e|2hNx
Üye
Gaz verin.GAZ VERİN!50 sayfalık muhabbete değecekse bu muhabbt 100 sayfayı bulacak ben yüklemeden yatamam hacı =) yaw ittirelim arkadan biraz gaz ver ne bu daha %47 bea =)
ya hadi ya laptop saat sonra kapanacak
benim külüstürüme laf etmeya hocam senin pc de netide değiştirme zamanın gelmiş
neyse ben yatacam ya yarına kaldık desene
muhahahahhahaha hiç güleceğim yoktuUNDER bak bazı arkadaşlar mesajlarının sonuna öpücükkoymaya başladıBence sen bi an önce yükle yoksa bü öpücükler pek hayra alamet değil hacı
şu anda underin ilk çıkardığı beta 1 çıkarılmamış versiyonu kullanıyorum aslında memnunum ama insan sürekli yenisini daha iyisini istiyor bide ben 4*4 menü hastasıyımDostum bende şu anda PANDORA yüklü ve hiç memnun kalmadım :S
--------------- Ekleme ---------------
sende ne yüklü watch yani hangi cfw yi kullanıyosun. inşallah bunu yükleyince kullanıyodun olacak =)
Eyvah ben linki atıp kaçıyom o zamanUNDER bak bazı arkadaşlar mesajlarının sonuna öpücükkoymaya başladıBence sen bi an önce yükle yoksa bü öpücükler pek hayra alamet değil hacı
şu anda underin ilk çıkardığı beta 1 çıkarılmamış versiyonu kullanıyorum aslında memnunum ama insan sürekli yenisini daha iyisini istiyor bide ben 4*4 menü hastasıyımdeğiştirecem bu cfw yi de
Hadi bakalım UNDER Görelim seni bak herkesi memnun etmişsin kanka beni de tatmin etmakara yapıyoz adamım inşallah ciddiye almıyorsundur =)
ellerine sağlık dostum teşkkler ilk teşekkür benden olsun =)
eyw under indirip kuracam hemenama senden ricam yarına falan şunu bi 4*4 tam ekran yapıp upla yatar kalkar dua ederim
sana güveniyorum çünkü çok memnun kalmış herkes senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?