PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok ya o kadarını yapmadım daha ama yine v52 de 18 sekme açmıştımsen eskisi gibi operada 11 sekme açmaya çalışırsan bilmem
Garipgarmin zaten en çok yoran navigasyon yazılımlarından biri ama genede bunu yapmaması lazımdı
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş garminin Yeniden başlat moduyla uyumsuzluğu varmış o yüzden öyle yapmış olabilir
Openstar'dan alıntı:
* Kapatma tuşuna basılınca menüde gözüken "Yeniden Başlat!" modu eklendi..
(Bu arada yaşadığım bir sorun bunuda burada paylaşim.. Sisteminizde GARMİN MOBİLE XT navigasyon programı yüklüyse, az önce belirtiğim yeniden başlat özelliğini kullanırsanız, telefon açılmıyor...Hafıza kartını çıkarıp, açabilirsiniz..Normale dönmesi için GARMİNİ kaldırmanız gerekebilir yada Telefonun garmin yüklemesi ardından açılmama problemini yaşamamak için
telefonunuzu kapatmadan önce;
telefonu usb modundaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayara bağlayın.
1-"E:\sys\bin\CardRunner.dll" ile "E:\resource\plugins\CardRunner.RSC" dosyalarını cihazınızdan silin.
bu işlemi yaptıktan sonra kartı çıkarmadan da telefonunuzu açabileceksiniz.
)
senin sorununda buna benzer birşey herhalde gariminin uyumsuzluğu
rofs da yer kalmadığından ovi mağaza yı silmiştim:S kendin güncellersen çalışırYok ya o kadarını yapmadım daha ama yine v52 de 18 sekme açmıştımya cfw de mesela 1 sekmede bir siteye giriş yapmaya çalıştığımda atıodu
ya ben ovi store u açamıyorum açılmıyo ya javayı yüklemiş olmama rağmen
1. sayfada belirtmiştimteşekkürler deneyeceğim bunu umarım olmaz, bir şey daha sormak istiyorum bu latino ile turbo arasındaki bariz farkları söylermisin özellikle batarya ve hız durumunu
çıkacak güncellemede bu pataryayada bir el atalım bakalım siz nasıl kullanıyorsunuz telefonu anlamadım yawşarj konusunda katılıyorum ama diğerlerin kesinlikle haksızsın hızlı hatasız fakat şarj çok gidiyor :S
burdaki tema başka hiçbir fw de yok
rofs dan çıkarmayı becerebilirsem sis haline getirip uploadlarım
Birşey değil
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başka bir yerden buldum ama deneyemedim bir kontrol edermisin(Telefonum yok nedenini anlatmayayım)
şimdi deniyorum dostum
malesef bu değil dostum ama buda güzelmişyalnız ikonlarda bi sorun var galiba.bende bi rofdan çekmeye çalışıyım olursa söylerim sanada dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?