Tavsiye Son Kez Tavsiye..

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Son Kez Tavsiye..
Arkadaşlar sizden son bir defa telefon tavsiyesi isteyeceğim. Şu anda kullandığım telefonu babama verip beni iki yıl idare edebilecek bir telefon önermenizi isteyeceğim. Öncelik verdiğim özellik kamerası ve bataryasıdır. Aşağıda kendim için bir kaç telefon yazdım bu telefonlar arasın da hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Lütfen samsung ve htc marka önermeyin. Şimdiden Allah razı olsun :)

1- (ithalatçı firma garantisi) (1,149.00 TL)
2- (LG Türkiye Garantili ) (1,499.04 TL)
3- (İthalatçı Firma Garantili)(729.00 TL)
4- (Sony Türkiye Garantili) (1,219.00 TL)

(

İthal firma garantisi nasıl oluyor anlamadım ama fiyatlar TR garantililer ile kıyaslandığın da baya bir fiyat düşüyor. Sizin önereceğiniz telefon var mı ?

Yukarı da dediğim gibi en çok önem verdiğim özellikler;

1-Kamera
2- Batarya
3- Tasarım
4- Orta büyüklükte ekran ( en az 4.7" en fazla 5.2" )

0MG90

0MG90

Üye
Hızlıal dan alma Gold şirketi o da güven olmaz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lg Optimus G bence ...
İyi yerlerden al cihazını . İthalatcı firma garantili derken , sıkıntı olmaz . Netice de sıfır kutusunda cihaz alıyorsun.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus G bence ...
İyi yerlerden al cihazını . İthalatcı firma garantili derken , sıkıntı olmaz . Netice de sıfır kutusunda cihaz alıyorsun.
Hızlıal iyi değil mi diyorsun yani ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İnternetten alışveriş yapmadım hiç .
Bir şey diyemem yani .

baby_face_

baby_face_

Üye
Sp nin kamerası iyi değil ayrıca ekranı donuk, gri perde varmış gibi duruyor.
İstanbul Bilişim'den bakabilirsin orada hem distribütör ürünleri hem de paralel ithalat ürünleri mevcut.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sp nin kamerası iyi değil ayrıca ekranı donuk, gri perde varmış gibi duruyor.
İstanbul Bilişim'den bakabilirsin orada hem distribütör ürünleri hem de paralel ithalat ürünleri mevcut.
Anladım. Yani optimus g yi mi öneriyorsunuz ?

Luck Star

Luck Star

Üye
abi LG G2 alsana sen LG Türkiye garantili 1440 TL 2-3 sene götürür seni

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Sarangni

Sarangni

Üye
bir telefonu 1,500 lira vermek istemiyorum doğrusu.. optimus g iki sene idare etmez mi acaba ?

Bence eder gibi ama teknoloji okadar hızlı gelişiyor ki cihazdan sıkılabilirsin.

Bende G almayı düşünüyorum ciddi anlamda. Inceleme Videoların da çok başarılı. Ayrıca Developer desteği çok. Official CM10.2 mevcut CM11 çıkar muhtemelen belkide çıkmıştır. Kliksa bugün Word kart kampanyası ile 1099 TL geliyor son gün.

Kliksa da ki LG Türkiye Garantili. Teknosa telefon alınmaz fiyatlar çok yüksek. Ayrıca Kliksa ve Teknosa ikiside Sabancı ait ama fiyat olarak araların çok fark var.

Ayrıca ilk sayfada yazdığın LG G fiyatı yüksek o kadar etmez.

Son düzenleme:
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bence eder gibi ama teknoloji okadar hızlı gelişiyor ki cihazdan sıkılabilirsin.

Bende G almayı düşünüyorum ciddi anlamda. Inceleme Videoların da çok başarılı. Ayrıca Developer desteği çok. Official CM10.2 mevcut CM11 çıkar muhtemelen belkide çıkmıştır. Kliksa bugün Word kart kampanyası ile 1099 TL geliyor son gün.

Kliksa da ki LG Türkiye Garantili. Teknosa telefon alınmaz fiyatlar çok yüksek. Ayrıca Kliksa ve Teknosa ikiside Sabancı ait ama fiyat olarak araların çok fark var.

Ayrıca ilk sayfada yazdığın LG G fiyatı yüksek o kadar etmez.
Hm. Şimdi lg g ile g2 arasında çok fark var mi acaba ? Ve de lg g nin güncelleme desteği devam ediyor mu ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Hm. Şimdi lg g ile g2 arasında çok fark var mi acaba ? Ve de lg g nin güncelleme desteği devam ediyor mu ?

G2 tabi ki daha iyi bir cihaz ve daha gelişmiş

Açıkçası üreticilerin verdiği destekle hiç ilgilenmedim stock rom kullanışlığım da çok çok azdır. Ben Developer desteğine bakarım costum rom daha çok kullandığım için.

Luck Star

Luck Star

Üye

snapdragon 805 işlemci çıkıyor g2 alman senin yararına olur en azından sistem uzun süre güncel olur

Invoke

Invoke

Üye
bir telefonu 1,500 lira vermek istemiyorum doğrusu.. optimus g iki sene idare etmez mi acaba ?

Eder, diğer konu yazmıştım zaten... Optimus G alabilirsin bence ama gidip de 1400küsür lira olanını alırsan o zaman g2 al derim
.

Fark var, ikisi de iş görür ama G2 için cidden parasını hakediyor diye biliriz... Optimus G daha güncelleme almadı... Aldıysa da ufak güncellemelerdir yani hala 4.1.2de telefon. 4.3 alabilir, G2 ile birlikte ama bir açıklama yok. =P

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
lumia 1520ye bak bi

Üst Alt