İlk kez duydum bence doğru değildir alakası yok...slm ben bişey sorcam bu programı yüklüyünce telefondaki(msela bnmki 6600) javalar daha ii yada hızlımıydı ne çalışıyomus mu öyle bişi duymustum doğru mu??

Benimde seçenek tuşu çalışmıyor tamire gitti 8 ytl aldı 3 ay düzgün çalıştı şuan yine bozuk tamire götür bence...arkadaşım çok güzel olmuş.emeğine sağlık.bi şey sorcam ben 6600 kullanıyorum joyistick aşağı basmıyor format attım olmadı telefoncu kazığı bi kez yedim gitmek istemiyorum ne yapayım.bilen varsa yada bunu yaşamış birisi varsa bi öğrenebilirmisiniz .çok acil lütfeeeen
ne tineri maytap geçmişler...saolasın kardeşim ..ama tinerle silsinler diolar bazı akadaşlar tv ciye götürsem tinerle bi silse olmasmı bi öneride bulunun bana yaaa![]()

Winamp diye uygulama yok ikonu ve arayüzü değişik sadece bi fark yok ikiside powermp3diger wımanptan veya eski sürümden farkı ne peki kardeş yazarmısn onlarıda
mp3ler zil sesleri klasöründe olmalıuygulamalar için teşekkürler ama telefonuma kuruyorum şarkıları çalmıyo bana lütfen bi yardım 6600 kullanıyorum