Pikkaccu
Üye
Sorumun cevabı bu değil, işlemci her şeydir bir telefonda.adam oyun oynamayı sevmıyorsa napcan ondan onemlı ne varmış atlama kendı goruşun başkalarının goruşlerıyle bir değil
hayırlı olsun
Sorumun cevabı bu değil, işlemci her şeydir bir telefonda.adam oyun oynamayı sevmıyorsa napcan ondan onemlı ne varmış atlama kendı goruşun başkalarının goruşlerıyle bir değil
hayırlı olsun
sen 1.6 ghz ye az mı dıyonSorumun cevabı bu değil, işlemci her şeydir bir telefonda.
2.3 varken neden 1.6'yla yetinesin, hem G2 daha ucuz.sen 1.6 ghz ye az mı dıyon
Testler Snapdragon 800'ün daha iyi olduğunu söylüyor zatenArkadaşlar seviyeli olalım lütfen.
Telefonun hızını sadece GHz değeri belirlemez. Kullanılan mimari daha çok önemlidir. Snapdragon 800 ile Exynos aynı yapıda değiller.
Stabillikte iOS hala kralStabilliğe girersen işin içine Windows Phone 8 de karışırTek iphone'un olduğu devir bitti arkadaşım.

Stabilliğe girersen işin içine Windows Phone 8 de karışırTek iphone'un olduğu devir bitti arkadaşım.
katılıyorum S4 tam bir fiyasko ben aldım pişman mıyım hayır değilim ama daha iyi olabilirdi şarjı çok az gidiyor sistem genel olarak çok hızlı ama nadiren zıvanadan çıkabiliyor eğer cihazda stabillik ve oyum performansı arıyorsanız apple bu işin babasıdırs4 ün bi espirisi yok bence.s3 vardı bende kardeşime verdim gittim s4 aldım baktım s3 ten bi farkı yok s3tede 300 mgb boş ram kalıyordu s4tede aynı.fiyatı düşmeden s3 ile takas yaptım zararsız bir şekilde mutluyum.sen karar vermişsin gerçi ama bende fikrimi söyleyeyim kesinlikle lg.tama destek konusu biraz sıkıntılıydı bir zamanlar ama donanım sağlamlık ve servis konusunda kesinlikle bir numara...
apple aynı anda para babasıkatılıyorum S4 tam bir fiyasko ben aldım pişman mıyım hayır değilim ama daha iyi olabilirdi şarjı çok az gidiyor sistem genel olarak çok hızlı ama nadiren zıvanadan çıkabiliyor eğer cihazda stabillik ve oyum performansı arıyorsanız apple bu işin babasıdır

adamlar beceriyorapple aynı anda para babası![]()
beceriyor tabi benim param 5sye yetseydi alırdım yetmedi g2 aldımadamlar beceriyor
Tabi ki benim param yetse 5s alirdim ama bir cogunuz g2 diyor bazilarida s4 diyor ortada kaldim yaw :S
Tabi ki benim param yetse 5s alirdim ama bir cogunuz g2 diyor bazilarida s4 diyor ortada kaldim yaw :S