORA yüklü ve hiç memnun kalmadım :S

sende ne yüklü watch yani hangi cfw yi kullanıyosun. inşallah bunu yükleyince kullanıyodun olacak =)

Dostum bende şu anda PANDORA yüklü ve hiç memnun kalmadım :S

sende ne yüklü watch yani hangi cfw yi kullanıyosun. inşallah bunu yükleyince kullanıyodun olacak =)
şu anda underin ilk çıkardığı beta 1 çıkarılmamış versiyonu kullanıyorum aslında memnunum ama insan sürekli yenisini daha iyisini istiyor bide ben 4*4 menü hastasıyım değiştirecem bu cfw yi de

che72

Üye
Hadi bakalım UNDER Görelim seni bak herkesi memnun etmişsin kanka beni de tatmin et makara yapıyoz adamım inşallah ciddiye almıyorsundur =)

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Eyvah ben linki atıp kaçıyom o zaman

bu arada gene 4*3 menü mü yaptın :S 4*4 menü bekliyorum haberin olsun
4*3 Extended menü

Hadi bakalım UNDER Görelim seni bak herkesi memnun etmişsin kanka beni de tatmin et makara yapıyoz adamım inşallah ciddiye almıyorsundur =)

alın size link ulan çökertmeyin sakın haa

Tepkiler: oguzhan mobile, alki58 ve MusTy57

che72

Üye
ellerine sağlık dostum teşkkler ilk teşekkür benden olsun =)

eyw under indirip kuracam hemen ama senden ricam yarına falan şunu bi 4*4 tam ekran yapıp upla yatar kalkar dua ederim

che72

Üye
sana güveniyorum çünkü çok memnun kalmış herkes senden

tmm saolasın bunu indirip bi deniyecem farkları görmek için yarına upload et sen diğerlerini asıl 4*4 menü olanı kullanacam çünkü

e|2hNx

Üye
hocam yüklüyorum bu gece iyce kurcalarım yarın sana hatalar varsa solerm gecenki gibi

e|2hNx

Üye
Hocam söyle sıralayım size hataları geçenki gibi ;

1.Scroll'da sıkıntı var örnek veriyorum menüde en üstten tutup asaqı doqru ındırdıgınızde yarıya kadar ınıyor tam ınmıyor
2.Menü 4*3 menü tam menü değil ama tam menü gibi olmus orjinallikden cıkmıs
3.Müzik calardan çıkınça menüye atma olayı var
4.Resimler çok gec acılıyor bunun sebebi sanırım o 3d photo browser olması
5.içerisinde Drawing gibi qereksiz çok sey var
6.Ram en fazla 55 oluyor ( HİÇ Bİ PROĞRAM ACIK DEĞİLKEN )
7.hız olarak dediğin kadar yok bence ben eski sürümden bi fark göremedim açıkçası hız olarak (tema effeckler acıkken özellikle)
8.Realplayer filan ikonları ve müzik caların içindeki ikonlar n8 ikonu yani s3 ikonu değil

Hocam dünden beri aklıma gelen bunlar sakın yalnış anlama kötülemek için değil sıkıntılarını söylüyorum ben sadece

kendim cfwdeki scroll sorununu , menüden atma sorununu hallettim birkaç benim için qereksiz olanları sildim