Türe Üye mahmut4545' Alıntı: SymAndro Team symbian+android. Genişletmek için tıkla ... VendettAndroid ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Türe' Alıntı: Abi Nizam-ı Cedid nasil ? Genişletmek için tıkla ... Türe' Alıntı: Ya da asakir-i mansure Genişletmek için tıkla ... otostopçu' Alıntı: maxicihad ? Genişletmek için tıkla ... Cihad yapmayacağız nihat1995' Alıntı: Maxicepçiler Genişletmek için tıkla ... Amaç paylaşım, maxicep değil Türe' Alıntı: Amcaoğulları ? Genişletmek için tıkla ... Tellioğulları deseydin caner5588' Alıntı: bnde katılmak istiyorum cfw yapmaktan anlarımm Genişletmek için tıkla ... Peki, seni de ekibe alıyorum: http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/ak-gucler-kuruluyor-s60v5-bolumu-692360.html mahmut4545' Alıntı: SymAndro Team symbian+android. Genişletmek için tıkla ... Malesef, başka bir konudaki mesajımda sadece Android ve Symbian için değil, genel anlamda isim istediğimi söylemiştim MrTech' Alıntı: Abi S40 Üzerinde Tester Olacaksa Girebilirim. Genişletmek için tıkla ... Malesef. Benim de bir S40 cihazım olmalı ki mümkün olsun. Sen yeni bir sisteme geç en iyisi
Türe' Alıntı: Abi Nizam-ı Cedid nasil ? Genişletmek için tıkla ... Türe' Alıntı: Ya da asakir-i mansure Genişletmek için tıkla ... otostopçu' Alıntı: maxicihad ? Genişletmek için tıkla ... Cihad yapmayacağız nihat1995' Alıntı: Maxicepçiler Genişletmek için tıkla ... Amaç paylaşım, maxicep değil Türe' Alıntı: Amcaoğulları ? Genişletmek için tıkla ... Tellioğulları deseydin caner5588' Alıntı: bnde katılmak istiyorum cfw yapmaktan anlarımm Genişletmek için tıkla ... Peki, seni de ekibe alıyorum: http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/ak-gucler-kuruluyor-s60v5-bolumu-692360.html mahmut4545' Alıntı: SymAndro Team symbian+android. Genişletmek için tıkla ... Malesef, başka bir konudaki mesajımda sadece Android ve Symbian için değil, genel anlamda isim istediğimi söylemiştim MrTech' Alıntı: Abi S40 Üzerinde Tester Olacaksa Girebilirim. Genişletmek için tıkla ... Malesef. Benim de bir S40 cihazım olmalı ki mümkün olsun. Sen yeni bir sisteme geç en iyisi