Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bu yeni ver. hazır yazmışsın ya ... Symbian Latino nun yeni versiyonu mu ??Eğer onunsa ne gibi değişkler var yazabilir msn??
Şimdilik turbonun,
Yenilikler şunlar:

Tuş kilidi ekranı 'Açmak için Sürükleyin' olarak değiştirildi
Metalurjist arkadaşımın verdiği güzel bir tema eklendi.şık ve sade.(İsmi:RED)
Ram artık kolay kolay 30 lara inmiyor
Müzik Kütüphanesi güncelleme süresi kısaltıldı
Oyunlarda performans artışı var(özellikle eski 5800 a uyarlanmış dos oyunlarında 8-15 fps)
Kameraya Extra Zoom Modu Eklendi.
Kamera artık tam 3.2 Mp kalitesinde çekiyor.Fotoğraflarda parlama olayı azaldı
Turboda pil süresi uzatıldı 1-1.5 gün
Keylock eklendi(sonradan çıkartabilirim!)

şimdilik bunlar...

enes3161

Üye
hmm.. güzel gözüküyr.. c5 tuş kiliti daha güzel olmaz mı?? Bide ne zamn yayınlayabileceksn..

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hiç bilemiyorumki ya kardeş bilgisayarın anakartına birşey oldu bilgisayar 2-3 dakkadan sonra otomatik kapanıyor ama zaten yaşlandı 10-15 senelik aletti gene iyi dayandı

--------------- Ekleme ---------------

c5 tuş kilidi şu basmalı olan ise onu eklemedim ama istek olursa eklerim.

enes3161

Üye
o değiştirdiğin temaın bi görünütüsünü koyabilecen mi...???

enes3161

Üye
hmm ... güzel gözüküyor... bnce c5 tuş kilitide olsun.... pc hç dayan mı yo mu upload etmeye...

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
açılmıyor bile bazen kardeş yani argo tabirinde 'GEBERDİ'

enes3161

Üye
ee nolcak şimdi bu yeni fw ye nasıl ulaşacağız...

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum netbookumda yapacam diyecem ama ondada gerekli modlarım yok hepsini tekrar toplayana kadar canım çıkar:S

enes3161

Üye
ee 2dk da flasha felan kopyalamyı denedn mi..

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama zaten asıl öyle bir durum olduğu zaman reset atıyor:S
görev yöneticisinden bakıyorum işlemci kullanımı%30 ların üstüne çıkmaya başladığı zaman reset atıyor:S

en son çare harddiski sökeceğim

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
saol

tugrul32

Üye
kardeş batarya uzun gitsin, telefon yavaş olsada olur benim için pek önemli değil. böyle düşünen bir çok arkadaşımızın oldugunu zannediyorum. sen eger bizler içinde alternatif olarak bu fw nin sadece batarya ömrü uzun gidecek şekilde ayarlanmış olanını yaparak, buraya atarsan sana minnettar kalacağız. umarım zor bir işlem istemiyorumdur. şimdiden teşekkürler...

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bugünlerde artık yeni versiyon çıkmayacak nedeni imzamdaki gibi.
ne zaman şu illeti düzeltebilirsem zaten uplayacağım şuan ben bilgisayar bozulmadan önceki son çalışmamı kullanıyorum(Turbo) versiyonu olmasına rağmen sarj daha uzun gidiyor

tugrul32

Üye
peki hard format atarsak biraz daha uzun süre gitme gibi bi durum söz konusu olabilirmi?

mmom

Üye
arkadaş dosyayı hangi programla açılıyor