Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
gayet güzl
Arkadaşlar Latino linkleri göremiyorum sanırım düzeltmelerden, isteklerden dolayı kaldırıldı yada daha hiç eklenmedi ne zaman eklenir bilgi paylaşımları ve emekler için teşekkürler...
arkadaşlar Symbian Latino çıkmayacak,her ikisini birden idare edemiyorum...
hatırlattığınız iyi oldu konu başlığını düzelteyim
tmm şimdi anladım ama sorun benim gördüğüm bütün fw lerde var

internettemi?yoksa telefonun kendi hafızasındaki videoları oynatırkenmi?

e|2hNx

Üye
Hocam şimdi napıyoruz beklemedemiyis ? ve farkındaysan en cok cıkarılmış sürümü yükleyen var heralde

achie

Üye
Bu olayın sonu yok daha öteside yok.Bir tarafımızı yırtsak ramde 60mb tan yukarısı anlık.Yani anlayacağınız bi cfw denediniz baktınız sorun yok onu kullanmaya devam edin.

hangi web sitelerden izliyorsunuz ?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bu olayın sonu yok daha öteside yok.Bir tarafımızı yırtsak ramde 60mb tan yukarısı anlık.Yani anlayacağınız bi cfw denediniz baktınız sorun yok onu kullanmaya devam edin.
doğru

e|2hNx

Üye

zaten bu saydığım sorunlar haloldukdan sonra kimsenin sorun var diyip de kullanmıcağını sanmıyorum

öyle demeyin iyi modlama yapılırsa 60 mb nin altına düşmez şu anda 61.01 mb görünüyor 2 uygulama ama uygulamaya girince 59 mb oluyor

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bu arada keylock u eklerim ama ramblow da deneme süresi dolma hatası var ve dolarsada başka biryerden ramblow bulup yükleyemessiniz dahili bileşen hatası verir.o yüzden sadece keylock u ekliyorum

e|2hNx

Üye
bu arada keylock u eklerim ama ramblow da deneme süresi dolma hatası var ve dolarsada başka biryerden ramblow bulup yükleyemessiniz dahili bileşen hatası verir.o yüzden sadece keylock u ekliyorum

Tamam hocam öyle yap ramblow yuklerıs o zaman sorun değil ama ramda bi önceki sürüm modları daha iyidi hocam ona biraz bak

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bu arada birisi facebook widgetini deneyebilirmi? ben şuan fw yi biraz daha düzenlediğim için kontrol edemiyorum

kardeş cfw deki flash player a da bi bak gözün sevem şunun ileri geri sardırılanından ekle cfw ye :S

achie

Üye
En iyisi C7 alalım birer tane kurtulalım bu işkenceden

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bende anlamadımki derdini:S webdenmi bu sorun telefondaki bir videoyu izlerkenmi?

--------------- Ekleme ---------------

fw yi biraz daha düzenledim.gözümr çarpan gereksiz ne varsa hepsini sildim.yazılım güncelleme de dahil
real player simgesi düzeltildi
ram biraz daha arttı
hız şimdi bütün fw lerin kafasına geçiririr
keylock sonra eklenecek(hiçbiryerde bulamadım bilgisayardanda silinmiş:S) birisi link atarsa sevinirim
tuş ışıkları düzeltildi

şimdilik bunlar

ha birde ovi müzik sorununu düzelttim

daha hata varmı?

achie

Üye
yollayım sana under keylock mu easy keylock mu hangisini istersin?

MusTy57

Üye

Benim dediğim o cümleyi seçme sorunu falan onu düzeltebilirsen sevinirim tema ile alakalımı artık bilmiorm ama bi bakarsan çok iyi olur ben 2 tema denedim 2 sindede aynı yapıyor.. Bana çok lazım oluyor çünkü hep facebooktan mesajlaşıyorum birşey silerkende seçili yer belli olmayınca yanlışlıkla elim kaymış seçmiş oluyorum bir harfe bastığımda seçili yerler silinip tek o harfi yazıyor dolayısıyla cümle siliniyor ve ben tekrar yazmak zorunda kalıyorum. Benim için çok büyük bi sorun açıkcası+ operadan atmasıda cabası