Son sürüm Mp3Player 3.60 türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

alfonso_tuning

Üye
emeğine sağlık ...arkadaşlar Quicktime player varsa 6600a uyumlu gönderebilirmisiniz.ben aradım ama bulamadım.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
teşekkürler kardeş yeni 6600 aldım işime yarayacak

ali0101

Üye
sagol bi deniyelim

erengelebek

Üye
yaw n70-72 oluyo da 73 neden olmuyo arkadaşım ben bu n73 üme aldığıma pişmanım 6600 gibi fi tarihinden kalma bi telin açtığı proları açamıyorum deli olcam bi mp3 pro bulamadım yüklüyorum desteklemiyor diyo
napcam bi yardımcı olun kırcam yoksa sinirimden yardım ederseniz sevinirim

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
yaw n70-72 oluyo da 73 neden olmuyo arkadaşım ben bu n73 üme aldığıma pişmanım 6600 gibi fi tarihinden kalma bi telin açtığı proları açamıyorum deli olcam bi mp3 pro bulamadım yüklüyorum desteklemiyor diyo
napcam bi yardımcı olun kırcam yoksa sinirimden yardım ederseniz sevinirim
yanlış bölümdesin n73 için uygulamalar s9.1 bölümünde yani diğer bölümde...

ibokajmer

Üye
arkdaşlar tek bişi diyorum 3.53 daha süper bundan 1 ekolayzır yok 2 grafikler kötü 3 hiç bir ses farkı yok ya anlicanız boşuna yüklemeyim benim tercihim winamp tır son sürümü var alın yükleyin

alemburda

alemburda

Üye
tüh 6600 yok :agla

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
6600 Da Olmuyomu Tühhhhhhhhhhhh

CanceR

CanceR

Üye
3,53 daha iyi bence ;) hiç yüklemeyin derim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
sağol kardeşim çok teşekkür ederim yalnız yeni sürümü hakkında biraz bilgi verebilirsen sevinirim mesela eski sorunlar devam ediyormu şarkı geçişlerinde program kapanma reset atma gibi?

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
sağol kardeşim çok teşekkür ederim yalnız yeni sürümü hakkında biraz bilgi verebilirsen sevinirim mesela eski sorunlar devam ediyormu şarkı geçişlerinde program kapanma reset atma gibi?
Bende çalışmadı haliyle test edemedim...

bu_q_ra

Üye
teşekkürler bende 6630 var denicem emeğe saygı

aLone

aLone

Üye
saolasın

__erhan__

Üye
eywallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allah razı olsun dostum devamm...

__erhan__

Üye
kardeş çok yavaş mp3 buluyo yavvv

emegıne saglık saol paylaştıgın için bende 900 tane sarkı var da bulamıyo bi türlü

luupuus

luupuus

Üye
sağol

kenan_akdogan

Üye
ellerine saglık kardeşim!!!!

Üst Alt