[Son Surum]C.C CorePlayer v1.25.4506 OS9 Unsigned + Skinler

Sponsorlu Bağlantılar

eren6523

eren6523

Üye
çok güzel skinler teşekkürler

safakk

safakk

Üye
yanlız bendeki n73 e yüklediğimde güvenilmeyen sağlayıcı diyor ve yüklenmiyor sizce nedeni nedir ???

1905sss

Kapalı Hesap
Merhaba Dostlarım,

ben coreplayer yükledim teşekkürler, ayrıca başka divix programlarıda yükledim. yine ayrıca bilgisayarıma mp4 converter de yükledim onunlada mpeg4 yapıp atabiliyorumda, ama ne yaparsam yapayım ne kullanırsam kullanayım, n95 8gb nin kendi içinde gelen orjinal spider man filmi gibi full ekran seyredemiyorum ne divix ne mpeg4 asla beceremedim :( hatta nokia suit lede çok boğuştum divix filmi mpeg4 yaptım yine altta ve üste siyah kısım oluyor? ne yapmam ne kullanmam lazım tek istediğim filmleri orjinal spider man gibi gerçekten tam ekran seyretmek telefonu almaktaki esas amacım oydu ama beceremiyorum, eğer mümkünse nokia suit i kullanmayı pek beceremedim onun haricinde ne çözüm ne yol önerirsiniz lütfen dostlarım bekliyorum.

Saygılarımla,

ycancan

Üye
Bilgisayarda izlediğimz filmleri açar mı bu program ?(Divx değil diğer filmler)

bulentba

bulentba

Üye
saol da sistemi hackleyince tel göçüyordu nerdeyse

asfa

asfa

Üye
teşekkürler dostum güzel paylaşım

mami24

mami24

Üye
süper bişe ama su sertifika olayıda olmasa....

bulentba

bulentba

Üye
sagol da teli hacl eyince tel nerdeyse göçüyordu

baydeniz

Üye
arkadaşlar
ben sertifika yapıp yüklemeye çalıştığım halde bile o malum güvenilmeyen ... vs uyarıyı alıyorum.
acaba sorun dosyanın kendiinde midir?yoksa eksik bişey mi var yaptıklarımızda?

yıldız91

yıldız91

Üye
sağolasın

nurikaratas

nurikaratas

Üye
arkadaşım benim n95te güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez yazıyor core codecin son sürümünü yüklerken hatayı veriyor ne yapmam lazım
6120 de de aynı hatayı verio kardeş...

asimomoto

asimomoto

Üye
Güncelleştirme hatası veriyor

kosovali87

kosovali87

Üye
N96 ya oluyor mu????

5u13Ym4n

Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan doya yuklenemiyor gibi bir hata verdi :| neden acaba

yurekliumut

yurekliumut

Üye
ÇOK GÜZEL ELLERİNE SAĞLIK AMA BEN E:\private DOSYASINA BİR TÜRLÜ ULAŞAMIYORUM.
NOKİA E51 TELEFONU YENİ ALDIM BİRAZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ... TEŞEKKÜRLER

Hornocu

Üye
Donuyor videolar arada : )

Favorite

Favorite

Üye
çok hoş temalar teşekkürler bu programın her şeyi iyi teması kötüydü temada tamam süper oldu vallaaaaaaaaa

nurikaratas

nurikaratas

Üye
teşekkürler...

edarguner

edarguner

Üye
Bende ses sonradan geliyor,ilk önce tele kurdum olmadı şimdi karta kurdum yine ses daha geç geliyor.Bunun çaresi nedir acaba?

beyaz çiçek

beyaz çiçek

Üye
kardeş

--------------- Ekleme ---------------

dönüştürme yanliş( bitrate-256kbps)_screen-N serisi için 320x240_48-kbps-ses standart 100- yüksek olsun dersen-150(150 geçme) cırıldar.

Üst Alt