yasaktır dediğin şey ney :d:
Metin MF Üye ney çalsa da biri kulaklarımız bayram etse ----------Eklendi @ 06:04:18 ---------- Yazıldı @ 06:02:06 ---------- anaaa h a n d l e r birleşik yazınca gitmiyo
ney çalsa da biri kulaklarımız bayram etse ----------Eklendi @ 06:04:18 ---------- Yazıldı @ 06:02:06 ---------- anaaa h a n d l e r birleşik yazınca gitmiyo
Hasan Üye ----------Eklendi @ 14:12:07 ---------- Yazıldı @ 14:10:57 ---------- gitmiyor artık yazınca çünkü artık yasaklı kelimeler arasında
----------Eklendi @ 14:12:07 ---------- Yazıldı @ 14:10:57 ---------- gitmiyor artık yazınca çünkü artık yasaklı kelimeler arasında
Metin MF Üye hasane51' Alıntı: ----------Eklendi @ 14:12:07 ---------- Yazıldı @ 14:10:57 ---------- gitmiyor artık yazınca çünkü artık yasaklı kelimeler arasında Genişletmek için tıkla ... Sırf ben yazıyorum diye yasakladılar bence
hasane51' Alıntı: ----------Eklendi @ 14:12:07 ---------- Yazıldı @ 14:10:57 ---------- gitmiyor artık yazınca çünkü artık yasaklı kelimeler arasında Genişletmek için tıkla ... Sırf ben yazıyorum diye yasakladılar bence
Metin MF Üye Emrgncy112' Alıntı: bence b.kunu çıkardınız onun için yasak Genişletmek için tıkla ... Mesajı düzenle kardeş ban yersin
Emrgncy112' Alıntı: bence b.kunu çıkardınız onun için yasak Genişletmek için tıkla ... Mesajı düzenle kardeş ban yersin
spy ghost Üye yemesekte birşey olmaz ama olmadı ki şimdi o yasaklı kelime olunca hep bu konu yüzünden oldu kötü olmuş h.ndlerin yasaklı olması
yemesekte birşey olmaz ama olmadı ki şimdi o yasaklı kelime olunca hep bu konu yüzünden oldu kötü olmuş h.ndlerin yasaklı olması
spy ghost Üye fLuke!' Alıntı: konu amacını koruyor devam Genişletmek için tıkla ... devamm h.ndlersiz olmaz
Skaptan Emekli Yönetici yapıyordunuz sonra yapmaz oldunuz madem yapıyordunuz şimdi niye yapamazsınız ki