Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hocam ilk sunu farkettım gizli klasör yok duvar kağıtları filan için
gizli klasöre gerek yok çünkü resimler ve videolar sadece resimler ve videolar klasöründen görünüyor o görünmesini istemediğin resimleri diğer klasörine atabilirsin(veya başka bir klasöre)

--------------- Ekleme ---------------

yeni koyduğum temayı fark etmişsinizdir umarım

e|2hNx

Üye
Hocam scroll da sankı takılma var bazen mesela ayarlar dokunmak girişinde ınıp cıkma yapıorm takılıo ufak cok ufak

ve müzik kutuphesindeki ve müzik calarken olan ikon eski sürümdeki gibi symbian3 deqiL bunları farkettım

dogan64

Üye
sağol ellerine sağlık.

olmas

kardeş 2. ev ekranı boş nasıl olur?
daha önce kullandığım bir cfw de 2. ev ekranı tamamen boştu sadece duvar kağıdı vardı bende öyle bişey istedim ama yapamıyacaksan sorun değil
bu arada 4*4 ekranı ne zaman koyarsın yada koymayı düşünüyormusun??

ayrıca express music tuşu çalışmıyor haberin olsun

MusTy57

Üye

Telefonu kapat tekrar aç çalışacaktır dostum...

çok güzel olmuş benim birde nokia c5-03 var onun için hack veya modifiye çalışmanız varmı varsa paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi beta.ama o problem değil halledilir
Bu eski icon bana daha güzel gibi geldi o yüzden bunu koydum
sağol ellerine sağlık.

Express tuşu çalışıyor kardeş. telefona fw attıktan sonra kapatıp aç hemen xm tuşuna basma biraz bekle açılır
Telefonu kapat tekrar aç çalışacaktır dostum...

kapatıp açtığımın sayısı saymakla bitmez ve attığım formatında öyle

çok güzel olmuş benim birde nokia c5-03 var onun için hack veya modifiye çalışmanız varmı varsa paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler
c5 bende olmadığı için nasıl mod edeceğimi bilmiyorum

kardeş sen bugün de üstünde çalış bizim söylediğimiz eksik veya eklenmesine gerek olmayan programları falan listele bi kendince daha sonra yeni bir cfw çıkartırsın kolay gelsin

MusTy57

Üye
Hocam şu soruna bi çözüm bulabilirmiyiz acaba: Opera ve Web gibi şeylerde yazı yazarken seçim için mavi ışık içine aldığımızda o ışık belli olmuyor neresi seçili belli olmuyor buna bi çözüm bulabilirmiyiz acaba? Ama mesajlar gibi yerlerde o mavi ışık görünüyor bir türlü anlayamadım ben sorunu hocam ?

turbo değilde normal latino geldimi ya ? mesajlar çok karışık okumadım

MusTy57

Üye

Hayır gelmedi arkadaşım şuan 2 adet TURBOBETA MEVCUT Birisi TURBOçıkarılmış diğeri TURBOçıkarılmamış... Fakat ikiside TURBO...

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen bugün de üstünde çalış bizim söylediğimiz eksik veya eklenmesine gerek olmayan programları falan listele bi kendince daha sonra yeni bir cfw çıkartırsın kolay gelsin

sorunu pek anlayamadım biraz daha detaylı anlatırmısın?

Hayır gelmedi arkadaşım şuan 2 adet TURBOBETA MEVCUT Birisi TURBOçıkarılmış diğeri TURBOçıkarılmamış... Fakat ikiside TURBO...

hmm yazılımın boyutununda 28 Mb düşürdüm bakalım nasıl çalışacak
yazılımı yükledim gereksiz bütün şeyleri kaldırdım haritada dahil hiç mod uygulamadım ve ram miktarı aynen şöyle

Arkadaşlar Latino linkleri göremiyorum sanırım düzeltmelerden, isteklerden dolayı kaldırıldı yada daha hiç eklenmedi ne zaman eklenir bilgi paylaşımları ve emekler için teşekkürler...

MusTy57

Üye

Hocam bakın anlamamışsınız tekrar bi yazayım...

Mesela Operada veya Web'de Facebooktan Mesaj Yollarken Alfanümerik tuştan yazıyorum ve t9 kullanıyorum orada sorun şu bir kelime yazdım veya bir cümle yazdım ben bir cümleyi silmek için seçip mavi veya siyah bir ışık içerisine alıyorum cümlenin sonundan tutup başına kadar sürüklüyorum o cümleyi seçiyor ve görünüyor olması gerekiyor ama böyle olmuyor o ışık görünmüyor yani seçtiğim yazıyı anlayamıyorum... Fakat normal mesajlarda sorun yok anlaşılıyor seçtiğim yer...
İnşallah anlatabilmişimdir

e|2hNx

Üye
kardeşim dünden beri telefonun her deliğine girdim hataları söyle söyleyim bundan baskada hata bulucak arkadas varmı bence yok

ÇIKARILMIŞ SÜRÜM İÇİN KONUŞUYORUM

1.Müzik kütüphanesındekı ikonlar ve müzik calarkenki ikon
2.Realplayer ikonu s3 değil
3.Ram cok kötü ben bi, önceki sürümde senin 45 ramdan aşağı düşmedim bunda 35 30 a kadar indi en yüksekte 50 52 oldu ram ayarları cok kotu bu fw de dedıgın kadar 60 65 e cıkmıyor bide çıkarılmış sürüm yani düşün
4.operada atmıyor demıssın ben daha 1 sayfa acmadan 0.facebook.comda durum güncellerken atıyor
5.cıkarılmış sürüm'e ramblow ve widget tuş kilidini eklersen iyi olur çünkü onu herkez kullanıyor baştan yüklemek zorunda kalmazlar.
6.yazılım güncelle filan duruyor hala onu kullanmıyoruz zaten silecektin sanırım gözden kacmıs
7.ovi mağaza silindiği için müzik'e girdiğimizde Ovi müzik çalışmıyor o yüzden simgesi filan silik şekilde kötü görünüm var o ovi müziği o müzik yerinden kaldırman iyi olur
8.birde scroll'u baştan bir göz at sanki hafif bazen kasıyor gibi inip cıkarırken yada bana oyle qeldı qenede bır kontrol et

Fw'de başka en ufak bir hata yok hız filan mükemmel bence sadece bu hataları düzeltip final sürümünü gerçekleştirebilirsin umarım bütün arkadaşlarında tercümanı olmusumdur fw alt ust ettım yani final sürümünü ne zamana'a ayarlarsın ? öyle ahım şahım bir hata yok zaten

Kod:
MusTy57
arkadaşımızın dediği sorun bi önceki fw'dede vardı o büyük ihtimal temadan kaynaklı bence o kadar abartılıcak bişi değil musty kardeş o ama genede gözden geçirsin

umarım bu söylenen hatalar eksikler vs bi an önce giderilir ve ortaya çok güzel bi cfw çıkar

bi de aklıma gelmişken söyliyeyim şu flah playerın farklı bi versiyonu var daha önceki fw de kullanıyordum videoları ileri ve geri alabiliyordum bundaki flash player da o özellik yok mecburen videonun kendi kendine ilerlemesini bekliyorum :S çok rahatsız edici

evet ben bende ufak modlamalarda bulundum gereksiz ne var ne yok komple sildim ama uygulamaların simgesi kalıyor bu aorun halledilirse nefis olur