[Son sürüm]Ultimate Voice Recorder v5.01 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

virtue28

virtue28

Üye
bip sesi kapatılabiliyor, sistemde istenirse gozukmuyor fakat bende nedese waw kayıt yapınca 10-15 sn kayıt yapiyor, amr yapinca 3-5 sn lik eksiklikde olsada normal kayıt yapiyor fakat ses bozuk, atlayarak kayıt yapiyor.

Nedenini anlamış değilim, telefonum hackli N78 :(

ataxan

Üye
tesekurler dostum. guzel

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Evet güzel, teşekkür ederim.
Register için "123456" sayılarını tuşlayın, sayı yazmıyacak zaten.
Saygılar

@n!watör

@n!watör

Üye
teşekür eder!m:D

virtue28

virtue28

Üye
bip sesi kapatılabiliyor, sistemde istenirse gozukmuyor fakat bende nedese waw kayıt yapınca 10-15 sn kayıt yapiyor, amr yapinca 3-5 sn lik eksiklikde olsada normal kayıt yapiyor fakat ses bozuk, atlayarak kayıt yapiyor.

Nedenini anlamış değilim, telefonum hackli N78 :(

Bu sorun sadece bende mi arkadaslar, bir yorumunuz varmı bu konuda anlamış değilim sağlam kullanamıyorum programı :bilmem:

erdiaktas

Üye
6600 deskteklemzmi ki acaba yaaa

bulentba

bulentba

Üye
saol 2 günlük kullanımdan sonra pro göçüyor:yuru

passarella

Üye
peki bu programın, n72 için olanını bulAmazmıyız
:/

micyot

Üye
Bu sorun sadece bende mi arkadaslar, bir yorumunuz varmı bu konuda anlamış değilim sağlam kullanamıyorum programı :bilmem:

aynı problem bendede var dostum. program mükemmel çalışıyor ama konuşmada kayıt yaparken aralarda atlıyo saliselik. anlamadım neden.. acaba herkestemi böyle ?

furkankuliss

Üye
sagol kardeş

baranaga64

Üye
tşkurler

mkolgak

Üye
paylaşım için teşekkürler

haseb

Üye
nasıl indirecem

cem0m

Üye
bip sesi kapanıyor ayarlardan kayıtta istediniz kadar uzata bilirsiniz ayar kısmından Recording limit istediniz kadar uzar 4 yada 5 sıfır girin full olsun

erdem1365

erdem1365

Üye
sagol kardesim

volpan

volpan

Üye
çok teşekürederim çok başarılı çalışma gayet başarılı şekilde çalışı bazı arkadaşlar yarım felan diye yorum felan yapmış arkadaşlar proğram full kurduktansonra herhangi bi rakam girin register a kabul edecektir
kolay gelsin

bugler

Üye
Yüklediğimde süresi geçmiş sertifika deniliyor yardımcı olurmusunuz?

husoow

Üye
N82 de acmiyor..

bekir78

Üye
buprogramın nokia n82 uyumlusu yokmu arkadaşlar

karahanlı

Üye
yukledim calisiyor yanliz ekranda alt tarafda kaset isareti var kayit yaptigini gosteriyor goruntuyu kaldirma yontemi varmi yarddimlarinizi bekliyorum paylasim icin tesekkurler

Üst Alt