Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
i think Symbian^3 port is impossible

e|2hNx

Üye
Hocam hallettin mi ?

telefonun hafıza kartlarını ram olarak kullanma gibi birşey olursa o zaman symbian^3 port edilirse eğer belki çalışır =)

e|2hNx

Üye
telefonun hafıza kartlarını ram olarak kullanma gibi birşey olursa o zaman symbian^3 port edilirse eğer belki çalışır =)

Öyle bişi olsa üst model cıkmaz mıllet mı bin lira wersin N8 e (: oyle bişi olması imkansız zaten

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 dede böyle bir özellik var.flash bellek veya hafıza kartını ram olarak kullanabiliyorsun ben kullanıyorum ve sistem baya rahatlıyor

flash player olsunda başka bişi istemiyorum

e|2hNx

Üye
Windows 7 dede böyle bir özellik var.flash bellek veya hafıza kartını ram olarak kullanabiliyorsun ben kullanıyorum ve sistem baya rahatlıyor

yok be hocam ben pc'den cok ıyı anlarım o olay sadece sanal olarak gösteriş gibi bişi rahatlama söz konusu değil millet değil ki qider 10 20 lira werir flash alır 100 lira 200 lira ram'a wericeğine

Öyle bişi olsa üst model cıkmaz mıllet mı bin lira wersin N8 e (: oyle bişi olması imkansız zaten
bence hiçte imkansız değil belki de şu anda birisi yaptı böyle bi program ve kullanıyor ne malum teknolojinin sınırı yoktur 4-5 sene öncesine kadar renkli kameralı 3g li telefonlarda yoktu ama artık bunlar bile çok basit şeyler

e|2hNx

Üye

Hocam imkansız olmasa bile onu cıkartacak kadar alt yapıya sahıp kımse olamaz sence sana mantıklı qelıyormu yahu düşün 16 qb hafıza kartı oha yanı

win 98 kurulduysa bunada imkansız demiyorum ama yapabilen yapar 5800 için hiç kimsenin aklının ucundan geçmeyen şeyler yapıldı flash player yapılabilir mesela

flash player çok zor bişey değilki divx videoları bile oynatıyor telefonlar onu bunu bilmemde benim favori 2 telefonum var birisi n97 diğeride n8 bunlar symbian ın kralı =))

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yoo valla rahatlıyor özelliklede oyunlarda tabi en az 4 gb bellek gerekiyor

flash player çok zor bişey değilki divx videoları bile oynatıyor telefonlar onu bunu bilmemde benim favori 2 telefonum var birisi n97 diğeride n8 bunlar symbian ın kralı =))

kardeş zor olmasaydı şu ana kadar çoktan çıkarılmıştı 5800 da nokia nın en çok satan telefonu kral değil ama sorunlu kral desek tam yeridir

undertaker kardeş telefon kapalı şekilde şarj olurken kırmızı ışık yanıyor tek hatası bu hız olarak çok iyi flash 4 ü test etmedim

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
daha başlamadım biraz daha modluyorum