Son Mesaj..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
kardeşlerim nereye ya sercan ne oluo abi???

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
şakadır şaka şaka!!!!

Salihyet

Salihyet

Üye
yav konuyu bilmediğim için sessiz kalıcam galiba ama cepix için üzüldüm hatta onun buradan zevk alamamasının bi molekül kadar payım olabilr olmayada bilir ama üzüldüm gitmesi bence büyük bi hata bi süre girmese bile olurdu sonra bi gün belki aklına gelirde siteye girerdi belki o zaman eski hevesini geri kazanırdı kendine iyi bak

Yıgen

Yıgen

Üye
sıte ıcın en hayırlısı neyse o olsun

barabelli

barabelli

Üye
Konuya soyle gıreyım ben sıteye 2 kısı kazandırmak ıcın ugrastım bu uyelık surecımde ısımde vermek ıstıyorum kımseden gızlım saklım yoktur
1.sweedeniz kardeşimdi
2.haberci cok saygı duydugum bir uye
(kendısını tanımam ama msnden konusmuslugumz ve pmden konusmuslugumuz var saygı duyulucak bır ınsandır abımdır amcamdır)

1. sını sıteye kazandırdım gıtmedı tqabı bı tek bn deıl bı kac kısıde etkılı olmustur
2.sini ise habercı abımle cok konustum ama bana soylemedıgı bıı sebepten gıtmıstı ve yıne bılmedıgım sebebten gerı geldı eger bu 2 ınsan sıteden tgamamem kopsa ıdı sımdı 3. kardesım cepıxe uzuldugum gıbı uzuluordum
aslında bn ayrılanlara en son habercı abımden sora bısı yazmıcaktım ama suskunlugumu bozdum sadece cepıx kardesım ıcın yazılanları okudum ve suskunlugumu bozmak ıstedım

cepıxın bn sebeplerını dınledım bıreysel konusmakta cepıxle somestr tatlınden berı her onlıne olusumuzda konusuruz msnden alıs verısımız bıle oldu onnla bu sıtede

cepıxın bu sıteden ayrılmasının sebebı bellıkı bırıne kafasının bozuldugu o kısı bnm bu yazmı ve dıgerelerının yazdıklarını okuduysa kendını tahmın etmıstır bn o kısıyı bılıyorum ve suanda kınıyorum ve bu sıtede uyelıgım devam ettıkce kınıyacagım tabı maxıcepte bır ayrımcılık soz konusu deıldır o kısı yı maxıcep sınırları ıcınde kınamayacagım kendı ıcımdekı mahkemede kınıyacagım

artık arkadaslar cepıxe belkı gerı don demek bı ısıye yaramayacak ama bn yıneden belkı kımseyle tartısmadıgı sıte ıle ılgılı bırı ıle tartısmadan ayrıldıgı yanı uzunlafın kısası kendı ıstegı ıle ayrıldıgı ıcın gerı gelmesı ımaknlı bır sey her an gerı gelebılır o sımdı bnm yukarda hakkında bahsettıgım kısıye sınerlenmıs olabılır kafasını toplamak ıcın sıteden uzaklasmayı tercıh etmıs de olabılır sıte herkesın sıtesın burada kımse secılerek alınmıyor onn ıcın cepıxde secılmıs kısı deıl ıstedıgı zaman doner ve bu konuun baslıgını ve ıcerıgını deıstırı ve gerekenı yazar bızde sevınırız cepıxden hepımız yaralandık ona suan yapmamız gerek tek sey paylasımların sohbetlerının ıcın tesekkur edıyorum demektır ve onu sıteye beklemekdır bıdaha kafasını topladıgında doner o bnm tanıdıgım sercan doner

snnle guzel sohbetlerımız oldu cepıx bız snnle baska yerlerde beraberız ama maxıcepten hoscakal

donmen dılegı ıle cepıx

saygılar barabelli

jöly

Üye
inşallah döner barabelli cepix bu sitede tanıdığım ve değer verdiğim insanlardan biri kendisinin siteden ayrılmasına neden olan kişi belki biraz düşünüp taşınır da belki bir özür diler cepixden

dileğim cepix ve frontman'in tekrar aramıza geri dönmesi....

barabelli

barabelli

Üye
bn frontmanı fazla tanımam bırbır konusmamız yok ama tabı cepıxı tanıdıgım ıcın bn cepıx ıcın yazdım gonlumden gecen kımsenın gıtmemesı herkesın donmesı ama doner bnm bıldıgım sercan dayanamaz kafasını toparlayıp kendısını bılen arkadasımla konustugu zaman doner kendısını bılen arkadasımda burada acıklama yapsa kımsenın aklında soru ısaretı kalmaasa yaptıgı yanlısı duzeltse cok kıyak olacak ama ıns yaptıgını ve kendsını bılıodur yoksa bn ozel olarak ulasacam suan beklemedeyım

RockFord Fosgate

Üye
maxicep ın en kıymetlı 2 ısmının ayrılması gercekten cok kotu oldu:((

Haberci

Haberci

Üye
Her iki arkadaşımızda birkaç gün kafalarını dinleyip daha sonra aramızda olacaklardır.Bi an için verilmiş olan bir karar olduğunu düşünüyor ve şartlar kendilerince uygun olduğunda tekrar aramızda olacaklardır.
Teşekkürler...

Salihyet

Salihyet

Üye
sevgili saygı değer maxicep üyeleri şu açıklamayı olayların dışında gözüken ben yani salih yetiş yapıyoru ;
lütfen art niyet aramayın ve sadece şu yazımı okuyun hayal kırıklığına uğraya bilirsiniz hatta arkamdan da konuşabilrsiniz,ben dikkatsizliğimin sonucunda bir şekilde bunu ödiyeceğim lütfen mağzur görün
cepix olaylarının çıkmasının sorumlusu benim(yada benmişim ama konu bu değil)yanlış bir anlaşılma yüzünden dedim ama benim gibi bir insana inanılmadı benim gibi yüce bi insana inanılmadı çok şaşırmadım doürusu bu olayada gülüp geçeceğim için kendimden utanıyorum ama neyse yine konu dışına çıktım,cepixin haberci abimizle kavga ettiği duyumunu aldım ve bunu bana söyleyeni unuttum buda başımın belaya girmesine ve değerli üyelerin veya maxicep ekibinin gözünde yalancı olarak görünmemi sağladı üzgünüm cepix den haberciden frontmandan vs. herkezden özür diliyorum mümkü olsa suçum olmadığını kanıtlardım ama ben ne politika bilirim nede başka bişey daha msn'de geçmiş tutmayı yeni öğrendim fazla karanlık ve kötümü düşünüyorum fazlamı akıllıyım neyim ben hayatım boyunca hep gülücem gülmek yakışsada yakışmasada yerli yada yersiz merak etmeyin,hayal kırıklığına uğradım nedenini bende bilmiyorum ellerim titriyo bununda nedenini bilmiyorum işte bunun gibi bişey bazı şeylerin nedenin kendiniz bile bilemezsiniz.umarım anlıyorsunuzdur.böyle uzun uzun yazmak bana göre değil ilkdefa böyle yazıyorum bütün negatif enerjimi alan ve benim sevinç kaynağım olan siteye ve arkadaşlarıma selam eder saygılarımı sunarım gittiğimi sanmayın cepix özrümü kabul etti ama hala özrün yarısı haberci abimeydi ama onun insiyatifine kalmış

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Değerli Maxicep üyesi arkadaşlarım..
Çoğunluğu genç üye arkadaşların oluşturduğu bu forum ortamında, yönetimden biri olarak değil 40 yaşını aşmış birisi olarak bir kaç kelime de ben sarfedeyim dedim bu konuda..

Tüm maxicep üyeleri çok değerlidir ve onları değerli yapan onları emsallerinden farklı yapan, kim gelsede yıkamıyacak maxicep dostluğudur.. daha en baştan maxicep yönetimi forumda olması gereken disiplini sağlamış bunu üyeler sunmuş ve benimsenmiştir.. Ahlak kurallarının, disiplinin, asayişin hoşgörünün olmadığı forum sayfalarının malum durumlarını görüyoruz.

Bugünlerde site çok kısa bir zamanda 50.000 üye seviyesine ulaşmış ise bu o vazgeçilemeyen ve kimsenin bozamıyacağı maxicep dostluğu sayesindedir..

Bu şekilde açılan ayrılma konu başlıklarına şiddetle karşı çıkmışımdır. yönetimde açılan bu konu başlıklarını anında silmeliyiz diye düşünmüşümdür...
Çünki; burası bir sanal ortam. bir paylaşım ortamı. iyi veya kötü anılar var.. gitmek isteyen bir daha girmez siteye olur biter diye düşünmüşümdür. Ama olmuyor işte anılar ve verilen emek, paylaşılan onca şey bir çırpıda atılmıyor..

Atılmamalı.. kime kızarsanız kızın, kimi kızdırırsanız kızdırın, hata yapın, kötü olun.. ama sonra iyi olun.. olmayı öğrenin.. küsmeyin. çünki hayat küskünlüklerle geçecek kadar uzun değil..

Bu forumdan onun veya bunu gitmesi forumu etkilemez.. cepix, a21a, veya frontman gider yerine başkaları gelir. belki daha iyileri... bu böyle sürüp gider..
bir gün buradan gitmeniz gerekebilir, ama bu küserek, darılarak olmamalı...
Küsüp gidenin şunları hatırlaması gerekir.. onca emeğim, yüzünü görmediğim sesini duymadığım onca arkadaşım ve paylaştıklarımı nasıl yok sayacağım.. nasıl yok sayacaksınız.. ?

<span style="font-size:10pt;line-height:100%">Hayat; birşeylere küsecek kadar uzun değil ne yazık ki&#33;</span>

Haberci

Haberci

Üye
Ben zaten söylenenlerin doğru olmadığını bildiğimden gülüp geçtim demiştim onun için benim için her ne kadar nick im geçtiyse de farketmez Ben hakkımı helal ediyorum.olur bu tür şeyler.Hepimiz insanız hepemizin hataları olabilir.Önemli olan yapılan hatalardan ders alıp birdaha tekrar edilmemesini sağlamak.Böylelikle bu konu da hallolmuş oldu ve hiçkimse biryerlere gitmiyor.Hadi bakalım paylaşıma devam...Hepinize Teşekkürler...

ardaca

Üye
brezilya dizisine çevirdiniz buraları bee bu ne entrikadır kardeşim. herkes otusun oturduğu yere bakıım. 2 tane yeni kural öneriyorum.
1- maxiceptekiler; msn, gtalk vs vs gibi programlar ile kendi aralarında konuşmasınlar
2- foruma girerken üyelere (matrixteki gibi) 2 hap önerelim. biri maxiye girebilmek için olsun ve o hap seçildiğinde geri dönüşü olması maxicepte kilitli kalsın üye olan. kimsenin pişman olacağını sanmıyorum

kırgınlıklar biter inşallah. konuyu yeni gördüm. inşallah yanlış anlamalar düzelir ve herşey eskisi gibi devam eder. mutlu haberleri bekliyoruz artık&#33;

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(a21a &#064; Apr 17 2006, 12&#58;11 AM) [post=317466]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Çoğunluğu genç üye arkadaşların oluşturduğu bu forum ortamında, yönetimden biri olarak değil 40 yaşını aşmış birisi olarak bir kaç kelime de ben sarfedeyim dedim bu konuda..

Tüm maxicep üyeleri çok değerlidir ve onları değerli yapan onları emsallerinden farklı yapan, kim gelsede yıkamıyacak maxicep dostluğudur.. daha en baştan maxicep yönetimi forumda olması gereken disiplini sağlamış bunu üyeler sunmuş ve benimsenmiştir.. Ahlak kurallarının, disiplinin, asayişin hoşgörünün olmadığı forum sayfalarının malum durumlarını görüyoruz.

Bugünlerde site çok kısa bir zamanda 50.000 üye seviyesine ulaşmış ise bu o vazgeçilemeyen ve kimsenin bozamıyacağı maxicep dostluğu sayesindedir..

Bu şekilde açılan ayrılma konu başlıklarına şiddetle karşı çıkmışımdır. yönetimde açılan bu konu başlıklarını anında silmeliyiz diye düşünmüşümdür...
Çünki; burası bir sanal ortam. bir paylaşım ortamı. iyi veya kötü anılar var.. gitmek isteyen bir daha girmez siteye olur biter diye düşünmüşümdür. Ama olmuyor işte anılar ve verilen emek, paylaşılan onca şey bir çırpıda atılmıyor..

Atılmamalı.. kime kızarsanız kızın, kimi kızdırırsanız kızdırın, hata yapın, kötü olun.. ama sonra iyi olun.. olmayı öğrenin.. küsmeyin. çünki hayat küskünlüklerle geçecek kadar uzun değil..

Bu forumdan onun veya bunu gitmesi forumu etkilemez.. cepix, a21a, veya frontman gider yerine başkaları gelir. belki daha iyileri... bu böyle sürüp gider..
Küsüp gidenin şunları hatırlaması gerekir.. onca emeğim, yüzünü görmediğim sesini duymadığım onca arkadaşım ve paylaştıklarımı nasıl yok sayacağım.. nasıl yok sayacaksınız.. ?

<span style="font-size:10pt;line-height:100%">Hayat; birşeylere küsecek kadar uzun değil ne yazık ki&#33;</span>
[/b][/quote]

Çok doğru söyledin ...

barabelli

barabelli

Üye
eee simdi bnmde bu formda 1 uzun 1 k&#305;sa yaz&#305;mda bel&#305;rt&#305;len ac&#305;klama ve özur gelm&#305;s art&#305;k ger&#305;s&#305; cepixde b&#305;ter ozuru kabul ett&#305;g&#305;ne gore ger&#305; donmemes&#305; olanaks&#305;z bekl&#305;el&#305;m gorel&#305;m art&#305;k ger&#305; donmes&#305;n&#305; had&#305; bakal&#305;m..

Salihyet

Salihyet

Üye
cepixin gittiğini kim söylediki o burada ...

barabelli

barabelli

Üye
bılıoruz burada oldugunu ama bı acıklama beklıoruz cepıx kardesımızden o bu formun baslıgını ve ıcerıgını degıstırmez ıse bnm ıcım rahat etmez

cllgr

cllgr

Üye
<div class='quotetop'>(a21a &#064; Apr 17 2006, 12&#58;11 AM) [post=317466]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
bu sözlerin üzerine söylenecek başka şey yok.herşey çok güzel özetlenmiş teşekkürler vede eline,diline sağlık.gerçekden hayat bişeylere küsecek kadar uzun değil....

irun

irun

Üye
<div class='quotetop'>(ardaca &#064; Apr 17 2006, 01&#58;21 AM) [post=317500]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
brezilya dizisine çevirdiniz buraları bee bu ne entrikadır kardeşim. herkes otusun oturduğu yere bakıım. 2 tane yeni kural öneriyorum.
1- maxiceptekiler; msn, gtalk vs vs gibi programlar ile kendi aralarında konuşmasınlar
2- foruma girerken üyelere (matrixteki gibi) 2 hap önerelim. biri maxiye girebilmek için olsun ve o hap seçildiğinde geri dönüşü olması maxicepte kilitli kalsın üye olan. kimsenin pişman olacağını sanmıyorum

kırgınlıklar biter inşallah. konuyu yeni gördüm. inşallah yanlış anlamalar düzelir ve herşey eskisi gibi devam eder. mutlu haberleri bekliyoruz artık&#33;
[/b][/quote]

kesinlikle katılıyorum

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
--Tekrar Aranızadayım--

Hata yapan kişi özrünü belirtti,merhaba diyeyim arkadaşlara

İyi yazışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt