Son sürüm PowerMp3 2.4.11 yeni ikon ve yeni arayüz ile maxicep te

Sponsorlu Bağlantılar

y.e.bakici

y.e.bakici

Üye
mersı canım saolasın

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
slm ben bişey sorcam bu programı yüklüyünce telefondaki(msela bnmki 6600) javalar daha ii yada hızlımıydı ne çalışıyomus mu öyle bişi duymustum doğru mu??
İlk kez duydum bence doğru değildir alakası yok...:)

06321035

06321035

Üye
ellerine sağlık

goldbergizmir83

Üye
saol dostum güzele benziyo indirdim işallah sorun çıkmaz

alfonso_tuning

Üye
arkadaşım çok güzel olmuş.emeğine sağlık.bi şey sorcam ben 6600 kullanıyorum joyistick aşağı basmıyor format attım olmadı telefoncu kazığı bi kez yedim gitmek istemiyorum ne yapayım.bilen varsa yada bunu yaşamış birisi varsa bi öğrenebilirmisiniz .çok acil lütfeeeen

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
arkadaşım çok güzel olmuş.emeğine sağlık.bi şey sorcam ben 6600 kullanıyorum joyistick aşağı basmıyor format attım olmadı telefoncu kazığı bi kez yedim gitmek istemiyorum ne yapayım.bilen varsa yada bunu yaşamış birisi varsa bi öğrenebilirmisiniz .çok acil lütfeeeen
Benimde seçenek tuşu çalışmıyor tamire gitti 8 ytl aldı 3 ay düzgün çalıştı şuan yine bozuk tamire götür bence...

alfonso_tuning

Üye
saolasın kardeşim ..ama tinerle silsinler diolar bazı akadaşlar tv ciye götürsem tinerle bi silse olmasmı bi öneride bulunun bana yaaa:(

apo_cakan

Üye
arkadaşlar winamp powermp3 ikisinide yüklüorm parça listesinde en üste çıkınca program kapanıor.. neden olr ki
*?

pesimist_style

pesimist_style

Üye
resmen wmamp a benziyo

__erhan__

Üye
diger wımanptan veya eski sürümden farkı ne peki kardeş yazarmısn onlarıda

ahmetreis0536

Üye
çok güzel kanqa:oke:

gaddarno

Üye
teşekkürler

dadaylı

Üye
uygulamalar için teşekkürler ama telefonuma kuruyorum şarkıları çalmıyo bana lütfen bi yardım 6600 kullanıyorum

ahmetmevlut

ahmetmevlut

Üye
Hiç Bi Değişiklilik Yok Ki

ahmetcaner

ahmetcaner

Üye
emeğine sağlık çilekeş saolasın

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Saol Harika